Цитирай Първоначално написано от Анонимко
haha drislio samo ka4ulkata i qketo mi struvat kolkoto tvoq jivot a da se podigravahs na narkoman e se edno da se podigravash na invalid ako si4ki ste tolkova pravi shto togavaa ne gi prashtat narkomanite v gazovi kameri aa gi lekuvat a tva dali stava 4ovek ili ne stavaa ako ela me vish s neturpenie 4akam selqnite kato teb da is4eznat ti si katoo malkite detca detoo se podigravat naa invalidi sushtite tva e bolest nikoi ne iska da bude bolen nali se seshtash narkomanite moje da sa boklutci noo horata s tvoeto mnenie sa po dolni mizerni kompleksirani muhali i ot nai propadnaliq narkoman det poznavam a za boq huu she me sreshnesh s tvoite frendove she me naritahs shtot ste muje ma nali se seshtahs kvo she stane posle az kat te vida deje i sam da sum mnoo qsno shte pluvna v litceto palqk
Ако си мислиш,че човек се оценява по това колко струва якето и качулката му,отново се убеждавам,че си супер олигофрен.Иначе за кинти имам,имам доста,но не са нещо с което се перча,не са особено важно нещо,кинтите ги използвам само като средство към постигане на целите,те не са самоцел.
Инвалида не е виновен,че се е родил осакатен или че следствие на злополука е станал трудноподвижен.Наркоманит сами са си виновни.Посерко,на теб дрогата някой да не ти я буташе в гъза на сила?
Иначе за комплексарщина взел да ми говори ''човек'' използващ изрази от рода ''обувките ми струват повече от теб'',педи,ти да не си от школата на Евгени Минчев?

Тъпако,трябва да знаеш че нацизма в България се възражда и скоро всички мизерници като теб ще гният по концлагерите

ARBEIT MACHT FREI!