Цитирай Първоначално написано от mad_doggy
eh oshte neshto nqma li da izmislish kolko takiva tupi selqn4eta kato vas sum nahranil ve4ee po4vam da go prava bes dori da se naprqgam aa tii ne mi kazvai kvo da praa ii kak da pishaa da nee viknaa maika ti ot od buroto da ti se skara hahahahah aa toq drugiq pi4 det mi kaza 4e sum propadnal li kvo beshee are pi4 davai samoo tova li si vidql po televiziqta siguren sum 4ee oshte neshto si 4ul ili gledal davai oshe aa toq s pistoletaa haha daa samo detoo ti mnoo spish pistoletitee ot davna sa izvadeni samo 4ee sa naso4enii ii pruskat kuhite glavii na selqn4eta kato teb no v kraina smetkaa az vi obi4am si4ki hahah {} 4ayyyYyYy
jal mi e za teb!!! kvo nqma da ti kazvat 4e si propadnal we, ta ti si drusal s herza sega se lekyva6 s metadon, 90% ot narkomaskoto ti stado sa6to se lekyva e sry ama ti si qko propadnal tip, hora kato teb sa OTREPKI i sega ne mi obqsnqvai 4e ne s1m probval i 4e ne s1m informiran,prosto kato nz kvo da kajete i vednaga vie ne znaete kvo e ala bala,prosto kato si te predstavq na kvo prili4a6 i mi stava jal... taka 4e otvorko zemi se skrii 6toto hora kato tebe predizvikvat edinstveno i samo s1jalenie, narkomanite sa po dolni ot hlebarka BORISS evala pone edin s normalno mislene