- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Samo za mom4eta
Po kolko puti v meseca matrubirate i kolko nai-dulgo ste izdurjali bez matrubacia![]()
Определено ми се вижда глупавичък въпроса ти, но по 15 пъти поне е нормално добре за възрастта от 14-20 г. Не е хубаво да се правят експерименти с подтискане на нуждата а не каприза или желанието за маструбиране. Това би довело до психическо напрежение. Въпреки това което пиша при всеки човек е строго индивидуално. Ако не ти се маструбира не го прави!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
masturbiram na seki 4 dena a nai mnogo okolo 15 sum izdurjal![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Вече от около месец и половина не съм мастурбирал и ще се опитам да изкарам максимално дълго.Пожелайте ми успех! [-o<Първоначално написано от Gost
Няма,няма.Когато се напълнят семенниците,те си изпускат товара(така го е направила природата).Имам голям стимул да издържа така доста дълго(няма да го кажа,обаче).Първоначално написано от ImaDufus
Преди малко боядисах стината. По 5-6 пъти на ден.![]()
Abe shtom go pishe v u4ebnicite 4e ne pre4i da si praish 4ikiqta (praite kogato iskate) az li4no si pravq 4ekiqta na 2-3 dena i sam Mno dobre![]()
![]()
![]()
taka 4e da ne ti puka boi na bastuna
Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!
ee , pi4ove normalno e da se mastrubira kato nqma koi da te zadovolqva ..az nai mn sam izdurjal 4 dni nz .. naprejenieto e golqmo :P~
ami vijte sega.az masturbiram na den zaduljitelno po 1 put.moje i pove4e.no problema e ako ne biete "4ikii".za6toto okolo 20 god. vuzrast se polu4ava ONS-ili prevedeno-OPASNO NATRUPVANE NA SPERMA.TAKA 4E BIITE I SA NEBOITE KUSMET![]()
Зависи...![]()
Рекорда ми без *********** е ... много!![]()
![]()