- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- ГЛАСУВАНЕ НА БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА ?
Какво мислите за българите, които живеят в чужбина и гласуват от
там, когато има избори в България? - Ами аз гласувах така, за правителство. Трябва ли, наистина да мисля нещо по въпроса, разбира се че ще гласуват. Момченце вече обясни как стоя тещата.
Въобще правилно ли е? - Аз ще те попитам, кое е грешното? Кое те притеснява в цялата ситуация.
Първо- Стига с тоя шовинизъм вече, и на мен не ми харесва особено,Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
че ни управляват представители на малцинство, но в крайна сметка, не е важно кой ни управлява, важно е какви резултати постига, не мислиш ли? Защото българите е крайно време вече, да се научат не само да критикуват, ами да гледат и собствената си паница. Първо нея, пък след това нека критикуваме, иначе ще има да агонизираме още дълго.
Второ- Откъде го измисли ова за 9те месеца, след като аз имам български паспорт, считам се за българка, чувствам се като такава, но живея някъде извън пределите на милата ни р0дина, нямам право да гласувам, нямам право да се опитам да променя бъдещето на собствената ми страна, след като имам желанието за това, така ли? Защо?
Tова не ми стана ясно откъде го измисли? Статистика ли си видишПървоначално написано от ht_7j
относно, кой по какви причини е заминал, кой се интересува от бъдещето и политическия живот на България?
Ахахаха, кажи им го!Първоначално написано от Momchence
![]()
Give me your best shot motherfucker!