.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен
    Град
    orange county
    u izglejda gnusno
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dokoga 6te pi6ete v tazi tema? ne vi li pisna ve4e? qsno e 4e na edni im haresva na drugi ne i tolkova.
    BOG e LiUbOv !!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора

Re: Дали ви харесва така f ?

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от California
    Цитирай Първоначално написано от Майка ти
    О, повярвайте ми, досега не съм срещал жена, на която да не й харесва! Няма такъв филм, рано или късно, на всички жени започва да им харесва. Още повече, че когато е възбуден на човек му се попритъпяват болките (справка - когато сте възбудени и ви скубят не усещате болка, или тя ви възбужда, нали?), така че тези, които не са пробвали, или им е неприятно мога да ги успокоя - в най-скоро време и вие ще пробвате и ще ви харесва.
    Ами сега вече ме срещна! На мене изобщо не ми харесва нито да ми бъркат в ануса, нито да ме ч...т там!
    Което не ми пречи да изпитвам по 3-4 оргазма по време на 1 акт... Кво да правиш - мъжът ми си е майстор и без да ми бърка в л...та!
    Чудех се как да отговоря на air_J, но ето го точния отговор и от моя страна!
    Ето го и моя отговор - има време.
    За нещо което не ми допада няма време...
    Задника ми си има други по-важни функции...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    emi zna4i tva e vupros na li4no predpo4itanie i na edni im haresva a na drugi ne....ako ne ti haresva prosto mu kaji...moje bi toi si misli 4e ti haresva zashtoto na pove4eto jeni mnogo im haresva...

Град
    София
    Аз съм чувал бая неща по тая тема, но на мойта не съм и бъркал, а и не смятам, щот е още млада и ми каза че я е гнус... Както и да е, знам за точката м/у ануса и влагалището, и тя наистина много я стимулира мойта, макар не толкова колкото някои други неща... И съм чувал че жените към 30 години започват някфо такоа със изменение на нервните окончания, и тези от клитора се изменят към ануса или нещо такова... Това е, което съм чувал де...
    Проблемите си имат вече решение...

Мега фен

Re: Дали ви харесва така f ?

Ето го и моя отговор - има време.
    Da ne bi jenata w nachaloto na seksualniq si jivot da ne moje da izpita udowolstwie? Syshtoto e.

kato da ti vkarva pr1st v "дупутo" ли бе6е xaxaxax ebasi dumata...mi ne znam ko da ti kaja na men li4no nikakvi idei svarzani ot edna strana s prasti i hui a ot druga sas zadnika mi ne mi dopadat

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Имаше една статия, в която пише, че жените отвълящи анален секс след 30 години главно само такъв предпочитат.

Мега фен
    Има статии за много неща, в които пише невъобразими глупости, нали? Могат да напишат и че носът на Майкъл Джексън не се разпада.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Има статии за много неща, в които пише невъобразими глупости, нали? Могат да напишат и че носът на Майкъл Джексън не се разпада.
    Добре бе, ти какво коментираш като не си правила анален секс и не са ти "бъркали" в дупето. Пробвай го веднъж два пъти и може да ти хареса. На момичетата проблема им е че ги е страх да не се изложат пред гаджетата си или че ще ги боли.
    2т. забрана за ползване на профил

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Е по това, което чета тук повече от 80% от момичета харесват да се шибат в гъзъ? БИ трябвало и с пръст да и харесва. Както горе споменаха има нерви, водещи до оргазъм
    dosta si direkten

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си