- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Темичка относно ноктите на момичетата
stava vypros za noktite a na nqkoi momi4eta manikiurapolagate li nqkakfi specqlni griji za noktite i koji4kite si ? puskate li gi dalgi i predpo4itate da sa kysi4ki ? polzvate li nqkakvi zazdraviteli i neshto da gi podhranva i takiva ? sorry ako temata se povtarq
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
ами полагам специални грижи за тях.като за начало не си гриза ноктите!супер гнусно е!предпочитам да са дълги.ползвам заздравител на Avon,като наскоро си зех и комплекта за френски маникюр.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ами оформям ги, поддържам ги чисти и ги лакирам с безцветен лак предимно.Преди бяха по-дълги ама вече ги правя къси повече ми харесва май и не се чупят много
Ami az sum nqkva mania4ka na tema nokti.Super mnogo si igraq s moite nokti.Durja gi dulgi,predi mnogo gi 4upih,ama ve4e sviknah,vupros na jelanie.Za zazdravitelite:izpolzvam zazdravitel,koito slagam kato osnova na laka.Oformqm gi pravi otgore..neznam izglejda mi po-hubavo.A za lakiraneto...ami da vi kaja ima miliardi na4ini,kolkoto vkusa,tolkova na4ini,az li4no po4ti vinagi sum risuvana na noktite,prosto moga da se risuvam sama,ama ako ne moje6, no problem,edin ednocveten lak su6to e mn sexy
az nqkoi put si puskam dulgi nokti oba4e ne mi e mn udobno i predpo4itam kusi4kiina4e si gi lakirvam sus zazdavitel i stavat mn sladki
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
налага ми се да ги държа къси,но това не означава че не си ги гледам..винаги са със заздравител и когато пове4е ми се занимава си рисувам разни човечета или личица..
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
az sam s noktoplastika 6toto razbrah 4e niama smisal ot estestveni dalgi nokti-moite predi biaha idealni i dalgi no mi se s4upi edi ne go prejivqh i si slojih noktoplastika sega sam s perfekten manikur vseki den za6toot laka izdarja do 2 sedmici i cinagi sa dekorirani!ina4e bez nokti nemoga da jiveq.,..
Ми за съжеления не мога да имам дълги нокти...в смисъл не мога да ги поддържам защото тренирам волейбол и адски лесно се чупят и затова, но преди имах нокти един -два пъти отидох на тренировка с тях и вече ги нямаше![]()
ami poddarjam si sredna daljina,vinagi sa 4isti4ki,pilq si gi i otgore si gi minavam s polir za nokti-3 stepeni,stavat gladki laskavi bez da sa lakirani se edno sa minati s bezv. lak.Posle si gi lakirvam i stavat bojestveni.Ina4e polzvam podhr. maslo na IKAROV.ako se polzva redovno,efekta e mn dobar. \/
С мен който иска, срещу мен който може
О...аз не мога да си правя маникюр и да се лакирам....винаги съм си мечтала да имам хубави нокти,лакирани ама ще си остана само с мечтата...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
аз обичам ноктите ми да са със средна дължина - нито прекалено дълги, нито съвсем къси
много се кефя на френския маникюр, щото е един такъв нежничък, макар че рядко си правя заради тва, че отнема доста време![]()
иначе използвам заздравител и крем за ръце и нокти, за да не ми са чак толкова сухи и чупливи ноктите![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ноктите ми са много чупливи, затова не ги пускам много дълги. Какво ли не съм опитвала![]()
заздравителите също не помагат![]()
познат проблем..Първоначално написано от kissorankata
![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..