.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117

Hybrid View

hahaah malko sme6no e narkoman da vika na koito i da e laino 6toto vie ste nai-golemite PROVALI, a otnosno tva deto 6e ni 6ibate priqtelkite kato sprete.... mi dano da sprete
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Цитирай Първоначално написано от Qvkata_
    Момичета забравете за тия вашите гаджета те са отрепани пубери които не знаят кво искат и само мислат кво да друсат
    ДА НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ЖЕНИТЕ ЗА ТЯХ КАКВО СЕМЕИСТВО МОГАТ ДА САЗДАДАТ ЕДНИ НАРКОМАНИ
    НЕ СИ ХАБЕТЕ МЛАДОСТА С НЯКАКВИ СКАПАНИ НАРКОМАНИ
    ЗАРЕЖЕТЕ ГИ ТЕ СА ОТТАИКАТА НА ОБШТЕСТВОТО
    ПЛОД НА ДЕМОКРАЦИЯТА
    ОСАЗНАИТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
    Тва,че е наркоман няма никво значение да *** простите хора...представи си,че ти си на негово място?Предполагам щи е мноооо готино да ти викат боклук,отрепка,сган и тем подобни простотии!
    Let the beats control your soul...

Цитирай Първоначално написано от Fukc/cenzura lek/
    obi4anata---priqtelq ti drusa treva i gybi a?!ti si zleeee...pro4eti nqkoi knijka,nqkoi site ,ne6to ponau4i za trevata i togava mi govori kolko e vredna a u ....dori cigarite sa po-vredni ot trevata poradi prostata pri4ina ,4e ako si redoven pu6a4(na weed) 6te pu6i6 po 2-3 pyti na den i ako ne si balyk,6te si namira6 hubava treva(demek nqma da e nujno da dyrpa6 po pove4e ot 2-3 pyti),a sredniq pu6a4 na cigari pu6i ~10 cigari /makar 4e seki znae,kolko mn sa horata det pu6at kato kumini po 30-40 cigari..kakto i da e/
    ta...edin pu6a4 pu6i 10 cigari(ne mi se iz4islqva kolko drypki sa tova,no sa v pyti pove4e ot 6-7 drypki da si cql den high)...poznai na koi 6te mu se pre*be droba pove4e..
    Drugo-nqma fii4eska zavisimost kym trevata(kakto e pri cigarite),a samo psihi4eska(tui stava kato pu6i6 postoqnno i pravi6 si4ko napu6en v smisyl-otivam na daskalo i se napu6vam i mi e qko i znam,4e ako otida bez da pu6a nqma da mi e tolkova priqtno tam...oba4e kato nqma weed ili nqmam kinti ne krada i ne ubivam,za da si namerq ,za razlika ot edin heroinov narkoman hah..

pyk ina4e na pi4a det e na herca edinstven iq na4in da mu se pomogne e da se prati v komuna,tezi le4eniq s METADON sa pylna shitnq,tyi kato vodqt do dr vid pristrastqvane i taka ili ina4e 6te si ostane narkoman...ako se interesuvate o6te pi6ete tuka 6e se probvam da pomogna..
    Да се срещне и един нормален човек,който не изказва някви супер тъпи мнения...Брао на теб,пич!

Цитирай Първоначално написано от BORISS
    И защо да оставим наркоманите?Те са долна пропаднала измет,който е взел да се боцка,повече човек от него не става,представям си те какъв си избушен тип.Побоите над наркомани служат като добро възпитателно средство,така хлапетата които гледат отстрани виждат,че ако почнат един ден да друсат,ще се превърнат в един от най-нисшите слоеве на обществото.Освен това дрогите са гнусни и смрадливи копелета,вида им отвращава.
    Е,тва е да си умен,майнаааааааа!

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Лошото при някой наркомани е,че когато не са под дози,осъзнават,че им вреди,че не трябва да се друсат,но са зависими и трудно го преодоляват. В такъв момент трудно може да им се помогне,но отказването не е невъзможно. Затова по какъвто и да е повод, НИКОГА НЕ ОПИТВАЙТЕ!!
    abe ti mai nikoga ne si bil 'zaka4en' kam kakvoto i da e /i tova e dobre/ no kato neznae6 kak misli edin narkoman ne davai mneniq.Znae6 li koga osaznava 4e mu vredi ve6testvoto edin narkoman SAMO TOGAVA KOGATO SE E NADRUSAL !Togava se izri4at silni dumi i obe6taniq palni laji na koito dori i toi ne vqrva-6TE SPRA NO OT UTRE.6tom ne e nadrusan togava vsi4ki zavisimi mislim samo kak da se nadrusame.Za sajalenie t'va e istinata vseki osaznava kakva e vredata ama mnooo malko sa tezi koito imat sila da napravqt ne6to!

еми според мене той сам трябва да разбере че тфа му вреди и че трее да спре и тфа си зависи изцяло от него
    ....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...

gostenka
    Guest
    temata koqto e zapo4nalo momi4eto e mnogo serioznai i mislq vse po-nabolqla v nashi dni!az imam ne edin i dvama priqteli na heroin,no ne vzimat tolkova 4esto!te si re6avat i si znqt kakvo pravqt,az ne moga da go spra po nikakv na4in!ni nai-vajnoto koeto trqbva da kaja i da zapomnqt vsi4ki e 4e da si NARKOMAN ne e OBIDA,ne e sramno,ne zna4i da si bokluk,izmet ili izrod!tova sa hora s problemi,a vsi4ki nie imame problemi nezavisimo pod kakva forma sa te!i vsi4ki nie sme potencialni narkimani,za6toto narkoman se stava v moment na slabost(pod narkoman imam predvit upotrebqvashtite heroin i drugi narkotici,predizvikvashti fizi4eska zavisimost)!vajnoto v takav moment e da izostavqsh blizkiq si kakvoto i da stava!tova e trudno,osobeno sas zavisimite ot heroin,no svetlina v tunela ima i tq e po-blizo otkolkoto o4akvash!no ako go izostavish ili postavish ultimatom da izbira,ti go tlaskash o6te po-navatre v propastta!gubi i poslednoto ne6to,v koeto e vqrval-teb!momentalno trqbva da napravish ne6to po-vaprosa oba4e,za6toto kolkoto pove4e vrememe minava,tolkova po-lo6o stava!potarsete komuna,a ne nazlobeni lekari,potarsete bivshi zavisimi,koito da govorqt s nego,da sa s nego,da mu pomagat!i az vqrvam 4e 6te uspeete,no pod4ertavam DVAMATA ZAEDNO!uspeh!

obi4anata---priqtelq ti drusa treva i gybi a?!ti si zleeee...pro4eti nqkoi knijka,nqkoi site ,ne6to ponau4i za trevata i togava mi govori kolko e vredna a u ....dori cigarite sa po-vredni ot trevata poradi prostata pri4ina ,4e ako si redoven pu6a4(na weed) 6te pu6i6 po 2-3 pyti na den i ako ne si balyk,6te si namira6 hubava treva(demek nqma da e nujno da dyrpa6 po pove4e ot 2-3 pyti),a sredniq pu6a4 na cigari pu6i ~10 cigari /makar 4e seki znae,kolko mn sa horata det pu6at kato kumini po 30-40 cigari..kakto i da e/
    ta...edin pu6a4 pu6i 10 cigari(ne mi se iz4islqva kolko drypki sa tova,no sa v pyti pove4e ot 6-7 drypki da si cql den high)...poznai na koi 6te mu se pre*be droba pove4e..
    Drugo-nqma fii4eska zavisimost kym trevata(kakto e pri cigarite),a samo psihi4eska(tui stava kato pu6i6 postoqnno i pravi6 si4ko napu6en v smisyl-otivam na daskalo i se napu6vam i mi e qko i znam,4e ako otida bez da pu6a nqma da mi e tolkova priqtno tam...oba4e kato nqma weed ili nqmam kinti ne krada i ne ubivam,za da si namerq ,za razlika ot edin heroinov narkoman hah..

pyk ina4e na pi4a det e na herca edinstven iq na4in da mu se pomogne e da se prati v komuna,tezi le4eniq s METADON sa pylna shitnq,tyi kato vodqt do dr vid pristrastqvane i taka ili ina4e 6te si ostane narkoman...ako se interesuvate o6te pi6ete tuka 6e se probvam da pomogna..

Radvam se che si htastliv kato hodish na uchilishte i ti e veselo ... no ne se radvam che izpolzvash treva za da ti e veselo. A taka pone kato pushish treva pone znai kak shte ti navredi a ne govori prazni prikazki. Zanchi trevata ima dva vioda efekti ediniqt e kato pushish malko a drugiqt e sled dulgo vreme na upotreba. zAnchi pri kratyk period na upotreba moje da se poqvqt problemi s misleneto,m surceto, obunqnieto, zagubvane na cordinaciq, i tem podobni.
    A za upotrebqvane na treva v po dulug period moje da poluchish rak tochno po sushtiqt nachin kakto horata koito pushat go poluchavat zashtoto trevata ima himikali tochno katotezi v cigarite daje ponqkoga v po golqmo kolichestvo taiche ako pushish treva 5 pyti v sedmicata si raven tochno kakto hora koito pushat 1 kutiq cigrai na den. Taiche qvno ne e chak tolkova bezoubidna.

Radvam se che si shtastliv kato hodish na uchilishte i ti e veselo ... no ne se radvam che izpolzvash treva za da ti e veselo. A taka pone kato pushish treva pone znai kak shte ti navredi a ne govori prazni prikazki. Zanchi trevata ima dva vioda efekti ediniqt e kato pushish malko a drugiqt e sled dulgo vreme na upotreba. zAnchi pri kratyk period na upotreba moje da se poqvqt problemi s misleneto,m surceto, obunqnieto, zagubvane na cordinaciq, i tem podobni.
    A za upotrebqvane na treva v po dulug period moje da poluchish rak tochno po sushtiqt nachin kakto horata koito pushat go poluchavat zashtoto trevata ima himikali tochno katotezi v cigarite daje ponqkoga v po golqmo kolichestvo taiche ako pushish treva 5 pyti v sedmicata si raven tochno kakto hora koito pushat 1 kutiq cigrai na den. Taiche qvno ne e chak tolkova bezoubidna.

Град
    U nas
    Misli6 li, 4e ako mu postavi6 ultimatuma "izbirai mejdu men i heroina" 6te izbere teb ? V momenta heroina mu e sputnik v jivota , ne ti ...
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Град
    U nas
    Fukc/cenzura lek/ написа:

Abeee ti dobre li si ? Komuna ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Prosto ne znai6 za kvo stava vupros v komunite! I q ne govori takiva gluposti za le4enieto s metadon, 6toto az moga da ti kaja 4e metadonovata programa naistina pomaga ....
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Град
    the Savage Garden

Re: Приятелят ми друса херца и не знам как да му помогна.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте, съжалявам, че може би темата е леко клиширана, но това се превърна в огромен проблем за мен.. Заедно съм с едно момче от доста време вече, което преди друсаше хероин(но не системно - по веднъж на няколко седмици) и спря за година и нещо. Продължи само на трева и чат-пат лепило и гъбки. Днес се видяхме (той е от друг град) и случайно зърнах една-две дупчици на ръката му.. И той естествено си призна(но и каза, че ако не бях забелязала не би ми казал, защото не иска да ме наранява).. Опитвам се всячески да го откажа от хероина, пък трева, гъбки и лепило - да ги прави квото си иска, но не и херца.. Ние имаме невероятно силни чувства един към друг, но за съжаление, той не вярва, че може да живее без наркотици.. И за двамата е достатъчно тежко, че не можем да се виждаме често и всяка раздяла ни носи огромна болка... Моля ви, помогнете ми - опитвам се да му помогна, да го утеша, да го успокоя, но не винаги усилията ми дават резултат.. Просто вече не знам какво да направя. А не искам да му поставям ултиматуми от рода на ”избирай между мен и хероина”. Благодаря ви предварително.

ами...ако му имаш 10000% доверие, че няма да те остави заради херцата му кажи да избере между теб и нея...въпреки че е малко рисковано...

problema e naistina slojen..nz kakyv suvet da dam az li4no ne znam dali bih izdurjala dori i da go obi4am za6toto da mu se pomogne ozna4ava da drapa6 s meseci moje godini...ako izob6to stane ne6to,rabotata e 50 na 50 i ni6to ne se znae..ei zaradi tova ne toleriram sqkvi tupotii kato treva i ottam nagore drugite ne6ta. ako 4ovek se nau4i 4e kupona e svurzan s napu6vane ili drusane i nqkvi tam hap4eta...izvinqvaite ama basi zabludata.az moga da piq malko alkohol(za6toto ne prekalqvam i suotvetno ne mi trqa da ka4vam koli4estvoto,nqkoi piqt po 1 butilka i ni6to im nqma) i da mi e veselo kato vse pak mislq kvo praq.. za narkomana nz,az su6to mislq 4e za da se bode moje bi go e podtiknalo ne6to tejko..poznavam nqkoi koito go praqt ne zaradi tva ami po4naha ei taka.. e tva ne go razbiram..ama na vseki mu se slu4vat gadni ne6ta i tova ne e pri4ina da izbere6 hercata spored men. tai 4e PROSTO NAI-DOBRE GLEDAITE DA SE KEFITE NA REALNOTO I DA SE 4UVSTVATE DOBRE BEZ DA PROBVATE TAKIVA NE6TA,tva e ... 4ovek trqa da otbira malko,izliza 4e kvoto vi predloji tva ob6testvo i trqa da go probvate ama ne e taka. 6e se drusam az za da si vurja vuje na 6iqta da karam abstinenciq i tam nqkvi ujasni momenti i kartinki 6tot use6taneto bilo neopisuemo edva li ne .. samo ako dopusne6 tva,togava ima 6ans da po4ne6 da misli6 4e nqma po-qko ot tova.az se vazdurjam i taka mi e dobre

nati85
    Guest

sas sashtia problem sam

Abe tapak smotan (i decata ot detckata gradina znaeli 4e ot heroina niamalo otarvane) Moia priatel se drusa poveche ot 10 godini . Togava pochti nikoi ne e znael za kakvo stava na vapros. I toi ne e znael s kakvo se zahvashta. I az neznam kak da mu pomogna. Postoianno go zapla6vam che shte go ostavia ama rezultat nikakav. Ostaviala sam go za malko ama kato mi se pomoli da se varna pri nego i az go pravia

Той сам трябва да си помогне!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    А всъщност, съм убеден че всички тея дето наричат наркозависимите "сган", "измет" "боклуци" etc. няма да разпознаят един зависим на улицата. Че дори и надрусан да е...Прав ли съм, Борисчо&ко?

Град
    В страната на чудесата
    Здравей...
    Това което си написала почти всички по един или друг начин са се сблъсквали...
    Питам обаче аз .... ти как го виждаш проблема а.....въобще виждаш ли го....и как в твойте престави искаш да му помогнеш....
    После как да ти кажем какви са пътищата за приятеля ти като ти не ни казваш нито на колко е нито защо нито кога ги е почнал....в каква последователнсто....ползвал ли е друго освен това което си написала....ако знаеш всичко това де....
    Не знам дали си наясно , но има два типа зависимости....психическа и физическа....Добре е да си изясниш кое от двете е доминиращо при приятеля ти , за да можеш да търсиш адекватно решение....
    Освен чета , че той ползва и лепило и гъбки...Нямя намерение да минавам през патологията , но в някой случай при прием на няколко различини вида може да се стигне до смесица в кръвта....
    Давам пример...Преди година се запознах с момче което по нищо не си личеше да ползва нещо....Преди месец същия той ми сподели , какво ползва и в какви дози и колко чместо и в какви комбинации ....Беше стигнал до там , че си биеше демерол и морфин съдържащи ...Накрая получи блокаж на черния дроб....бил съм с него в линейката ....имащше подозрения за отравяне на кръвта....
    Най-ощо казано ....ако искаш помощ потърси съответни специалисти...психолози...до броволци който имат опит....хора преминали през това....говори с доктори ....иди в някой комуна с идеята да научиш повече как да му помогнеш ти.....не че имаш големите шансове ако не си подготвена и не знаеш всичко което ти трябва да реагираш адекватно....
    колкото до ултиматума ти....нямя идуя как ти е хрумнала тази световна глупост но не го прави....първо е грашно...второ е детинско...трето показва висша форма на егоцентризъм и тесногръдие....
    От 5 реда инфо нищо не можем да ти кажем....Мога да ти дам идеи много ако знам нещо....а ти нищо не си написала....
    Успех но не се прави на голямата самарянка ако не си наясно къде тръгваш....ако не си наясно из основи с проблема питай....иначе ще опакостиш много...
    Успех от мен....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си