BORISS zemi da myl4i6!poznava6 li nqkoi narkoman!e az da!edin mn skyp za men 4ovek e zavisim i mn mi e bolno za nego!ti zn li kakvo e da sy4uvstva6 na nqkoi we?qvno ne!ti si edno bez4uvstveno sy6tesvo!ne moga da te tyrpq!ne dei da pi6e6 6tom pi6e6 gluposti!momi4eta nz kakvo da pravite i az sym v takova polojenie!no nai-vajnoto e da ne zapo4nete i vie za da dokajete na mom4etata 4e moje da se jivee i bez droga!6te stanete zavisimi i vie i togava situaciqta 6te stane o6te po-slojna!kakvo mislqt roditelite na tezi mom4eta?ako ne zn trqbva vednaga da im kajete! a ako tezi mom4eta ne iskat da spryt ne mojete da im pomognete!az vednyj povdignax vyprosa i tymyn zapo4naxme da govorim kogato ne6tata se promenixa(vsmisyl nqmaxme vyzmojnost pove4e da govorim) i ot togava ne sme govorili!no az 6te pogovorq s nego i se nadqvam toi da spre za6toto pri nego ne6tata naistina sa ujasni!toi se drogira,pu6i i pie!no tova stava samo ve4er.v daskalo vinagi e trezven i dori si pi6e doma6nite! az (koqto ne sym zavisima i ne piq) ne si gi pi6a a toi gi pi6e!mn sym obyrkana molq pomognete mi!