- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОНЦЕРТА НА CITY TV ???
Някой има ли намерение да ходи?
Аз май ще ходя сам. \/
![]()
kude i koga 6te e tova?![]()
yeee!! super mn mi se hodi na mene!! mislq, 4e 6e e super qko.. ama mi e mn dale4e sf )))): az 4ak ot ruseto malku trudno 6e si namerq s koi da doida.. tei de to ima mn zaribeni ama nqma $$$ ... ae da si izkarate mn qko, koito 6te hodi!!!!
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Заповядай,тук пишеПървоначално написано от e4o
: http://www.radiocity.bg/mega_concert.php
Надявам се,че ще имам възможност да отида![]()
Аз ако реша да остана и в неделя в София ще ходя да го гледам, но още нищо не се знае.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
П.С.> На теб ти имам номера, така че очаквай да ти звънна да се видим! Планирай ме в графика си за петък-а! \/
Левски шампион але але!
винаги ме е яд,че не живея в София когато има толкова яки концерти!ще бъде много якооо!ми на всички които ще ходят ще им кажа да си изкарат супер!
и да разкажете как е минало,в смисъл вашите впечатления?то май ще го дават и по телевизията...
някой знае ли по коя ТВ,кога и от колко часа?
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Там съм !![]()
rusalkata_ -Първоначално написано от чочко
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Ако си намеря с кой да ида![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
iskam i az da otida ama sf mi e dala4e![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
i men mi se hodi ama 6te e full i 6te e pretapkano i za tva mai niama smisal i bez tui ni6to niama da viida-6te go gledam po tv-to!
az mislq da hodq!!!Po tochno shte hodq,mislq 4e 6te si napravim BESEN KUPON tam!!!Pyk vij na Arash i kompaniq im haresalo da idvat po-4esto v BG =D> \/ \
/
хахахах ми ние май половината клас ще ходиме![]()
Дано само не стане като концерта на ъпсурт![]()
![]()
![]()
Седях там 10мин и си тръгнах. Некъв излезе и почна да пее
Бъркам си в г*зо
много ми е гот
колко е дълбоко
моето г*зо
Е тва го повтаряше 10мин и ми кипнаха нервите![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
там съм![]()
където е селянията ,там съм и аз![]()
ще бъде много добро,кофтито е,че там ще бъдат ... ВСИЧКИ... куцо,кьораво и съкато.. ххх
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
такава музика мразя
ама ше отида щото вс. фр. ше са там
и ше се накъртя яко![]()
az nqma da hodq![]()
нито пък азПървоначално написано от e4o
![]()