- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- spodelqte li li4ni ne6ta s va6ite???
Не за съжаление.Просто понякога ме е страх как ще реагират,особено майка ми.Тя ако разбере за гадже ще почне да се вайка да не зарежа училището,да не се отвличам с глупости и тнт...Така че си мълча,обаче когато нещо не кажа и ми е адски търсене...
sa6tata rabota za tova gledam da ne i kazvam za gadjeta...oba4e te sega na6te znaqt koi haresvam i tn...no 4estno kazano az po4ti ne spodelqm s tqh smisal govorime si no ne im kazvam ni6tu osobeno...za koeto mi e super kofti oba4e ne go pravq za6toto nz kak 6te reargirat i kvo 6te mi kajat,vapreki da znam 4e mogat da mi pomognat po vsqko vreme...az ve4e im izgybih doverito i mi e mn kofti sq kato kazvam istinata i nikoi ne mi vqrva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[-o<
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
e to4no za se....x... ne ne im spodelqm tolkova li4ni ne6ta no 4e imam gaje spomenavam im ..![]()
miza jalost ne shtoto im nqmam doverie kak da im kazvam nqkoi neshta kato im nqmam doverie!!!!
ObichaM te Viki!!!
Всеки опит за споделяне завършва трагично ...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
аз споделям само с майка ми и тя ме разбира прекрасно за каквото и да било![]()
Az absoliutno nikoga ne spodelqm s na6ite.Prosto znam 4e ne sas sigurnost nqma da me razberat.![]()
i pri men e s1shtoto....Първоначално написано от midnight...
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
dam...vsichko i kazvam ili kogato neshto ne iskam si zamylchavamznae che sym pravila sex znae i s tochno kolko hora
znae vsichko za men,koi kakvo e kazal,s koi sym hodila na kafe i t.n.
razkazvam i vsichko do nai malkata podrobnost
tq e shtastliva az sym shtastliva
znae za priatelqt mi i se poznavat ,govorqt si
s bashta mi e slojno polojenieto shtoto toi e po konservativen ,no tova ne znachi che ne si spodelqme
![]()
da,predimno s maika mi,s ba6ta mi ne 4ak tolkova.S maika mi si govorim za mnogo ne6ta i i spodelqm mn raboti,no ne vsi4ko
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
еми аз споделям само някакви съвсем обикновени неща - как ми е минал деня и т. н. Когато се опитам да споделя нещо по-лично с майка ми тя обикновето не ме разбира и ме критикува дори ми е казвала че съм смотанаНе я понасям
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Spodelqm , no samo kogato ne e mnogo zaeta i kogato se stigne do " Eto vijda6 li zaradi teb trqbva da kupuvam nov servis... sega mi kaji kak se 4uvstva6 i kakvo iska6 " i razni podobni ...
T.e. spodelqm samo kogato maika mi ne misli za rabota ( a tova e rqdkost )
Никога не съм споделял лични неща с който и да е от 2-мата.Просто няма смисъл.Отварят се едни ОГРОМНИ усти, започва да се разглежда въпроса от тука, от там, от долу, от горе, от всякъде...Започва да се анализира...Тва го мразя най-много...
За тва никога не споделям с наште.
Амм зависи не споделям особенно много ...Не обичам майка ми да знае всичко,което съм направила или какво ми се е случило...Аз съм отхората който делят две групи Приятели и РодителиСподелям с фр си а с родителите на обичам мн мн
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az ne spodelqm
2 т. системно.
тук таме да изтарся нещо не че не се разбираме ама ме дразнела винаги гледната им точка а и много много не обичам да ми дават савети а след споделяне точно това следва
Споделям с майка си за много неща,знае,че си имам гадже,знае,че съм правила секс с него,но сега няма да и кажа че съм му правила свирки,че зема да получи сърдечен удар,знаете ги...старо поколение!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
ei tva e \Първоначално написано от midnight...
/
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
az spodelqm sas maika mi no samo koeto smetna 4e trqbva da znae
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Ne nikoga!!!!!E tfa si kazfame kogato se vijdame(t.e.mnoy radko)
-zdr mamo! izlizam nqma da se vrushtam predi 6:00 sutrinta taka 4e ne me 4akai!
-ok mili4ka np! pr izkarfane!!!![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
емм аз споделям с майка ми тя знае за гаджето ми, харесва го излизаме с него...ще ходим на море...а за секс ние не сме правили но май ще и кажа....
az nikoga ne govorq za ni6to s tqx i te postoqnno mi go natqkvat ama kvo da se prai![]()
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI