- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, правили ли сте секс по време на цикъл?
ами ако се наложи и това ще стане.Малко е гадно да си легнеш до приятелката си и само да се гушкате,поне аз не издържамПървоначално написано от digital_girl
Pravila sum go, no me boli korema po vreme na samiq akt
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
ако си яла нещо разваленоПървоначално написано от TiA_MaRiA
![]()
Явно си доста наясно с жените ...Първоначално написано от Ангела_на_мрака
![]()
![]()
I LOVE MY SEX
НЕ не съм го,ма и нямам желаниене е по вкуса ми
все пак грехче другарчето ми
има къде и къде по готини неща в секса,а за 3-4 дни може и да се изчака.. не е толкоз наложимо
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Поначало не съм гнуслив, нито вярвам, че в секса може да има табута.. Но трябва много добре да ме обработи момичето, за да го правим, докато е в цикъл.![]()
a da vi popitam kak pravite sex po vreme na cikul, niama li kruvta edna po-osobena mirizma, nepriatna ? az ne mislq che shte e osobeno priiatno da pravish sex dokato p*tkata ti mirishe na sasirena kruv
![]()
![]()
![]()
ауууу не ..как така секс по време на цикъл?!?!?!Тогава изпитвам силни болки,некомфортно ми е ,иииии не се чувствам никак приятно!![]()
Аз не бих правила!Както казаха по горе--мога да изчакам 5-6 дена !![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
az shte opitam nqkoi pyt, ne govorim za pyrvite dni, a po skoro za poslednite.moeto techenie e slabo i nqma da ima nikakyv problem.
zadyljitelni usloviq sa 1.prezarvativ.2.banq!!!
Много е лесно да убедиш едно момиче да правите секс, когато е в цикъл. Защо смятам така ли? Ами, защото точно по време на цикъл на жената и се ебе постоянно, и ако на мъжа толкова му се прави може да си поиска спокойно секс, без да се притеснява от отказ (е, в началото може да се дърпа, но ако сте добър любовник няма да може да ви устои, колкото и да е гнуслива). Та ако мъжа няма нищо против, жената може да бъде лесно убедена (колкото и на повечето тук да не им се вярва).![]()
Левски шампион але але!
ааааа тва никога няма да го направя дори да съм бил на безлюден остров и да не сам виждал жена от 1 година
Течението не е проблем. Аз знам от лекар, че може да е вредно за момичето, защото тогава вагината се бели /момичетата сигурно са забелязали слузести парченца по превръзката си понякога/ и е много чувствителна.
shizzle повярвай ти ако си гнуслив и наи-добрата в обработването не може да те накара да го направиш.Аз лично съм пробвала веднъж и не мога да разбера защо другите момичета толкова се превъзнасят,че им било по-хубаво и че се възбужадали много повече.Но във всеки случай изобщо не е приятно.Първоначално написано от shizzle
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
zavisi ot momi4eto, do sega sum go pravil samo s 1 momi4e koeto e bilo v cikul no vinagi i haresva6e (tq sama iska6e)(ne be6e samo 1 put)
obi4am kruvta i vuob6te ne me e gnus, ina4e si e verno 4e stava mazalo, vednuj daje tolko se otnesohme 4e ima6e edno kato lokvi4ka na poda i 6ibanata kruv izsuhna i posle 30 min q sturgahme
sled kato pravi6 sex sas momi4e v cikyl stavat 2 ne6ta:
1. posle trqq mn da 4isti6
2.Noviqt ti prqkor e KASAPINA
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
az sum go pravila mnogo puti! i da vi kaja mnogo po silni sa use6taniqta i strasta!!! napravo veliko!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
az li4no sam pravila sex dokato sam v cikal i moga da vi kaja 4e 4uvstvoto e mnogo mnogo priqtno. kogato si v cikal si mnogo po- 4uvstvitelna i use6ta6 mnogo pove4e.
TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!
mi da pravila sum
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
И как беше? Сподели с нас! [-o<Първоначално написано от kudravoto
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар / широчина/