.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор

Може ли да са опасни енергиините напитки

чувал съм че може да се колабира. и после в болници и те такива. вярно ли е? имайте предвид че не говоря да изпиете едно две шишенца като ви се спи та да се събудите. не. имам предвид едно две шишенца и да започнете много активно да спортувате

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    mogat da sa opasni za hora koito ima6 neponosimost kam kofein, taurin, zahar i drugite sastavki. predpolagam 4e ako si visoko kruvno ne e prepora4itelno da pie6.

Супер фен
    И ако са в наднормено количество

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    извинявам се но забравих да кажа: повечето говорите (все още не съм прочел всички постове) за пиене на енергиини напитки примерно при умора. а аз се чудя ако изпия едно такова и след това започна хипер активно физическо действие, като например някаква много бърза гимнастика, скачане, или още по добър пример... дръм енд бейс парти... знаете там как е. затова се чудя дали може да се стигне до колабиране

Вредни са, особено ако ги пиеш в много уморено състояние. Един приятел беше получил няква сърдечна криза като ги пиеше по 5-6 и вече си има хроничен проблем със сърцето и лекарите му забраняват редбули.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Guest
    Зависи за какви говорим. Ако става въпрос за кафе - да! Ако прекалиш кръвното ти се покачва, а това не е поезно!
    А за напитки от сорта на "редбулл"- те са като лимонада!

Guest
    Tova e otnositelno... zna4i ima si celi programi za otslabvane po fitnes zalite, pri koito se nablqga na KAFE, MNOGO VODA i Energiinite Napitki. I Clenbuterol nai-otgore ako si zapalen. Taka 4e ako izdarji6 na edin 8-sedmi4en cikal za otslabvane, edva li 6te ima6 problem s energiinite napitki!

Вие май не ми проетохте мнението. И тва с кафето и клебутерола не знам в коя фитнес зала го преподават ама са направо за затвора, хора не се връзвайте на шарлатани! Тренирайте здравословно и натурално.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    извинявам се но забравих да кажа: повечето говорите (все още не съм прочел всички постове) за пиене на енергиини напитки примерно при умора. а аз се чудя ако изпия едно такова и след това започна хипер активно физическо действие, като например някаква много бърза гимнастика, скачане, или още по добър пример... дръм енд бейс парти... знаете там как е. затова се чудя дали може да се стигне до колабиране
    energiinite vdigat kruvnoto nalqgane. fizi4eskata aktivnost su6to go vdiga. taka 4e ne biva da go pravi6 ako ima6 visoko kruvno ili problemi sas sarceto. ako ne znae6 dali ima6 takiva problemi, proveri dali v semeistvoto nqma takiva: ba6ta, dqdo i t.n.

ako si s nisko kruvno predpolagam nqma da ima problem no vse pak vnimavai.

Фен
    Град
    Sofiq
    ми то със сичко като прекалиш е опасно.. един прияетл за малко да ми умре в ръцете това лято.. пил сироп за отваряне на дробовете и после понеже имало промоция на редбул в диското изпил 4,5 и щеше да пукне сърцето му се разби...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Супер фен
    Град
    sofia
    ako izpie6 mnogo i kamo li ako gi pie6 s alkohol stava zle polojenieto

Guest
    де да знам не ми се вярва...
    аз на тфа последното парти дето ходих...
    преди него изпих..колко беше
    2-3 от тия..пауър хорс и още някфо там
    и после си се размазах на партито нищо не ми стана..

ивет
    Guest

Re: Може ли да са опасни енергиините напитки

аз миналата седмица колабирах,но бях в цикъл,а и спазвах диета от една година.Вчера отново колабирах,но много по леко отколкото миналият четвъртък.

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си