^^^ малка е,то личи
а по темата ей т'ва ме уби :"приятелките ми решиха да ми правят пиърсинг на езика"..дееба...ти на 8 ли си!? те приятелките ти може да решат и да те отровят и к'во ти пак си навита...баш зле
а по темата:25-30 лева в зависимост къде ще го правиш,ако си мислиш за домашно дупчене забрави...навсякъде другаде прави каквото искаш сама,но трябва да си супер тъпа ако си пробиеш езика сама или дадеш на некви лигли да те дупчат.при самото дупчене не боли,болката почва на другия ден,2-3 дена е ужас,а след това още 10-тина дни може да е болезнено.пиърсъра ще ти обясни какво да го правиш,а някой преди мен писа с какво се жабурка:казва се 'сандрин'
също относно проблема с фъфленето:в началото е нормално да се фъфли,а после въпроса опита до това как ще си направиш ти нещата,ако се опитваш да си извърташ езика нанякъде,че да не усещаш болка е нормално да фъфлиш,а ако си говориш нормално въпреки болката докато зарадтне няма да фъфлиш другия минус е,че при говорене топчетата на обецата се удрят в зъбите и от там може да си повредищ зъбките..зат'ва кажи на пиърсъра да ти сложи обецата по-назад,че да се избягме това.а също и си сложи обеца с казеинови топчета(това дето изглежда като пластмаса),едно защото са здрави и второ,защото едно е метал да ти се бие в емайла на зъбите,а съвсем друго е т'ва
бтв какво прави тая тема в тоя раздел