.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 117
    dobri4kata
    Guest
    hora moq s1vet e da govorite s polovinkite si i otkrito da pogovorite za "du6evnite problemi" ako i tva ne help togava m1jete vi trqq izbirat m/y heroin i vas sorry tva e polojenieto uspeh!

Ако той не си помогне сам няма как....
    Light The Universe

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Dyrja da izrazq vyzmushtenieto si ot prosti hora kato BORISS.

Nai-lesno e da kajesh "DOLNO I NE TRQBVA DA SE TOLERIRA" za neshto, koeto ne razbirash i ne si izpital na sobstveniq si gryb. (I mean.. hora kato BORISS nai-chesto sa othvyrleni ot obshtestvoto po edna ili druga prichina i za tova izpitvat udovolstvie da ne tolerirat (ili da se pravqt po forumi, che ne tolerirat) narkomani (ili veche e moderno cigani xD).. taka si izjivqvat bolkata, kato q predavat na nqkoi drug (tva si e normalno za choveshkata psihika..)) A.K.A. Kompleksari. (po-kompleksirani ot normalnoto za chovek)

Ako ne izbiva kompleksi, druga vyzmojnost e prosto choveka da e mozykopromit ili neinformiran.. pak ne e toi vinoven.. do sega ne sym vijdal nqkoi da kaje "NArkomanite sa IZMET" ili "NARKOMANITE SA UTREPKI I NE TRQBVA DA BYDAT IZBITI" i da e slojil pone edin jelezen argument zad tova mnenie.

Ta.. ako nqkoi se e zasegnal ot nqkoe takova mnenie.. prostete mu, za tova, che e prost/neinformiran/kompleksiran/dr(malkoto izkliucheniq)..

Za tezi, koito puskat takiva postove.. (osobeno kym po-mladite ^^ (hich ne sa malko)).. mnogo silno se zamislqite za tova, koeto kazvate.. i ne se chudete kakvi argumenti da si izsmuchete ot prystite, a seriozno si pomislete kakvo im e na narkozavisimite.. i se postavete na tqhnoto mqsto i si predstavete nqkoi kak vi govori, che zaslujavate da umrete, zaradi nqkakva greshka.. koqto v konkretniq sluchai se e okazala (pochti) fatalna.
    Ясно е че си дрога, а щом си такъв е ясно че нямаш много мозък в главата, но поне се постарай да пишеш на Български език, с Български букви.

Към дрогата и други подобни глупости посягат именно комплексарчетата, които няма как да изпъкнат пред другите с каквото и да било, в други случаи са разглезени келеши или пък лабилни педали, които не могат да решават проблемите си като мъже, а вместо това се боцкат (и отзад ).

След като си малоумник и не можеш да разсъждаваш, не се сърди на другите хора, че те смятат за отрепка. Повечето като теб сами са си подписали смъртната присъда, така че обществото не ти е виновно, виновна е собствената ти тъпотия и комплексарщина.

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Говори Бай брадър:

Наистина много неприятна е тая работа с хероина.
    Един мой приятел умря от свръхдоза , познавам и други подобни случаи и съжалявам че трябва да го кажа но от това спасение няма.
    Затова подобре се отдръпни от него защото единственото което може да ти се случи докато сте заедно е той да забърка и теб.
    Разбирасе не винаги става така но ако всепак не го оставиш имай едно на ум.

П.С.
    За това не използвайте никакви хапчета или прахове или каквито и да било дроги.
    Защото не винаги но в много случаи това води до хероина.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

stefidf
    Guest
    BORISS zemi da myl4i6!poznava6 li nqkoi narkoman!e az da!edin mn skyp za men 4ovek e zavisim i mn mi e bolno za nego!ti zn li kakvo e da sy4uvstva6 na nqkoi we?qvno ne!ti si edno bez4uvstveno sy6tesvo!ne moga da te tyrpq!ne dei da pi6e6 6tom pi6e6 gluposti!momi4eta nz kakvo da pravite i az sym v takova polojenie!no nai-vajnoto e da ne zapo4nete i vie za da dokajete na mom4etata 4e moje da se jivee i bez droga!6te stanete zavisimi i vie i togava situaciqta 6te stane o6te po-slojna!kakvo mislqt roditelite na tezi mom4eta?ako ne zn trqbva vednaga da im kajete! a ako tezi mom4eta ne iskat da spryt ne mojete da im pomognete!az vednyj povdignax vyprosa i tymyn zapo4naxme da govorim kogato ne6tata se promenixa(vsmisyl nqmaxme vyzmojnost pove4e da govorim) i ot togava ne sme govorili!no az 6te pogovorq s nego i se nadqvam toi da spre za6toto pri nego ne6tata naistina sa ujasni!toi se drogira,pu6i i pie!no tova stava samo ve4er.v daskalo vinagi e trezven i dori si pi6e doma6nite! az (koqto ne sym zavisima i ne piq) ne si gi pi6a a toi gi pi6e!mn sym obyrkana molq pomognete mi!

Град
    Plovdiv
    Не знам защо, но ми се струва, че всички тези неграмотни нарко-защитници, са един и същ чекиджия, който си мисли, че някой му се хваща на глупостите. Тъпако, и в детската градина знаят, че който се е хванал с херца, човек от него вече не става.

Имате приятел, който взима хероин и искате да му помогнете? Ами купете му пищов или пък здраво въже

stefidf
    Guest
    lele awe 4ovek za kvo pi6e6?ok razbraxme 4e mrazi6 narkomanite!razbraxme i nqkoi dr ne6ta za teb no kakto i da e!stiga si pisal za6toto naistina 6te kupq edin pistolet no az 6te go izpolzvam i 6te ti prasna glavata pylna s bobole4ki!

Град
    Plovdiv
    Нарко, от къде пари за пистолет, нали всичко отива за херца

stefidf
    Guest
    idot az ne sym narko ako ne razbra kakvo kazah zna4i si umstveno izostanal!sry za teb!a i da bqx narko bix si skysala zadnika ot rabota za da sybera pari za da sbydna me4tata siA TE ZASTRELQM!

Nqkyf Si
    Guest
    Interesnoto e, che az se opitah da se obosnova v posta si (v koito opliuh BORISS i negovata poroda maloumnici..)

Toi ot druga strana v posta si ne vloji nikakvi argumenti.. a imashe mnogo smeli tvyrdeniq.. che sym bil "narko", "Otrepka" ?!

Kym drogata posqgali "kompleksarcheta".. ole.. ti si bati narkomana, BORISS xD

I az sym bil na 12, i az sym flame-il, no molq ne go pravete tuk.. naistina ima nqkoi hora na koito ima e mnogo tejko..

Samo da doplynq..

<offtopic>
    Da, BORISS, vzemal sym narkotici.. no vinagi si znam granicata i vinagi znam kak da gi eksploatiram.. Shtoto narkotika e samo sredstvo.. ti sam trqbva da mojesh da si napravish prejivqvaneto (tova vaji predimno za narkoticite, koito az vzemam.. ne za amfeti, MDMA, herca i t.n. (Psychedellics are my choise ^^)) i tva ne me pravi "narkoman".. zashtoto drumata e ot tva korena.. vtoriq pri men ne vaji, kakto i pri mnogo drugi hora, koito znaqt kakvo pravqt.

Ti, ot druga strana, si nqmash predstava za kakvo govorish.. govorish na izust i izbivash kompleksi.. losho nqma, no naistina ne mu e tuk mqstoto.
    </offtopic>

P.S.
    Na predniq si post ne sym napisal nick.. taka che sym "Gost".. drugite mi postove sa pod "Nqkyf Si"

stefidf
    Guest
    Nqkyf Si bravo!BORISS kato ne zn kakvo e MOLQ TE NE GOVORI GLUPOSTI za6toto ima xora na koito naistina im e tejko!da gleda6 kak liubimiq ti 4ovek se trovi ne e usobeno priqtno!a kogato toi ne iska da te poslu6a i da spre... togava ve4e e o6te po-trudno i ujasno!kazvam ti go ot li4en opit!

i kvo mu e zle 4e e protiv narkoticite li? vie sa6to izpolzvate zay4eni frazi `KATO NE SI ZAPOZNAT NE GOVORI` KATO NE SI PROBVAL NEDEI DA MI GOVORI6..... moje li da mi obqsnite s kvo trqbva da s1m zapoznat ?! ili prosto 4ovek koito e protif narkoticite i tiq koito gi zemat ni6to nz,po ni6 e ot drygite ili kvo...
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Nqkyf Si
    Guest
    Ne e po-nizsh, no ako ne e nekopmetenten po temata, po-dobre izobshto nishto da ne kazva.. osobeno kato moje seriozno da zasegne nqkoi.

Che ima hora koito vzemat narkotici i pak sa nekompetenti po vyprosa.. druga tema. (nikoi ne go otricha)

Guest
    q ni prosvetli nas nekompetentnite...

Nqkyf Si
    Guest
    E to biva da si prost ama..

"Ti si nqmash ponqtie ot qdrena fizika.. nekompetenten si."
    "Q ni prosveti nas nekompetentnite.. (s mazniq, ironichen, prezritelen ton ot gorniq post xD)"

Prosveti se sam..

Зарди курва аз никога не бих спрял коза! Много ясно че пича ше си избере коза!

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Цитирай Първоначално написано от BORISS
    Не знам защо, но ми се струва, че всички тези неграмотни нарко-защитници, са един и същ чекиджия, който си мисли, че някой му се хваща на глупостите. Тъпако, и в детската градина знаят, че който се е хванал с херца, човек от него вече не става.

Имате приятел, който взима хероин и искате да му помогнете? Ами купете му пищов или пък здраво въже
    Евала Боре много си прав!!! =D>

А всички вие дето пишете че трябвало да им сачувстваме знайте че тва са пълни глупости защото не може да се съчувства на човек които сам си е подписал смъртната присъда,да това са болни хора но не от зависимост към дрогата а от безмозъчие.
    Както вече какзах един мои приятел умря от свръх-доза такаче много добре знам какво става с тия хора и какво не.
    Затова не ги защитавайте а се отдръпнете от тях преди да сте послдевали примера им.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Цитирай Първоначално написано от bai-brother
    Цитирай Първоначално написано от BORISS

Евала Боре много си прав!!! =D>

А всички вие дето пишете че трябвало да им сачувстваме знайте че тва са пълни глупости защото не може да се съчувства на човек които сам си е подписал смъртната присъда,да това са болни хора но не от зависимост към дрогата а от безмозъчие.
    Както вече какзах един мои приятел умря от свръх-доза такаче много добре знам какво става с тия хора и какво не.
    Затова не ги защитавайте а се отдръпнете от тях преди да сте послдевали примера им.
    evala!!!!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Град
    Plovdiv
    Разбира се, че съм прав. А най-забавното в този форум е, че тъпия наркоман продължава да пиеш с няколко ника. Тъпако, ясно е че не можеш да пишеш правилно, но поне се опитвай с различните никове да допускаш различни правописни грешки

stefidf
    Guest
    na vseki mu se slu4va da dopusne pravopisna gre6ka!tva ne zna4i 4e ne moje da pi6e!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exoduss
    Зарди курва аз никога не бих спрял коза! Много ясно че пича ше си избере коза!
    точно така! Ясно е и че ще пукнеш на 20!!! при това девствен

Papuniak
    Guest
    Triabva da si ujasno tup za da si vkarvash gnusotii po venite. Bahti, da ne si edinstven na toia svqt. A mama i tate?

Guest

Re: .

[quote="Анонимко"]
    Цитирай Първоначално написано от MaCyPau
    em boi be!! ama az ne sum sram za obshtestvoto kat toq narkoman!
    OffTopic!

Тебе какво точно не ти е наред?!? Успяваш да събудиш всяка капчица агресия която съществува в мене... Изпитвам някакво вътрешно желание да преизвикам повече гънки по мозъкът ти, по чисто натурален начин. Естествен подбор - или ще поумнееш, или ще пукнеш. Защото пък в "обществото" за което говориш ти, мисля че няма място за хора като теб.

quote]

To4no taka.. Estestven podbor. dobre go kaza. A estestweniq podbor e suzdaden za da se otirwawa prirodata ot izmetta- kakwito sa narkomanite!!!

Град
    Plovdiv

Re: .

[quote="Анонимко"]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от MaCyPau
    em boi be!! ama az ne sum sram za obshtestvoto kat toq narkoman!
    OffTopic!

Тебе какво точно не ти е наред?!? Успяваш да събудиш всяка капчица агресия която съществува в мене... Изпитвам някакво вътрешно желание да преизвикам повече гънки по мозъкът ти, по чисто натурален начин. Естествен подбор - или ще поумнееш, или ще пукнеш. Защото пък в "обществото" за което говориш ти, мисля че няма място за хора като теб.

quote]

To4no taka.. Estestven podbor. dobre go kaza. A estestweniq podbor e suzdaden za da se otirwawa prirodata ot izmetta- kakwito sa narkomanite!!!

Нaркоманите са вредни елементи, колкото по-бързо измрат толкова по-добре, защото докато са живи крадат, убиват и зарибяват хлапета към дрогата. Да ги съжаляваме, защото им било тежко? Ами тогава да съжаляваме и педофилите?

Awe az znaete li kvo misla 4e pi4ovete mrazat tolko mnoo narkomanitwe shtot znaqt 4 kat sprem ima da im shibame priqtelkite i da gi zduhvame i te tva go znaqt i za tva tolko mnoo ni se draznat i iskat da si ostanem tam shtot znaqt kvi lainentca mirizlivi sa
    бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си