- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, искало ли ви се е,,,
да си сложите изкуствен пенис и да разпорите девственото дупе на момчето, което харесвате?
Първоначално написано от Нефертити Лудата
ха ха ха ха ми не - не съм толкова извратена![]()
![]()
![]()
![]()
господ е дал пишок на мьжа да ибе не на жените затоваси траи там
![]()
Господ е дал и вагина за секс на женските животни и на човека, обаче мъжете все искат да се наръгат в задниците ни. Така че ти млъкни.
Еми и ко като му вкараш гумеи х** в гьза кеф ли щи стане ...![]()
![]()
![]()
yahahahah ne mi se e iskaloПървоначално написано от Нефертити Лудата
![]()
В мечтите ни ни е много кеф. В съзнанието ни ни харесват много неща, които са може би гадни.
Аз реално не бих го сторила де, няма кой да ми го позволиНо просто се зачудих, защото би ме изкефило като действие
![]()
Ъ... нямам такива садистични намерения към момчетата, които харесвам...
Предпочитам те да ме.........![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
ами аз на моята приятелка аня пенчева веднъж й възбудих путето като й положих няколко пръсти вътре, много е интересно! и не е сравно момичета всички обичат лесбиките
olellelelleleeeeeee neeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! ako ti si lesbiika,to az ne sam i pone 98% ot momi4etata ne sa taka 4e zemi se skrii i si navri nekoi gumen *** v ustataПървоначално написано от Корнилия
[-o<
I want the finest things in my life,so I hustle...
камилче, не съм лесбика ма, просто на оная аня много я сърбеше и аз реших да я наложа. иначе сама също си бъркам често но най обичам като бившия ми приятел си навре езика да го размърда, пък като се подмокря да го лиже, пробвала ли си?
Molq te, spri da pishesh! Ti ili nqmash akyl v glavicata ili neshto ne si dobre!Първоначално написано от Корнилия
To biva biva, ama t`va tvoeto na nishto ne prilicha. Zatykni se malko i prestani da pishesh prostotii,shtoto draznish !
To da mu pisne na chovek ot glupavi i zabludeni hora !![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Ми са бих се замислил честно казаноПриятелката ми ми дава в дупето й, пък аз да не давам, срамно а ?!? Ако на двамата партныори им доставя нещо удоволстве, няма проблем. Death`Whore`, интересно ми е ти даваш ли в дупето ?
2т. забрана за ползване на профил
izvrateno pokolenie bace...![]()
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
а-ха, пробва ли да и завреш някой тъп предмет, като цинкова кофа?Първоначално написано от Корнилия
Първоначално написано от aLakaZam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Браво,браво
Как ще му вкарваш изкуствен пенис бе,да аз да ти вкарам един и да видим как ще ти е.Това е само за извратени хора,явно и ти си извратена.намери си някой гей,ще ти осъществи мечтите
Тук явно има или много извратени хора,или много пияни...но е 100%едно от двете.
Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!
Първоначално написано от sheherezada
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
auuuu..nqmam dumi !!! Mnogo qsno , 4e ne !!!
I az tva predpo4itam :]]Първоначално написано от California
Аз като човек, ебал други момчета, те уверявам, че усещането е неповторимо и трябва да го пробваш.
ne stia 4e ima nekva luda det iska da 4uka mom4eta ami o6te fenovve se prisyedinqvat...boje pomogni...Първоначално написано от Карл Готиния
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.