Какво мислите за българите, които живеят в чужбина и гласуват от
там, когато има избори в България? - Ами аз гласувах така, за правителство. Трябва ли, наистина да мисля нещо по въпроса, разбира се че ще гласуват. Момченце вече обясни как стоя тещата.
Въобще правилно ли е? - Аз ще те попитам, кое е грешното? Кое те притеснява в цялата ситуация.

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Защо ДПС има толкоз много гласове...
Щом не живееш на територията на България поне 9 месеца в годината не би трябвало да имаш право да гласуваш.
Първо- Стига с тоя шовинизъм вече, и на мен не ми харесва особено,
че ни управляват представители на малцинство, но в крайна сметка, не е важно кой ни управлява, важно е какви резултати постига, не мислиш ли? Защото българите е крайно време вече, да се научат не само да критикуват, ами да гледат и собствената си паница. Първо нея, пък след това нека критикуваме, иначе ще има да агонизираме още дълго.
Второ- Откъде го измисли ова за 9те месеца, след като аз имам български паспорт, считам се за българка, чувствам се като такава, но живея някъде извън пределите на милата ни р0дина, нямам право да гласувам, нямам право да се опитам да променя бъдещето на собствената ми страна, след като имам желанието за това, така ли? Защо?

Цитирай Първоначално написано от ht_7j
Uverqvam te, che bulgarite, koito napuskat Bulgaria i nqmat namerenie da se vryshtat, ne se i zamislqt za politika, kamo li da otidat da glasuvat. Tezi, koito iskat i shte se vyrnat, glasuvat.
Tова не ми стана ясно откъде го измисли? Статистика ли си видиш
относно, кой по какви причини е заминал, кой се интересува от бъдещето и политическия живот на България?

Цитирай Първоначално написано от Momchence
....кат има дупки по пътищата спираме да строиме пътища и няма да има дупки...решено.
Ахахаха, кажи им го!