.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Гого
    Guest

Мъжки проблем след ан. секс с жена

Здравейте,
    след нещо като анален секс с приятелката ми, почнах да имам проблеми.
    По члена се появи нещо като жилка, която е твърда през цялото време и може да се каже че наболява.
    После се поду и кожата на главичката, но сега почти спадна.Вземах хапчета предписани от лекар заради инфекция, но не помня как се казваха
    Въпроса ми е : има ли за какво да се притеснявам ?

Питам защото искам да сведа посещенията при лекара до минимум.

Благодаря Ви

Извинявай, но ако съм момче и си навра онази работа в лайната, естествено, че ще има за какво да се притеснявам!
    Като толкова държите да си ги пъхате къде ли не, поне ползвайте презервативи! Що за логика да си измиеш оная работа и да я завреш в лайнопровода? При всичките тези бактерии и прочие??? И после: "Ми имам едни пъпчици тук", "Ми къв е тоя цирей" и т.н....
    Мислете малко с горните си глави, бе момчета! Не само с долните!
    Някой да се похвали, че е правил ушен, ноздрен, очен и други видове секс?

Гого
    Guest
    След клизма ...

Повече от фен
    Не успях да разбера дали си бил на лекар...

Guest
    MI kat raga6 kadeto ne e pozvoleno.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Майка ти
    Извинявай, но ако съм момче и си навра онази работа в лайната, естествено, че ще има за какво да се притеснявам!
    Като толкова държите да си ги пъхате къде ли не, поне ползвайте презервативи! Що за логика да си измиеш оная работа и да я завреш в лайнопровода? При всичките тези бактерии и прочие??? И после: "Ми имам едни пъпчици тук", "Ми къв е тоя цирей" и т.н....
    Мислете малко с горните си глави, бе момчета! Не само с долните!
    Някой да се похвали, че е правил ушен, ноздрен, очен и други видове секс?
    amaaaaa napalno sam saglasna s tebe. az nikoga nema da si dam na nekoi da si ruga patkata osven v p**** i v ustata. s risk da stana cini4na i vilgarna "gazo ne si go davam "

BeHuTo_91
    Guest
    Tfa gornoto bqh azz

Franto
    Guest
    Хах... прочети една две книжки.
    Може би липсата на грамотност те плаши
    Пък и не е редно да флудим тук с подобни неща.
    Сега по темата:
    Пич, принципно е дребна инфекция, няма от какво да се плашиш.Но все пак е редно да посетиш някой лекар, ако не за друго ,то поне сам да се увериш че всичко е наред.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Очевидно е, че изключително голям брой хора НЕ ПОЛЗВАТ КОНДОМИ! Поне обаче си създайте някой полезни за вас навици : Така или иначе не се къпете редовно, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ИЗМИВАЙТЕ ДОБРЕ И ИЗПИКАВАЙТЕ НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД СЕКС!!! ТОВА Е НАЙ-МАЛКОТО КОЕТО МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА ЗДРАВЕТО СИ!!!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си