- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кои са по-големи лъжци.... ?!?
Кои според вас са по-големи лъжци - МЪЖЕТЕ ИЛИ ЖЕНИТЕ? Моето мнение ,е 4е мъжете лъжем пове4е,но жените казват по-големите лъжи.Темата има и подтема : Жените като експерти в визуалната лъжа. Пример :
Носиш ток4ета - ти не си толкова висока !
Носиш грим - лицето ти не изглежда така !
Боядисваш си косата - косата ти не изглежда така!
Сутиен с подплънки - циците ти не са толкова големи !
Вси4ко свързано с вас е лъжа,и о4аквате от нас да казваме истината - МАЙНАТА ВИ !!!
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Мъжът да не е малоумен, че да не забележи, че си на токчета и че си по-ниска всъщност?
Ami to i jenite sa golemi mrusnici,te mnogo lujat,ama
puk vie mujete s va6te izneveri i gluposti.Spored men lujat ednakvo i dvata pola!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не е до това дали си мъж или жена,а що за човек си![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ni e lujem pove4e (:
Pone po moite nabludeniq...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
spored mene i dvata pola si konkurirat "koi laje poveche ot drugiq".tova si e do chovek.no neka se zamislism....vseki kazva pone po 1 laja na den bilo to blagorodna ili ne![]()
taka che...dvata pola lajat ednakvo![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
napalno sam saglasna =D> =D>Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Жените?
It's not the age that matters - it's the life in your years...
По малоумната ти логика:Първоначално написано от LiSiKa
бръснеш си брадата - заблуждаваш жените, че нямаш брада.
подстригваш си косата - заблудаваш жените, че не ти расте коса.
Абсурдно е, не се ли усещаш!?
Saatana vittu perkele hate crew!
Тези, които лъжат повече...
колкото и да не м исе иска да го призная - ние жените!!! ДА... определено ние![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Ama kakvi sa tezi razdeleniq jeni muje..zavisi si izcqlo ot 4oveka nezavisimo kakav pol e !
Mnogo gadno, che ste s takiva predrazsydytzi i slagate vsichki pod obsht znamenatel. Zavisi ot choveka. I ot dvata pola ima lyjtzi i chestni.![]()
![]()
![]()
![]()
Жените сме най-големити измамници![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
И аз мисля че са жените...Така де, ние лъжем повече...
А какво ще кажете, кое е по-лесно- да излъжеш мъж или да излъжеш жена?![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Роската, зависи от 2 неща: дали лъжецът е умел и дали лъженият е шаран. Полът няма чак такава връзка тук.
Според мен тва си е индивидуално , не може да кажеме , че жените или мъжете са по голями лъжци, защото всичко опира до това какъв човек си (дали си някой ментраджия на който му доставя удоволствие да си приписва разни привилегии и да лъже човека до себе си или си някоя добра душа, дето се оставя да бъде лъгана) ..и въпреки всичко си мисля , че има малко повече мъже от колкото жени , които обичат да послъгват![]()
дам..индивидуално е..зависи си много от човека,но все пак жените имат повече склонност да послъгват...![]()
за мен е обезпокояващо че жените толкова леко си признават че лъжат... не знам защо![]()
Първоначално написано от Анонимко
е какво..искаш да излъжем,че не лъжем ли?![]()
Ако не лъжа мъжете ще ми се качат на главата.![]()
това беше добро, абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от Boot
![]()
Първоначално написано от LiSiKa
Xaxaxaxa...mnogo si prav,no celta e da napravim "defekta" v efekt \/ Ina i dvata pola lajem ednakvo
![]()
PRAV SI!!! =D>Първоначално написано от Boot
be kvi sa tiq gluposti
mujete mnogo qsno
nqma muj koito da ne e izlugal 4e imal neznam si kolko kinta,hodil neznam si kude,kupil si neznam si kvo,i o6te kup prostotii samo i samo za da se pokaje kolko e evelik i to nai ve4e pred jenite...taka 4e mujete sa lujat kato durti ku4ki