.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Iee Imam 3 :)
    Guest

Moje li edno prevodche po nemski pls?

Mnogo shte sym vi blagodarna, ako mi rpewedete tezi nqkolko izrecheniq:

V nachaloto toi dori ne znael imeto i. Tq bila negova syuchenichka, kato vsqka druga, no znaela nemski po-dobre ot nego. Toi opravdaval tova sys sklonostta na mmomichetata da uchat ezici po lesno ot momchetata.
    Edin den s klasa reshili da igraqt na edna igra. Gospojata napisala nqkakvo jivotno na dyskata, a te trqbva da kajat prilagatelno za nego. Pyrvo gospojata napisala krokodil, posle kotka i nakraq delfin.
    Delila sedqla do Dennis i kazala, che delfinite sa mnogo inteligentni jivotni i te imat zagaduchen ezik. Glasyt i prozvuchal mnogo hubavo i nejno. Dennis chak sega zabelqzal kolko hubava e Delila i se vliubil v neq. Prez cqloto vreme mislil kak da q zagovori, no dokato izmili kakvo da i kaje, tq izcheznala.

Uh toq tekst e mn typ, no mi trqbva. Molq help, shtoto dve dumi ne moga da vyrja na nemski. Shte sym vi milion godini blagodarna. Blagodarq!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    napravi go v plusgnnamperfekt haben ili sein na vtoro nmqsto v prateritum a na posledno osnovnia glagol v partizip perfekt
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Фен
    Град
    Велико Търново
    Am Anfang wusste er ihren Namen nicht. Sie war seine Mitsch

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си