Аз загубих девствеността си на 20 години и 9 месаца. И не защото ме беше страх от секса, а просто така се получи. Аз освен малки гърди мама операция на сърцето и огромен белег от нея. Беше ме срам, отблъсквали са ме за това. Просто като я видя момчето и побягна. Беше гадно..............много гадно. За това се бох. За това и не скрих за нея от приятеля си, а още доста преди да правим секс му я показах. Той също има операция на корема и много се притесняваше от нея............та намерихме се с операциите. Но аз не се стреснах от него, нито той от мен, защото го обичам. когато обичаш човек не те интересува има ли дупенце, коремче, мълки гърди, стрии, малък пенис или косми по гърдите. Ти обичаш този човек и правиш секс с него, защото това е той. На мен не ми пука за мазнинките на коремчето му за космите или за цвета на очите му. Аз обичам него и правя секс със него. Когато намериш истинския за теб, той ще те приеме каквата си. не само това-той ще те обича именно защото със своите несъвършенства, ти си уникален човек!