- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- spodelqte li li4ni ne6ta s va6ite???
Споделям им.. не чак всичко, но им споделям. И те са ми споделяли.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Като бях по-малка споделях доста повече неща отколкото сега. Майка ми винаги ми е казвала да й споделям толкова, колкото е достатъчно![]()
КИРИЛИЦА! И не, не споделям. Не те са хората, на които мога да се доверя и от които очаквам разбиране.
Предимно с майка ми, щото с баща ми рядко имаме възможността да си говорим. (той изморен от работа, аз тренировки и така) Споделям и доста и знам, че така й печеля доверието. Ама нещата, които са наистина лични и не трябва да ги знаят, не им казвам. (не става да ида и да кажа "пуша трева" примерно ;д)
Не, никога не съм. Не че им нямам доверие, просто не мисля, че е нужно.
Ами когато имах гадже родителите ми знаеха. Споделям с тях, но не всичко. Даже понякога не им споделям за неща които биха ги обезпокоили без да има кой знае каква причина.
Аз споделям абсолютно всичко. Единствените хора, на които имам пълно доверие
Не. И така се чувствам по-добре. Със сестра ми също споделям изключително малко неща и то с голям зор. По принцип не обичам да говоря на лични теми, освен с приятеля ми и най-близката ми приятелка. Родителите ми не са консервативни (може би баща ми малко), но от малка изпитвам някаква дистанция.. Мога да им кажа всичко, но не и най-лични неща.
Споделям. Родителите ми са ми приятели и винаги, когато имам нужда мога да се допитам до тях или просто да си излея душата.
^^^
Бургас <3