- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- spodelqte li li4ni ne6ta s va6ite???
Ами тъй като родителите ми са разведени и аз живея с майка ми споделям повече с нея. Казвам и много неща за гаджето ми, за приятелите ми, даже съм и казвала и когато бягам от училище, но никога всичко. Досега винаги ми е давала съвети и имам в нейно лице добър приятел. С баща ми е по друг начин, защото с него се виждаме по-рядко и общо взето само се бъзикаме за тези неща.
I'm no innocent child, baby
Keep on treating me wild
Treat me rough!
I've been pampered enough, baby
Don't you dare to handle me with care!
Аз да не съм луда да споделям с тях.Аз ако им кажа всичко те ще ме изселят от нас.Неннененене.Всичко споделям единствено на най-добрата ми приятелка.Тя знае абсолютно всичко,на нея мога да се доверя за всичко,защото занм че каквото и да й кажа то ще си остане между нас и никой няма да го научи.А и без това ужасно много я обичам
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
i az sam taiПървоначално написано от midnight...
![]()
Аз споделям с тях, защото съм си изградила много добри и приятелски отношения и те знаят (и познават) гаджето ми, знаят, че водя полов живот. Никога не съм крила нещо от тях и не съм се притеснявала да им го споделя.![]()
lOve iS in The aIr
Супер рядко![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
един път, за което съжалявам,иначе нищо вече не споделям
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Ами не колкото бих искалаОт друга страна обаче не съм сигурна как и дали ще приемат 100 процентовата истина :С
Не..
Твърдо-НЕ!
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
С родителите ми може да се каже,че имаме доста приятелско отношение.Винаги се опитват да ме разберат дори когато просто не могат,помагат ми,дават ми съвети.Абсолзтно всичко им казвам,няма нещо,което да не знаят особено майка ми.Когато се случи нещо кофти даже се опитвам да споделя първо с майка ми отколкото с някоя приятелка,защото тя винаги ще ми каже истината и ще ми каже как е правилно да постъпя докато приятелите в повечето случаи спестяват някои неща,а и нямат този опит,който родителите ни,за да ни помогнат.Това страшно много ми помага и съм им изключително благодарна,че са толкова свободни с мен.
да,дават ми съвети.;д
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Най добре ме разбира майка като и споделям нещо ... но не винаги го правя
Не, никога.
Споделям почти всичко.В мой плюс е, да чуя тяхната гледна точка над нещата и тогава вече да мога да си направя сметка.Пък и съм достатъчно голяма за да не отнасям, по минимум, сто часови мрънкания.
I was born to be somebody!
Не !! Първ че ме е срам да развазвам за ежедневието ми второ че те ще го приемат от лошата страна тей че си споделям на една фр ама тя само ми докарва нейните цигански номера тей че абсолютно Не но бих искала да разговарям с тях като с приятели
Искам да споделям с тях,но майка ми никога не ме слуша.
Повече споделям на баща ми.Но не ми дават кой знае какви съвети,
донякъде ги разбирам.
Не,аз по принцип нищо не им споделям,че камо ли лични неща.