.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от digital_girl
    Въпрос на вкус Не виждам нищо нередно стига да не те мързи да чистиш...
    ами ако се наложи и това ще стане.Малко е гадно да си легнеш до приятелката си и само да се гушкате,поне аз не издържам

Pravila sum go, no me boli korema po vreme na samiq akt

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    ако си яла нещо развалено

Цитирай Първоначално написано от Ангела_на_мрака
    Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    ако си яла нещо развалено
    Явно си доста наясно с жените ...

I LOVE MY SEX

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    НЕ не съм го,ма и нямам желаниене е по вкуса ми все пак грехче другарчето ми има къде и къде по готини неща в секса,а за 3-4 дни може и да се изчака.. не е толкоз наложимо
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Поначало не съм гнуслив, нито вярвам, че в секса може да има табута.. Но трябва много добре да ме обработи момичето, за да го правим, докато е в цикъл.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Поначало не съм гнуслив, нито вярвам, че в секса може да има табута.. Но трябва много добре да ме обработи момичето, за да го правим, докато е в цикъл.
    и аз така... но другото е че тряа да е някъде, където може да се почисти по-лесно...
    Проблемите си имат вече решение...

Guest
    a da vi popitam kak pravite sex po vreme na cikul, niama li kruvta edna po-osobena mirizma, nepriatna ? az ne mislq che shte e osobeno priiatno da pravish sex dokato p*tkata ti mirishe na sasirena kruv

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    ауууу не ..как така секс по време на цикъл?!?!?!Тогава изпитвам силни болки,некомфортно ми е ,иииии не се чувствам никак приятно!
    Аз не бих правила!Както казаха по горе--мога да изчакам 5-6 дена !
    2 т. от правилника. Бан на профил

bibionochetobe
    Guest

aso ne

az shte opitam nqkoi pyt, ne govorim za pyrvite dni, a po skoro za poslednite.moeto techenie e slabo i nqma da ima nikakyv problem.
    zadyljitelni usloviq sa 1.prezarvativ.2.banq!!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: aso ne

Много е лесно да убедиш едно момиче да правите секс, когато е в цикъл. Защо смятам така ли? Ами, защото точно по време на цикъл на жената и се ебе постоянно, и ако на мъжа толкова му се прави може да си поиска спокойно секс, без да се притеснява от отказ (е, в началото може да се дърпа, но ако сте добър любовник няма да може да ви устои, колкото и да е гнуслива). Та ако мъжа няма нищо против, жената може да бъде лесно убедена (колкото и на повечето тук да не им се вярва).
    Левски шампион але але!

Правила съм секс по време на мензис в банята и беше просто върховно.. правила съм го и докато сме били в леглото ама след това гледката не беше никак върховна

Guest
    ааааа тва никога няма да го направя дори да съм бил на безлюден остров и да не сам виждал жена от 1 година

Мега фен
    Течението не е проблем. Аз знам от лекар, че може да е вредно за момичето, защото тогава вагината се бели /момичетата сигурно са забелязали слузести парченца по превръзката си понякога/ и е много чувствителна.

---

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    shizzle повярвай ти ако си гнуслив и наи-добрата в обработването не може да те накара да го направиш.Аз лично съм пробвала веднъж и не мога да разбера защо другите момичета толкова се превъзнасят,че им било по-хубаво и че се възбужадали много повече.Но във всеки случай изобщо не е приятно.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

zavisi ot momi4eto, do sega sum go pravil samo s 1 momi4e koeto e bilo v cikul no vinagi i haresva6e (tq sama iska6e)(ne be6e samo 1 put)
    obi4am kruvta i vuob6te ne me e gnus, ina4e si e verno 4e stava mazalo, vednuj daje tolko se otnesohme 4e ima6e edno kato lokvi4ka na poda i 6ibanata kruv izsuhna i posle 30 min q sturgahme

sled kato pravi6 sex sas momi4e v cikyl stavat 2 ne6ta:
    1. posle trqq mn da 4isti6
    2.Noviqt ti prqkor e KASAPINA
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

hahahha tva mi haresa, samo 4e nie 4eistihme samo 1 put i ve4e go kazah toq slu4ai, ina4e samo puskahme du6a, daje go praihme pod samiq du6 dokato be6e pusnat ama posle izvednuj sprq toplata voda i stana super kofti situaciq

az sum go pravila mnogo puti! i da vi kaja mnogo po silni sa use6taniqta i strasta!!! napravo veliko!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

az li4no sam pravila sex dokato sam v cikal i moga da vi kaja 4e 4uvstvoto e mnogo mnogo priqtno. kogato si v cikal si mnogo po- 4uvstvitelna i use6ta6 mnogo pove4e.
    TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi da pravila sum

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    mi da pravila sum
    И как беше? Сподели с нас! [-o<
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар / широчина/