.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 137
    Фен
    Град
    ahtopol
    Не за съжаление.Просто понякога ме е страх как ще реагират,особено майка ми.Тя ако разбере за гадже ще почне да се вайка да не зарежа училището,да не се отвличам с глупости и тнт...Така че си мълча,обаче когато нещо не кажа и ми е адски търсене...
    sa6tata rabota za tova gledam da ne i kazvam za gadjeta...oba4e te sega na6te znaqt koi haresvam i tn...no 4estno kazano az po4ti ne spodelqm s tqh smisal govorime si no ne im kazvam ni6tu osobeno... za koeto mi e super kofti oba4e ne go pravq za6toto nz kak 6te reargirat i kvo 6te mi kajat,vapreki da znam 4e mogat da mi pomognat po vsqko vreme...az ve4e im izgybih doverito i mi e mn kofti sq kato kazvam istinata i nikoi ne mi vqrva [-o<
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

e to4no za se....x... ne ne im spodelqm tolkova li4ni ne6ta no 4e imam gaje spomenavam im ..

zzz

mi za jalost ne shtoto im nqmam doverie kak da im kazvam nqkoi neshta kato im nqmam doverie!!!!
    ObichaM te Viki!!!

Всеки опит за споделяне завършва трагично ...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Guest
    аз споделям само с майка ми и тя ме разбира прекрасно за каквото и да било

SKAPAN JIVOT!
    Guest
    Az absoliutno nikoga ne spodelqm s na6ite.Prosto znam 4e ne sas sigurnost nqma da me razberat.

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    не споделям
    разговорите ни се състят главно:
    -къде отиваш
    -излизам
    -чао
    cool
    i pri men e s1shtoto....
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    dam...vsichko i kazvam ili kogato neshto ne iskam si zamylchavam znae che sym pravila sex znae i s tochno kolko hora znae vsichko za men,koi kakvo e kazal,s koi sym hodila na kafe i t.n. razkazvam i vsichko do nai malkata podrobnost tq e shtastliva az sym shtastliva znae za priatelqt mi i se poznavat ,govorqt si s bashta mi e slojno polojenieto shtoto toi e po konservativen ,no tova ne znachi che ne si spodelqme

Повече от фен
    da,predimno s maika mi,s ba6ta mi ne 4ak tolkova.S maika mi si govorim za mnogo ne6ta i i spodelqm mn raboti,no ne vsi4ko
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

еми аз споделям само някакви съвсем обикновени неща - как ми е минал деня и т. н. Когато се опитам да споделя нещо по-лично с майка ми тя обикновето не ме разбира и ме критикува дори ми е казвала че съм смотана Не я понасям

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Guest
    Spodelqm , no samo kogato ne e mnogo zaeta i kogato se stigne do " Eto vijda6 li zaradi teb trqbva da kupuvam nov servis... sega mi kaji kak se 4uvstva6 i kakvo iska6 " i razni podobni ...
    T.e. spodelqm samo kogato maika mi ne misli za rabota ( a tova e rqdkost )

избягвам да говоря

Фен
    Град
    Монтана
    на майка ми и казвам абсалютно всичко ...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Никога не съм споделял лични неща с който и да е от 2-мата.Просто няма смисъл.Отварят се едни ОГРОМНИ усти, започва да се разглежда въпроса от тука, от там, от долу, от горе, от всякъде...Започва да се анализира...Тва го мразя най-много...
    За тва никога не споделям с наште.

Амм зависи не споделям особенно много ...Не обичам майка ми да знае всичко,което съм направила или какво ми се е случило...Аз съм отхората който делят две групи Приятели и Родители Споделям с фр си а с родителите на обичам мн мн
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

az ne spodelqm
    2 т. системно.

тук таме да изтарся нещо не че не се разбираме ама ме дразнела винаги гледната им точка а и много много не обичам да ми дават савети а след споделяне точно това следва

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Споделям с майка си за много неща,знае,че си имам гадже,знае,че съм правила секс с него,но сега няма да и кажа че съм му правила свирки,че зема да получи сърдечен удар,знаете ги...старо поколение!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    не споделям
    разговорите ни се състят главно:
    -къде отиваш
    -излизам
    -чао
    cool
    ei tva e \/
    "Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
    Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин

Повече от фен
    az spodelqm sas maika mi no samo koeto smetna 4e trqbva da znae
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Ne nikoga!!!!!E tfa si kazfame kogato se vijdame(t.e.mnoy radko)
    -zdr mamo! izlizam nqma da se vrushtam predi 6:00 sutrinta taka 4e ne me 4akai!
    -ok mili4ka np! pr izkarfane!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

емм аз споделям с майка ми тя знае за гаджето ми, харесва го излизаме с него...ще ходим на море...а за секс ние не сме правили но май ще и кажа....

Град
    middle_of_nowhere
    az nikoga ne govorq za ni6to s tqx i te postoqnno mi go natqkvat ama kvo da se prai
    NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Emi az spodelqm samo nai minimalnite i ne tolkova vajni ne6ta. Li4niq mi jivot ne go spodelqm s ba6ta mi(jiveq s nego)pove4e spodelqm s po malkata mi sestra, gadjeto mi i priqtelkite mi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си