.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Както си лежах една вечер и изведнъж небето се разтвори, ярка светлина се появи, гръм разтресе земята, ослепителни лъчи се спуснаха по повърхността и, бурен вятър се зароди сякаш от нищото и разнесе окапали листа наоколо във вихъра си пред очите на тъмнината. От тогава не помня нищо, лекарите казват че е нормално. Но помня едно: плътен, мощен глас ми го прошепна в ухото. "Мачокаааа, мачокааа"..шепнеше тежко Той.
    забелязала съм, че повечето си мислят,
    че ника ти значи мечок

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    ми всъщност никога не съм можел да си измислям някви яки никове. тоя тука ми беше първото нещо наум като разглеждах форума, регвайки се забелязах че може да го напиша дрЕБОсъчко и си викам голямата лудница... ама ми омръзна леко но немога да го сменя, пък и то след 1200 поста ти е се таяя

Мега фен Аватара на machoka
    Lola Bunny

Няма нищо общо.. мачок е котка, но на мен не ми допадат хич тези животинки.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Lola Bunny

Няма нищо общо.. мачок е котка, но на мен не ми допадат хич тези животинки.
    на мен мачока ми звучи че идва от глагола мачкам. ама "мачкащият" невърви

@Future Prophecies-Electronic Funk

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Всичко тръгна от една книга... от там приятелите започнаха да ми викат ДЖОРДЖИЯ... ама беше много дълго и накратко минаха на ДЖИЯ и така....а тука се егнах съвсем случайно и...какво..какво...добавих едно БС...хм което не е бисексуален както много хора ме питат просто си е Бургас..
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Фен
    Град
    Varna
    mi moq nick me kefi kak zvu4i Uraken ma nakefi ot 1 udar ima v karateto Uraken i ot tam ob6to vzeto tova e istoriqta na nicka mi

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    Цитирай Първоначално написано от Uraken
    mi moq nick me kefi kak zvu4i Uraken ma nakefi ot 1 udar ima v karateto Uraken i ot tam ob6to vzeto tova e istoriqta na nicka mi
    am to4no tozi nat men Uraken bqhme na 1 rd i tam sa napihme est pak na men nemo mi vikat i toi kakto be6e piqn i 6to re6i 4e nemo preli4a na nemec i po4na nemec nemec i ot az po4nah sa pi6a taka v irk sled koeto si napraih profila i poneje bqh po4nal da sa pi6a neMec` ,a i ne mi idva6e drua ideq za nick v momenta i za tova imeto mi na profila e neMec` xx
    ..impossible...
    ...is nothing...

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    интересно ми е на АнУс от къде му е дошла идеята за ника

Повече от фен
    Имам няколко ника - запазена марка - този обаче го знаят само няколко човека. (RISC, Satanail) В сос кода най-накрая пишех InHell Corp. и от там. Иначе биосите на видео картата и на дъното са си моднати от мен, и си ми пише Powered by RISC.(че от кой друг!? нали аз плащам тока!!!)

She-Devil
    Guest
    Trqbvashe da e neshto zvuchno i zapomnqshto se Emi xaresvam i filmi s vampiri,demoni,dqvoli i takiva syzdaniq i ot tam

Град
    пред компа
    А познайте де
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от InHell
    Имам няколко ника - запазена марка - този обаче го знаят само няколко човека. (RISC, Satanail) В сос кода най-накрая пишех InHell Corp. и от там. Иначе биосите на видео картата и на дъното са си моднати от мен, и си ми пише Powered by RISC.(че от кой друг!? нали аз плащам тока!!!)
    RISC не беше ли нещо свързано с първите пентиуми, RISC процесори

@GABBA

ми веднъж трябваше да си кръстя един фаил някак си и се сетих за тея от арената и помислих 5 секунди и главата ми го роди сама
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си