- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Повече за анаболите! Прочети преди да тръгнеш да грухаш!...
Temata e mnogo hubava,Bravo 4e si se postaral...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
da dobavq za si4ki tez det kritikuvat 4e imali mnogo strani4ni efekti ... ne e taka ima dosta seriozni protektori ve4e ima ve4e 2 vida protektora protiv aromatiziraneto koeto e nai-stra6noto spored men ... i sled cikala okolo 2 meseca na tribestan i proizvodstvoto na testosteron v tqloto se vustanovqva i si4ko e po staro mu za 4erniq drob karzil ima v vsqka apteka ... i odelno o6te malko pari za nqkvi dopulnitelni medikamenti za zazdravqvane na stavite po cqloto tqlo poneje ot steroidite te stavat po oqzvidi a i se pak kat se ima v predvid 4e za 3-4 sedmici silata moje da se ka4i sus mnogo mnogo kila na si4ki oprajneniq .... i se se6tate ... te stavite sa si starite no tejestite sa novi i ima 6ans ot kontuzii spored men tva e slojno ne6to i se iska ama mnogo mnogo pari i znaniqina4e ako govorime za bezvredno ne6to ... insulina e to4noto ne6to no trqbva 4ovek da e pod lekarski kontrol 6toto nai malkata gre6ka vuv koli4estvoto i sled 5-10 minuti 6te ima ... 4ao 4ao svqt ... napravo 6te ima .... -> [-o<
Знам че всички ви блазни идеята за лесно и ефективно качване на мускулна маса ама лесно немааааа. Корн личи си, че имаш мерак да помогнеш ама си и личи как за стероиди знаеш от приятел на приятел, които пък от своя страна е питал Недик и телефонната връзка е била многооо лоша. Карзил всъщност се пише Карсил и действа само на черния дроб, и е като ментови бонбони при цикли, при които излишния тестостерон се превръща чрез ароматизация в естроген. Особенно силен е процеса при Дианабол, Анадрол50 и всички видове тестостерон препарати. При такива цикли изхода при мъжете да се образуват женски гърди се казва Новалдекс(Тамоксифен), които е мощен анти-естроген. И сега само някои от страничните ефекти на Новалдекса-----> главоболие, отпадналост, сърбежи, обриви,чернодробни нарушения, депресия, болки в костите, нарушения в зрението, отоци на меките тъкани... и др.
Ако сте хора без медицинско образование забравете за инсулина. Дозирането на инсулина е деликатно и някои хора го считат почти за изкуство.
korn, в залата аз лично имам стаж 3 години, няма да говоря за хората, които познавам...
За 1 година на чисто качих 20 килограма, какво да говорим за стероиди.
Вие още малко и съвсем безвредни ще ги изкарате, пак ще ви кажа - като толкова много разбирате, що не си надупчите задника?
И дай сега като са по-безвредни от алкохол и цигари да вземем да ги употребяваме масово, а?! По-безвредни друг път, освен ако не пиеш всеки ден...
Аз нито пия, нито пуша, нито имам намерение да се тровя с тия боклуци, но всеки си има избор. Просто ви казвам, че не са толкова безвредни колкото ги изкарвате!
korn, ти нали си голям спортист, защо нямаш 45 ръка, а приличаш на наркоман?
za toq nad mene ... mejdo drugoto sum sportuval leka atletika kogat kaje6 6te te biq na sprint i na dulag skok i na maraton4e nqma6 qdove no mi e interesno kak ostanovi 4e sum prili4al na narkomanas dori ne piq redovno toq narkoman me iska
Ем ти маи нищо не си разбрал!?! Не става въпрос кое е повредно и кое не! Но ако искаш отвори една нова тема и за това ще спорим. Тука става въпрос, като така или иначе по някви причини решиш да зобиш, да отвориш няква книжка малко да се пообразоваш,а не да приказваш на изуст. И като видиш кви са страничните ефекти кви са положителните ефекти сам да си решиш! А не някъв пикльо, дето е като ъгломер в кръста при всяко повторение, от 2 седмици тренира да ме пита в залата за стероиди! B/w моята ръка топла е към 45 , знам като гледам малко повече от вас за стероидите и пак не съм се решавал да ги използвам. И без стероиди може да се постигне достаПървоначално написано от Анонимко
Тука било пълно с машини бетийн проблем ударната бригада.
![]()
![]()
![]()
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Abe viii ludiliste be. Vii zikarahte 4e samo ako vzema edna doza bilo metan retabolil ili drugi medikamenti 6te pukna ot vsi4i bolesti navedn1j.
Никога не бих взимал такива боклуци.. при положение че храната може да даде всичко и един добре балансиран хранителен режим също може да даде добри резултати
Първоначално написано от p4elata_brumze
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Нищо ново под слънцето. Стига да се взимат правилно не са толкова опасни.
Браво на автора.. =D> =D> =D>
Аз от сумати време ползвам стеройди и пишока стърчи нагоре.. немам акне, и най важното за 2м. качих 16кг.![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
dobre we hora mnoo mi e interesno ako vzimam 1mesec ruski bianabol 6e moga li da ka4a k1m 7-8kg i da se stegna v s16toto vreme i do kolko sled spiraneto im 6e se zapazqt teq kilogrami i dokato gi vzimam ako hodq na solarium 6e mi stane li ne6to ? pls nqkoi da otg
Тапаци .. какво разбирате вие всичкиСтероидите не били толкова вредни.. Няма място да сравнявате стероиди с алкохол.. Алкохола вреди на черня дроб.. стероидите разбъркват хормоналната система която е най-важното нещо в човешкия организъм..Играта с хормоните =
![]()
![]()
GoHard or GoHome ..