- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- BYHTE LI SPALI S NQKOI ZA EDNOTO PORADI TOVA CHE VI PRIVLICH
Евала батеПървоначално написано от HateWhores
Аз действам по същия начин,мен хормон не може да ме удари,така съм си възпитан.Просто с радост на устата отказвам на някое момиче когато дойде да ми се натиска,защото в този момент НЕ мисля за себе си и за пишката си,а има някой важен човек,за който си струва да откажа дори на най-хубавото момиче.А дори и непознати да са,с голяма наслада ги отбягвам.Првя това,което не искам да ми причинят,все пак като съм съм с някой,съм му верен докрай.
ОПРЕДЕЛЕНО НЕ! Няма ли чувства .... НЕ!Първоначално написано от tremal
Принципно съм го правила,но вече едва ли .
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Бих го направила, стига да не ми стане навик обаче:P
По принцип,ако в момента съм своводна и човека не е непознат-да.![]()
Защо да е тъпо? Правила съм го и занапред не мисля да го правя, защото най-якото е след секса, а когато не ти пука за другия, се обръщаш на другата страна и заспиваш.
А не искаш ли да се отличаваш от всички останали пубертетски ограничени момичета,които въпреки че си имат приятели,вързват на първия,който ги прелъсти.От това по тъпо няма,опитай се поне да бъдеш различна,не може да преспиш с целия свят,пък и да пропуснеш един секс,не е фатално в крайна сметка,не бъди толкова лесна плячка,и най-вече съобразявай се с човека д отеб,тъй като той ти има доверие!Първоначално написано от `Death`Whore`
mi ako ne sam obvarzana 6to ne![]()
Може би, но незнам, до сега не съм го правила.![]()
Аз лично да.Повечето момичета с които съм го правил е било точно само заради привличане и нищо повече.
Първоначално написано от LoLita^
Това пък беше най идиотското нещо което бех чувал в последните седмици.
mnogo qsno 4e bih no trqbva da e naistina nenormlano gotin.vse pak jivota se jivee vednaj(ne kazvam da se e***e s vseki)no ako vi padne ne6toooooo gore6to kak da go propusne6?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
мда, бих
просто в някой моменти ти трябва само секс, не дълга, романтична връзка....Първоначално написано от Death'Whore
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
да бих![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Az sy6to bih...no samo da nqma posledstviq sled tova 4e.....![]()
Първоначално написано от [CSKA
Не
Живота се живял веднъж,така значи,било модерно вече,да се изчукаш с всеки,който ти направи впечатление,без да те интересува дали с действията си нараняваш някой.Тва наистина е доста ограничена постъпка,повръща ми се от такива като вас,които нямат никакви ценности,и биха вързали на всеки,само да е готин.Първоначално написано от gazarka
Az sym go pravila tova!
Ama trqbva da se vnimava mnogo!Za6toto moje da ima vsqkakvi bolesti i takiva!Trqbva da se izpolzvat sigyrni predpazni merki!
6toto v pove4e ot slu4aite,kogato spi6 s nqkoi bez da go poznava6,po4ti vinagi si na 4a6ka-dve i vsi4ki otgovornosti i zadryjki se zabravqt!I togava ima ogromna opasnost da hvane6 ne6ti4ko ili rezultatyt ot tvoqta burna ve4er da doide sled 9 meseca!![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
1. Когато съм била с някого само за секса, не съм имала гадже.Първоначално написано от doky
2. Хайде прочети пак какво съм написала и се замисли. Нито съм курва, нито се еба с всеки срещнат.
3. Различна съм за твое сведение![]()
emi ... i az sum sega v takva polojenie i se 4udq dali da go napravq samo zhatsoto te privli4a no smqtam 4e ako si momi4e i toi ne iska ne6to seriozno ti lsled polovie kontakt moje ohste pove4e da hlutnehs i da iska6 nehsto po seriozno a toi ne i shte boli nz![]()
Като цяло, няма пречка.
Ако съм да речем на морето.. бих, обаче зависи от много неща.
Ако мисля, че може да се получи нещо след това с това момиче, ако си нямам приятелка..
защото да правя секс и след това кой от къде.. малко гадно ми звучи...