- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мoderated:Как ви дойде идеята за името на nick-a ви?
забелязала съм, че повечето си мислят,Първоначално написано от machoka
че ника ти значи мечок![]()
![]()
![]()
Lola Bunny
Няма нищо общо.. мачок е котка, но на мен не ми допадат хич тези животинки.
Всичко тръгна от една книга... от там приятелите започнаха да ми викат ДЖОРДЖИЯ... ама беше много дълго и накратко минаха на ДЖИЯ и така....а тука се егнах съвсем случайно и...какво..какво...добавих едно БС...хм което не е бисексуален както много хора ме питатпросто си е Бургас..
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
mi moq nick me kefi kak zvu4i Uraken ma nakefi ot 1 udar ima v karateto Uraken i ot tam ob6to vzeto tova e istoriqta na nicka mi![]()
![]()
![]()
am to4no tozi nat men Uraken bqhme na 1 rd i tam sa napihme est pak na men nemo mi vikat i toi kakto be6e piqn i 6to re6i 4e nemo preli4a na nemec i po4na nemec nemec i ot az po4nah sa pi6a taka v irk sled koeto si napraih profila i poneje bqh po4nal da sa pi6a neMec` ,a i ne mi idva6e drua ideq za nick v momenta i za tova imeto mi na profila e neMec` xxПървоначално написано от Uraken
![]()
..impossible...
...is nothing...
Имам няколко ника - запазена марка - този обаче го знаят само няколко човека. (RISC, Satanail) В сос кода най-накрая пишех InHell Corp. и от там. Иначе биосите на видео картата и на дъното са си моднати от мен, и си ми пише Powered by RISC.(че от кой друг!? нали аз плащам тока!!!)
Trqbvashe da e neshto zvuchno i zapomnqshto seEmi xaresvam i filmi s vampiri,demoni,dqvoli i takiva syzdaniq i ot tam
![]()
А познайте де![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
ми веднъж трябваше да си кръстя един фаил някак си и се сетих за тея от арената и помислих 5 секунди и главата ми го роди сама
2, 11 и 8 точка системно - бан