- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ви харесва така f ?
u izglejda gnusno
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dokoga 6te pi6ete v tazi tema? ne vi li pisna ve4e? qsno e 4e na edni im haresva na drugi ne i tolkova.
BOG e LiUbOv !!!
За нещо което не ми допада няма време...Първоначално написано от air_J
Задника ми си има други по-важни функции...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
emi zna4i tva e vupros na li4no predpo4itanie i na edni im haresva a na drugi ne....ako ne ti haresva prosto mu kaji...moje bi toi si misli 4e ti haresva zashtoto na pove4eto jeni mnogo im haresva...
Аз съм чувал бая неща по тая тема, но на мойта не съм и бъркал, а и не смятам, щот е още млада и ми каза че я е гнус... Както и да е, знам за точката м/у ануса и влагалището, и тя наистина много я стимулира мойта, макар не толкова колкото някои други неща... И съм чувал че жените към 30 години започват някфо такоа със изменение на нервните окончания, и тези от клитора се изменят към ануса или нещо такова... Това е, което съм чувал де...![]()
Da ne bi jenata w nachaloto na seksualniq si jivot da ne moje da izpita udowolstwie? Syshtoto e.Първоначално написано от air_J
kato da ti vkarva pr1st v "дупутo" ли бе6еxaxaxax ebasi dumata...mi ne znam ko da ti kaja na men li4no nikakvi idei svarzani ot edna strana s prasti i hui a ot druga sas zadnika mi ne mi dopadat
![]()
Имаше една статия, в която пише, че жените отвълящи анален секс след 30 години главно само такъв предпочитат.
Има статии за много неща, в които пише невъобразими глупости, нали? Могат да напишат и че носът на Майкъл Джексън не се разпада.
Добре бе, ти какво коментираш като не си правила анален секс и не са ти "бъркали" в дупето. Пробвай го веднъж два пъти и може да ти хареса. На момичетата проблема им е че ги е страх да не се изложат пред гаджетата си или че ще ги боли.Първоначално написано от `Death`Whore`
2т. забрана за ползване на профил
dosta si direktenПървоначално написано от aLakaZam
![]()