- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Приятелят ми друса херца и не знам как да му помогна.
Еми щом толкова много го обичаш му подари един пистолет,за да се гръмнеПървоначално написано от Kiss My Lips {P}
![]()
Абе нарко,защо не се опиташ да пишеш с Български букви?Първоначално написано от mad_doggy
Basi typiqt narkoman e zna4i ! Tegli mu ky4a !
People Grow With Knowledge!
>>Break Dancing , Grafiti po stenata<<
grymni go she mu napravish usluga posle se obesi nekade da ne ti teji na savesta![]()
eh oshte neshto nqma li da izmislish kolko takiva tupi selqn4eta kato vas sum nahranil ve4ee po4vam da go prava bes dori da se naprqgam aa tii ne mi kazvai kvo da praa ii kak da pishaa da nee viknaa maika ti ot od buroto da ti se skara hahahahah aa toq drugiq pi4 det mi kaza 4e sum propadnal li kvo beshee are pi4 davai samoo tova li si vidql po televiziqta siguren sum 4ee oshte neshto si 4ul ili gledal davai oshe aa toq s pistoletaa haha daa samo detoo ti mnoo spish pistoletitee ot davna sa izvadeni samo 4ee sa naso4enii ii pruskat kuhite glavii na selqn4eta kato teb no v kraina smetkaa az vi obi4am si4ki hahah {} 4ayyyYyYy
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
Никой не почва да се боде от кеф-правят го от болка,винаги има тежки причини!А ако искаш приятеля ти да спре да друса го прати в клиника или го затваряш за 48 часа някаде и никво мърдане от там!След това тряа да го накараш да повярва че в живота има и хубави нешта и че това не е начина да оправи проблемите си! Няма да избяга от болката като се друса с херца-после само ше го боли все повече и повече!!За да да се откаже трябва воля и трябва да има твоята подкрепа!!!
Наркотиците убиват бавно,но аз за никаде не бързам! Колкото повече-толкова по-добре!
Ебати боклуците,правели го от болка хахахахах е то всеки си има проблеми,кой по-малки,кой по-големи,ако вземем всички да се боцкаме до къде ще я докараме?Тия които започват да друсат,щото имат проблеми са просто едни слабохарактерни лайнарчета,нищо повече.
pi4ove molq vi kato ne ste dobre zapoznati i ne ste go ispitali na sobstven grub molq vii ne davaite saveti koitoo pove4e biha navredili ot kolkotoo da pomognete ne si4ko koetoo 4uvate ii vijdate po tv-to e istina a puk i seki 4ovek e razli4en ta pak molq prestanete s apsurdnite suveti
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
Кое да сме изпитали?Проблеми,болка...н ма човек без проблеми.И кое да изпитаме?Да чакаме шайка наркомани да ни пребие и ограби за да си купят наркотици?Не благодаря,аз съм привърженик на превантивните мерки.Никoй не ти е набутал хероина на сила,сами сте си виновни.Първоначално написано от mad_doggy
awe kakto i da e nea se zanimavam pove4e s vas v bg si4ki mislat kato teb ii vijdash na kakvo nivo sme sprqmo si4ki shtom vi haresva ok ebal sum vi maikite 4ayy \/
Нещо много иноваторско интересно и ВАЖНО за автора на темата.
Има доста изследвания които доказват че активирането на КАППА-ОПИОД рецепторите регулира обратно ГАММА-ОПИОИДНИТЕ Рецептори, като по този начин се прекратява физическата зависимост (абстиненция) към хероина .
Такова нещо което да активира КАППА-ОПИОД рецепторите е Салвия Дивинорум (Един от най силните ако не и най силния халюциноген известен на планетата). В повечето страни е легален дори в българия, употребява се пушейки се и има ефект от около 15 мин макс., Но ефекта е Майнд-буоилинг. Тоест човека през тези 15 мин отстрани изглежда като пълно шизо и е абсолютно неадекватен. А от негова гледна точка е напуснал тялото си и се намира в абсолютно друга реалност на друго място , която е реално колкото истинската. Общоо взето нещо като сън на живо но много по истинско. Затова това не се прилага за лечение на хероинови наркомани , поради силния "страничен" психеделичен ефект. Но иначе, не пречи ако човек има желание да опита. Ще помогне стопроцентово, не само на физическо ниво, но и на психическо, защото ще накара човека да преживее нещо животоразстърсващо което ще го промени за винаги. И все пак е задължително да се изчете максимално много информация в интернет за упторебата на Салвия, за да се избегнат неприятни изненади като ненужна паника и разни такива...
Първо съм длъжен да подкрепя поста относно салвията. После искам да кажа на момичето, че една зависимост ВИНАГИ се замества с друга. Т.е. щом приятеля ти е стигнал до тук, трябва да се избира м/у по - малкото зло.
За другото момиче, което се оплака от приятеля й, че ядял гъби и пушел салвия и марихуана... Имаш напълно нормална връзка момиче! Бих ти препоръчал да се напушиш/наядеш някой път с приятеля ти, за да разбереш, че той НЕ Е наркоман. Още повече, кое би предпочела - приятеля ти да е на няква химия, която с голяма вероятност ще го убие, или да взима чат-пат почти безвредни природни продукти. Виж гоот тая гледна точка.
Човек употребява психотропни билки от ХИЛЯДОЛЕТИЯ. Т.е. в някаква степен човешкия геном е развил толеранс към тях. А херцата? Не мога да ти кажа точни цифри, но определено не е от толкова отдавна.![]()
И сега накрая да си кажа думата за тези, които само знаят да плюят. Трябва най - накрая да научите НЕЩО по темата за наркотиците извън това, което ви втълпява обществото. Каквото и да е. Чак тогава имате право на мнение. Защото това са хора, които са изключително раними и чувствителни. Хора с проблем. А вие с вашите псевдо - скинарски идеи и имбецилно отношение само влошавате нещата.
Защото ми писна да чета/слушам "Абеее стига с тия вашите билки беее, наркоманиии". Защото в контекста на историята на това момиче, ще кажа малко известен факт. В Холандия основната причина за легализирането на тревата е огромния бум на хероинови зависими. Както казах - една зависимост ВИНАГИ се замества с друга.
Ааа и за край искам да кажа на момичето да НЕ СЕ обръща към доктори и специалисти. Нека това ти бъде най - краен вариант. Защото метадоновата диета не е решение. Първо е скъпа и второ, дали има разлика според теб дали ще се блъска с херца или метадон? Запитай се ти какво искаш за себе си и за него...
ee nai poslee nqkoi detoo ne e maloumen da sreshna v toq shiban forum gg pi4
Мад доги, докато по телевизията в прайм тайма се издигат в култ личности с IQ 50 сме обречени да срещаме все повече и повече тъпанари навсякъде. Сед бът тру..Лично мен ме е яд на хората от тоя форум, щото са супер млади, а ВЕЧЕ имат тъпанарски манталитет. Държава на овце... Весела Коледа на всички!
Да,държава на овце...овце които не се противят на продажните политици,на крадливите цигани,на долните наркомани,на мутрите и на всички останали отрепки.
DAA TAKA E OBA4E NE TOVA E NAI LOSHOTO PO LOSHOTO E 4E HUBAVO AREE NASHITE RODITELII NE SA ZNAELI ZA KVO STAA VUPROS NE SEKI E MOGUL SAM DA VID ZA KVO STA VUPROS HUUU NEKA DA SME OVTCE OBA4E SEGA VUZRASTNITE SA VIDELI ZA KVO STAA VUPROS II VUPREKI TVA PO SUSHTIQ NA4IN VUSPITAVAT DETCATA SII GLEDAM GI BATE NA PLANETAA E TAKIA LAPETA NA PO OSEM GODINI TANTCUVAT TAMA I TAKOA PO NEKVI KRU4MI EPAA KAK NEMA DA STANEE OFTCA OT TVA DETE KAT PORASNE NEMA OPRAVIQ ZA TOQ NAROD I TVA E DA DOIDAT DA NI ISTEPAT TUKA II TE TAKA
Няма такава простотия като българската просто.
Първоначално написано от mad_doggy
jal mi e za teb!!! kvo nqma da ti kazvat 4e si propadnal we, ta ti si drusal s herza sega se lekyva6 s metadon, 90% ot narkomaskoto ti stado sa6to se lekyva e sry ama ti si qko propadnal tip, hora kato teb sa OTREPKI i sega ne mi obqsnqvai 4e ne s1m probval i 4e ne s1m informiran,prosto kato nz kvo da kajete i vednaga vie ne znaete kvo e ala bala,prosto kato si te predstavq na kvo prili4a6 i mi stava jal... taka 4e otvorko zemi se skrii 6toto hora kato tebe predizvikvat edinstveno i samo s1jalenie, narkomanite sa po dolni ot hlebarka BORISS evala pone edin s normalno misleneПървоначално написано от mad_doggy
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
abe ti si nooo zle!!!znae6 li zna4enieto na dumata 'pozior'?!?!a?!?!(nqma da tursq v nqkoi re4nik..)Първоначално написано от d3s0
oi ako be6e pozio 6te6e da se e otkazal,za6toto malko ili mn znae 4e se samoubiva edin vid,ama toi 4oveka nemoje ne 4e neiska......nooo si zle!!!abe vie kat nz kvo da pi6ete nepi6ete!!!!a ne da pi6ete kolkoto da ne zaspite...![]()
xaxaxaxaxaxa,a tebe kat ne te biqt decata kak da razberat 4e edind en 6e stanat kato tebe!?!?!zatupeli maloumnici s edni4ka cel pokazvane na tva kolko si '6iroko' skroen!!! xaxaxaxaxПървоначално написано от BORISS
Първоначално написано от BORISS
au vlizam v toq fotum i gledam nqkvi tupi repli4ici ot nqkoi det dori nz kvo e treva sigurno!!!xaxaxa ako ima6e pone malko mozuk moje bi 6te6e da oburne6 nqkakva nezna4itelna doza vnimanie i da tazbere6 4e seki 4ovek e malko ili mn razli4en!!!seki 4ovek razli4nite ne6ta mu deistvat edni po razli4en naai4n!!na tebe moje da ti e umrqla fr-kata i ti da go prejivee6,a toi moje da ne moje!!!a i ti vednuj kato si po4nal i se namirat e takiva 'veliki hora' det po4vat-'narkoman',ala-bala i cqloto otno6enie na ob6testvoto e dostatu4no natovarva6to!!!
p.s.znaete li kvo si msilq!?!narkomanite moje da sa izmet i kvo li o6te ne ama sa po-dobri hora ot vas!!!iamt malko pove4e su4uvsvie i 4ove4nost,vie ste edni egoisti!!!nai-vajnoto e parite i vie da ste dobre!!!....emi prodaljavaite.....xaxaxaxa
a ti kum koq kategoriq si!?Първоначално написано от BORISS
![]()
![]()
6to ne vzeme6 da spre6 da pi6e6 gluposti,narkomanite bili po dobri hora ot nasПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
kvo im e po dobroto 4e edinstvenoto koeto pri4inqvat e stradanie na jalkite si dy6i i na vsi4ki okolo tqh!!!! are s1s zdrave
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Dyrja da izrazq vyzmushtenieto si ot prosti hora kato BORISS.
Nai-lesno e da kajesh "DOLNO I NE TRQBVA DA SE TOLERIRA" za neshto, koeto ne razbirash i ne si izpital na sobstveniq si gryb. (I mean.. hora kato BORISS nai-chesto sa othvyrleni ot obshtestvoto po edna ili druga prichina i za tova izpitvat udovolstvie da ne tolerirat (ili da se pravqt po forumi, che ne tolerirat) narkomani (ili veche e moderno cigani xD).. taka si izjivqvat bolkata, kato q predavat na nqkoi drug (tva si e normalno za choveshkata psihika..)) A.K.A. Kompleksari. (po-kompleksirani ot normalnoto za chovek)
Ako ne izbiva kompleksi, druga vyzmojnost e prosto choveka da e mozykopromit ili neinformiran.. pak ne e toi vinoven.. do sega ne sym vijdal nqkoi da kaje "NArkomanite sa IZMET" ili "NARKOMANITE SA UTREPKI I NE TRQBVA DA BYDAT IZBITI" i da e slojil pone edin jelezen argument zad tova mnenie.
Ta.. ako nqkoi se e zasegnal ot nqkoe takova mnenie.. prostete mu, za tova, che e prost/neinformiran/kompleksiran/dr(malkoto izkliucheniq)..
Za tezi, koito puskat takiva postove.. (osobeno kym po-mladite ^^ (hich ne sa malko)).. mnogo silno se zamislqite za tova, koeto kazvate.. i ne se chudete kakvi argumenti da si izsmuchete ot prystite, a seriozno si pomislete kakvo im e na narkozavisimite.. i se postavete na tqhnoto mqsto i si predstavete nqkoi kak vi govori, che zaslujavate da umrete, zaradi nqkakva greshka.. koqto v konkretniq sluchai se e okazala (pochti) fatalna.