- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- BYHTE LI SPALI S NQKOI ZA EDNOTO PORADI TOVA CHE VI PRIVLICH
dobre kazano..Първоначално написано от AvLee_
![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
tova se u4i!
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
На мнение съм, че някой път думите са излишни !... усещаш към, някого нещо да го наречем сексуално привличане! защо да го подтискаш ! това ми се е случвало мога да кажа, че е било нещо невероятно ! човек трябва да се вслушва в желанията си, кво като после няма кво да си кажете с този човек, важното е, че сте се подчили на желанието, което ви е досатвило неветоятна наслада![]()
emi za da ima6 nqkvo privli4ane kam nego qvno se pak si pada6 po nego tva malko li ti e.
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
abe .... hahava rauta-trqbva da opita6 i togava da si kajej kakvo ti e-taka 4e nedeyte da pi6ete kato ne ste opitvali...
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
ако някое момиче ми харесва много..да бих го направил...и повечето момчета биха го направили![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
MI EDETE UQQQQQQQПървоначално написано от ^Pretty{}Girl^
tvardo ZA.... pravila sam go i pak 6e go pravq
Wupreki che ne sum go prawila ... sega kato se zamislq .. ami bih ... az sum za kratkite flirtowe ... a i za sexa bez chuwstwa ...
Relax ... It's just sex![]()
![]()
тъй тъйправете го и като свикнете след време ще станете... ай не искам да казвам ,че земете да се обидите.Не бих го направил само защото мразя лекомислени момичета .Аман от неначесани шунди.
Бахти тъпото изказване !Първоначално написано от HateWhores
На колко си ?
![]()
зависи... Ако е Орландо Блуум или Валери Божинов даже не бих се и замислила![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
и моми4етата но пове4ето се правят на девици... щели да спят само с гаджетата си и т.н. .... ама като видят някой пи4 на диското по осободен и ска4ат... разбира се не вси4ки са така но и такива ги има пък никои не си признаваПървоначално написано от PleasureSeeker
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Не!
Тва е тотално тъпо! егати...
как може да тръгна да налитам на някого само щото има хубаво тяло или е сладък и готин и незнам си къв още! Аз държа на запознанство, на приятелството, на бавното и ненасилствено стечение на обстоятелствата, и най-вече за да имам по-интимни отношения с даден човек той трябва много да си заслужи и с много да ми докаже че найстина ме харесва и найстина има чувства към мен, а не да е някъв недораснъл нехранимайко дето днес е с мен а утре ще ме зареже и ще хареса друга...
С някви еднодневки които дори не познавам?! е не, мерси!![]()
Хах...бахти въпроса..много ясно че да..
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
на 23 съм sisi{P} е нека ся мой ви се струва тъпо искзаването ми ама не аз ше страдам един ден.А е вии секи ден ако си харесвате по един и ако го правите секи ден с различни ...нз нз .Ако имате приятел и ако видите друго момче което ви привлича поече от него (визуално и сексуално) пак ли ше се наебете с него въпреки ,че си имате приятел или просто няма да го направтие щото си иамте такъв а ви се иска и с дргия? Аманнннннннннннннннн
![]()
Само с приятеля си който ме привлича физически,но с други никога няма да стана само заради 1 причина
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
kakvo zna4enie ima![]()
nqma sex - nqma jivotv deistvitelnost, koga shte gi zaebete teq chuvstva
![]()