- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой messanger предпочитате?
ICQ най ми харесва. Иначе, ако искаш да си плямпаш, Skype. Аз лично и двете ги ползвам.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Az predpo4itam Skype, prosto imam mn poznati tam i ve4e ot dosta vreme go polzvam, 4e sam sviknala s nego :P
ползвам и skype ного ме кефи особено далажерата с фаиловете, а ако можеше по цели папки щеше да е още по добре
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
ICQ и Skype RulZZZ![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
skype, yahoo i icq polzvam gore dolu po ravno 6oto imam mn friends koito predpo4itat ili ednoto ili drugotoi nai mn mirc
![]()
Skype най ме кефи от изброените.Icq също е го бива.От всички чат програми mIRC най ми харесва.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
MSN Меssenger rullz![]()
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти
mi az skype yahooto i icq 6toto na razli4nite mi friends razli4no im haresva
От три години използвам АйСиКю и съм си доволна, а и там имам най-много познати...
Nai-stabilno si e Yahoo Messenger-a. Nego go polzva po-chesto svarzano s rabota, a s priqteli si pisha v Skype. Do skoro bqh postoqnno v mIRC, no veche vlizam mnogo rqdko.
(Ne sam glasuval)
ползвам най-вече Skype щото от него за ся по добър мес няма.. иначе и ICQ ма кефи ама не чак толко..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
opredeleno SKYPE![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Най-много се кефя на скайп-а. Просто за мене няма равен! \/
СКАЙП РУЛЗЗЗ !![]()
Първоначално написано от KoRn_FOREVER
Петък 13, пълна луна, гробище старо с малко трева. Гроб до стената на старата къща, а до нея изрод седи и повръща...
http://www.istini.hit.bg/
ICQ по ме кефи, скайпето ми е някво лигаво...но ги ползвам и двете, макар че в скайп илам повече познати