- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- cigani ili "bratqta" romi
pove4eto cigani sa ujasni ... det ima tuk tam det ne sa kradci .. nahalnici i t.n
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
За мен циганите са такива, каквито ние ги направим.
Те създават напрежение, само там където ние го търсим.
Те не могат да се изхвърлят. Единствения начин е да се научим да живеем с тях .
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
diskriminaciq ot strana na balgarite-ima i to golqma.nqkoi hora kazvat"i te sa sa6testva ne mojem da gi prenebregvame po takav grub na4in"NO nie si zatvarqme o4ite za nqkoi ne6ta i sled tova te ni se otblagodarqvat kato po4vat da mi se "katerqt po glavite" i da si pravqt kakvoto im iznasq na tqh!i na vsi4koto otgore se razmnojavat tolkova barzo 4e.......NE GI ISKAM TEZI V STRANATA NI....naistina ne moje v edna darjava da ima samo korenno naselenie,razbira se 4e ima i druga masa naselenie,no tehniqt broi nadvi6i granicata na dopustimoto.......opredeleno ne im e mqstoto tuk da se mahnat i da si sazdadat darjava Mangaliq
![]()
Имам силна физическа нетърпимост към всякакъв вид мангали(власи,турци и тн.)!!!Ми мразя ги бе![]()
=D> \Първоначално написано от korn___
/
Just a Kid
izcqlo sam s Wild-a.eto tuka nqma kakvo pove4e da se kaje.no mangalite si ostavat mangaliПървоначално написано от WILD__BOY
Може да ме обвините в какво ли не, но ще си кажа мнението. Циганин израстнал в средата на "своите" просто няма спасение за него. Манталитета, ценностите, които е получил от тези паразити ще си остане. За това на никой циганин не бива да се дава възможностТе са огромно бреме за обществото ни. Както виждате бавно започват да ни превръщат в малцинство. Циганите раждат по 5,6 сапунчета, а ние българите сме утвърдили еднодетния модел
Ще кажете при тези условия как да има повече деца... да така е... обаче нещата са свързани като няма деца, няма младо поколение(което заминава за чужбина) няма млада работна ръка, населението старее и икономичното развнище пада
Това е проблема, на който се търси решение, ама йок, всеки от управляващите да си напълне джоба, да осигури семейството за 5 поколения напред и така. Малко се отчекнах от темата, ама нещата са свързани. Циганите са огромен паразит, който все повече и повече започва да нараства
![]()
ami az ne moga da gi tyrpq.ostavete na strana lichnata im higiena.imat ujasen mantalitet.imat poveche prava ot bylgarite.znaete li che na edno ciganche mu davat 80 leva ako e otlichnik?a za moq trud koi shte mi plati?neshto mn gi uvajavat.![]()
![]()
![]()
Ами,че дискриминация има,ама аз съм против "събратята".Според мен,те трябва да си направят самостоятелна държава и да се управляват сами,защото на нас не ни е хубаво,и на тях не им е хубаво!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Заставам плътно зад гърба на Роската, разбира се. Има и многоПървоначално написано от rosskata
миризливи, гадни, нагли, тъпи, мързеливи плужеци, които са си съвсем българи, ама какво от това, дай да избиваме циганите, те са виновни за всичко. За пръв път, донякъде, малко, съм съгласна с корн, те имат право на шанс, за да бъдат просто средностатически българи, само че защо не се отнася също и за наще наркомански пубери, които скачат на бой на даскалите? И да, не си Бог, за да определяш всъщност кой какво трябва да прави, и кой да живее.
Страхотен довод, железен е.Първоначално написано от Анонимко
А и ти си явно много високо "интелигентен" и такива като тебе трябва да ги изселват на друга планета.
Що преди да напишеш нещо не се позамислиш, това ти реално как гоПървоначално написано от Slipped Away
виждаш точно, би ли ми обяснила, или просто го чу от някъде, и прецени, че точно това е решението, което е и без друго толкова лесно осъществимо, Боже как не се бяха сетили другите за това?
Give me your best shot motherfucker!
Vsichiki mangali na SAPUN !!! Do edin ! Tva mi e mnenieto . Da e*a tqhnata mama mangalska . Trqaa pove4e skinhead da ima mai .![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Скапаните цигани са си просто скапани цигани и не са ми събратя![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
[quote="fire_of_satan"]
Заставам плътно зад гърба на Роската, разбира се. Има и много
миризливи, гадни, нагли, тъпи, мързеливи плужеци, които са си съвсем българи, ама какво от това, дай да избиваме циганите, те са виновни за всичко. За пръв път, донякъде, малко, съм съгласна с корн, те имат право на шанс, за да бъдат просто средностатически българи, само че защо не се отнася също и за наще наркомански пубери, които скачат на бой на даскалите? И да, не си Бог, за да определяш всъщност кой какво трябва да прави, и кой да живее.
А колко са тия българи бе?Циганите НИКОГА няма да бъдат Българи!Става ми много тъжно като чуя/прочета подобна глупост от българин(ако си такъв/такава)Гадните мангали имат много повече права от нас(Българите)!!!!!
Страхотен довод, железен е.Първоначално написано от Анонимко
А и ти си явно много високо "интелигентен" и такива като тебе трябва да ги изселват на друга планета.
Ами не,че се фукам,но онзи ден ме наградиха в даскалото(Хенри Форд) при взимането на дипломите,щото завърших с 5,75,имам 276 точки на TOEFL,но и аз мразя в дъното на душата си нашите "братя"!
ПРАВЕТЕ СЕ НА УДАРЕНИ,В ТОВА ВРЕМЕ "БРАТЯТА" НИ ИЗНАСИЛВАТ ТАКИВА КАТО ВАС,ПРЕБИВАТ ДО СМЪРТ ПРОФЕСОРИ,УБИВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ПЕНСИОНЕРИ,ИЗСИЧАТ ГОРИТЕ НИ И ВСИЧКО ТОВА БЕЗНАКАЗАНО!!!![]()
![]()
![]()
ПП:ЗНАМ,ЧЕ ИМА ПОДОБНИ БОКЛУЦИ И СРЕД БЪЛГАРИТЕ,НО ТЕ СА МНОГО ПО-МАЛКО ОТ МАНГАЛИТЕ!!!!
az sam si skinar4e taka 4e otg mi e qsen......
Еми за пред чужденците цигани и българи са под един общ знаменателбългари..
Защото като отидат циганите примерно да бачкат в Испания, те за пред испанците са си българи и по този начин се добива грешна представа за нас, защото да речем,че те отимат там,крадат, държат се непристойно, т.е правят лошо впечатление и оттам мнението за нас става отрицателно...
Иначе, че има дискриминация тук в България ,има , но аз определено не съм против нея![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
za men e vseedno cigani mangali romi se sa mrusna naciq![]()
ako nqkoi me pita tiq drqbva da gi zapalime vs zaedno i da gi iztrebime ot liceto na zemqta shtoto ina4e akonego napravime te shte ni zatriqt NAS![]()
Нека всички пукнат в пламъци! Да се удавят в Дунава! Да ги обесят пред всички! МАСОВО КЛАНЕ, ТОВА Е ИСТИНАТА!!! СМЪРТ ЗА МАНГАЛИТЕ!
Сатаната е пич.
Направо ми се гади като ви чета мненията, честно... И това са хора в 21 век, боже накъде отива света... Не можете ли да разберете, че расовите и етнически конфликти са най- лошото което се е случвало на човечеството? И че с тази омраза няма да стигнете доникъде?
Ама защо ли ви говоря въобще...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Именно!Първоначално написано от rosskata
![]()
Възмутен съм е леко казано.
Темата приключва тук заради расизъм.