Вижте сега аз какво мисля,не съм колкото повечето тук,т.е не съм малък,само на 25 съм и едва ли този форум е за мен,каза ми го един приятел и това беше първата тема на която се спрях.Искам да дам съвет на моичето,което го е страх да прави секс,едва ли ще съм полезен с това ама ще се опитам.Не мисля,че след като онова момче е отказал да прави секс с нея,заради това,че са и малки гърдите,това е основателната му причина,за да не прави секс с нея.Може би,се е притеснил,за това,че ще го прави за първи път с нея и това му е било оправданието.Знам го от личен опит,със 15 годишна девойка,която също беше девствена.Опитахме да правим секс на последния етаж в един блок,но някаква госпожа излезе и ни чу и се разпищя,че сме били наркомани и тем подобни и каза,че ще вика полиция и ние се ометохме.Помислих си,че няма да стане нищо повече между нас,т.е със секс-а,но това,че се обичаме не ни попречи да го направим пак.И следващия път стана.И после пак и пак.Имах в предвид ,това че той може да се е притеснил, както беше с мен,бил съм първи не само на нея,а на още 3 момичета и повярвайте ми винаги първия,винаги е притеснителен и за двамата,заради мисълта,дали другия ще те приеме като негов партньор в секс-а това,че,ако питаш мен,не бързай да правиш секс с еди кой си,а го направи с момчето,което обичаш и те обича.Марто