.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112
    Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от HateWhores
    тъй тъй правете го и като свикнете след време ще станете... ай не искам да казвам ,че земете да се обидите.Не бих го направил само защото мразя лекомислени момичета .Аман от неначесани шунди.
    Евала батеАз действам по същия начин,мен хормон не може да ме удари,така съм си възпитан.Просто с радост на устата отказвам на някое момиче когато дойде да ми се натиска,защото в този момент НЕ мисля за себе си и за пишката си,а има някой важен човек,за който си струва да откажа дори на най-хубавото момиче.А дори и непознати да са,с голяма наслада ги отбягвам.Првя това,което не искам да ми причинят,все пак като съм съм с някой,съм му верен докрай.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: BYHTE LI SPALI S NQKOI ZA EDNOTO PORADI TOVA CHE VI PRIV

Цитирай Първоначално написано от tremal
    Byhte li spali s nqkoe momche ili momiche samo za ednoto poradi tva che ima nqkakvo fizichesko privlichane....As nebih bez chuvstva :P
    ОПРЕДЕЛЕНО НЕ! Няма ли чувства .... НЕ!

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от Viktoriq_
    Ако няма чувства , няма и привличане !
    Не съм съгласна Вики!Може да има и сексуално привличане само!А ако има какво те спира да се отдаде6 на инстинките си! Но явно е въпрос на мнение!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен
    Град
    София
    Ами да-правила съм го...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Принципно съм го правила,но вече едва ли .
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Бих го направила, стига да не ми стане навик обаче :P

Guest
    По принцип,ако в момента съм своводна и човека не е непознат-да.

Мега фен
    Защо да е тъпо? Правила съм го и занапред не мисля да го правя, защото най-якото е след секса, а когато не ти пука за другия, се обръщаш на другата страна и заспиваш.

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Защо да е тъпо? Правила съм го и занапред не мисля да го правя, защото най-якото е след секса, а когато не ти пука за другия, се обръщаш на другата страна и заспиваш.
    А не искаш ли да се отличаваш от всички останали пубертетски ограничени момичета,които въпреки че си имат приятели,вързват на първия,който ги прелъсти.От това по тъпо няма,опитай се поне да бъдеш различна,не може да преспиш с целия свят,пък и да пропуснеш един секс,не е фатално в крайна сметка,не бъди толкова лесна плячка,и най-вече съобразявай се с човека д отеб,тъй като той ти има доверие!

mi ako ne sam obvarzana 6to ne

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Може би, но незнам, до сега не съм го правила.

Unknown-18
    Guest
    Аз лично да.Повечето момичета с които съм го правил е било точно само заради привличане и нищо повече.

Цитирай Първоначално написано от LoLita^
    ami az pone moga i sam go pravila. Razbirase trqbva da precenqvame tezi s koito go pravim 6toto ako sa nqkoi puberteti na po 18-19 ne blagodarq. Dokato ako e nqkoi koito e stabilen nikoga nqma da te zlepostavi

Това пък беше най идиотското нещо което бех чувал в последните седмици.

Супер фен
    Град
    sofiq
    mnogo qsno 4e bih no trqbva da e naistina nenormlano gotin.vse pak jivota se jivee vednaj(ne kazvam da se e***e s vseki)no ako vi padne ne6toooooo gore6to kak da go propusne6?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мда, бих

Цитирай Първоначално написано от Death'Whore
    най-якото е след секса, а когато не ти пука за другия, се обръщаш на другата страна и заспиваш.
    просто в някой моменти ти трябва само секс, не дълга, романтична връзка....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Град
    Бургас
    да бих
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Az sy6to bih...no samo da nqma posledstviq sled tova 4e.....

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]ами много ясно че да !..

Не
    Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    mnogo qsno 4e bih no trqbva da e naistina nenormlano gotin.vse pak jivota se jivee vednaj(ne kazvam da se e***e s vseki)no ako vi padne ne6toooooo gore6to kak da go propusne6?
    Живота се живял веднъж,така значи,било модерно вече,да се изчукаш с всеки,който ти направи впечатление,без да те интересува дали с действията си нараняваш някой.Тва наистина е доста ограничена постъпка,повръща ми се от такива като вас,които нямат никакви ценности,и биха вързали на всеки,само да е готин.

Az sym go pravila tova!
    Ama trqbva da se vnimava mnogo!Za6toto moje da ima vsqkakvi bolesti i takiva!Trqbva da se izpolzvat sigyrni predpazni merki!
    6toto v pove4e ot slu4aite,kogato spi6 s nqkoi bez da go poznava6,po4ti vinagi si na 4a6ka-dve i vsi4ki otgovornosti i zadryjki se zabravqt!I togava ima ogromna opasnost da hvane6 ne6ti4ko ili rezultatyt ot tvoqta burna ve4er da doide sled 9 meseca!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от doky
    А не искаш ли да се отличаваш от всички останали пубертетски ограничени момичета,които въпреки че си имат приятели,вързват на първия,който ги прелъсти.От това по тъпо няма,опитай се поне да бъдеш различна,не може да преспиш с целия свят,пък и да пропуснеш един секс,не е фатално в крайна сметка,не бъди толкова лесна плячка,и най-вече съобразявай се с човека д отеб,тъй като той ти има доверие!
    1. Когато съм била с някого само за секса, не съм имала гадже.
    2. Хайде прочети пак какво съм написала и се замисли. Нито съм курва, нито се еба с всеки срещнат.
    3. Различна съм за твое сведение

da
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

nPoCTo`oBbPKaHaaa
    Guest
    emi ... i az sum sega v takva polojenie i se 4udq dali da go napravq samo zhatsoto te privli4a no smqtam 4e ako si momi4e i toi ne iska ne6to seriozno ti lsled polovie kontakt moje ohste pove4e da hlutnehs i da iska6 nehsto po seriozno a toi ne i shte boli nz

Като цяло, няма пречка.

Ако съм да речем на морето.. бих, обаче зависи от много неща.

Ако мисля, че може да се получи нещо след това с това момиче, ако си нямам приятелка..
    защото да правя секс и след това кой от къде.. малко гадно ми звучи...

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от doky
    1. Когато съм била с някого само за секса, не съм имала гадже.
    2. Хайде прочети пак какво съм написала и се замисли. Нито съм курва, нито се е** с всеки срещнат.
    3. Различна съм за твое сведение
    Това исках да чуя,особено за първото,защото иначе малко ми падаше в очите.Знаех че си различна,затова и се напъвах да ти обяснявам.

П.С.-Цеци Пенев->плс махни тая снимка,тъй като и двамата с другия индивид сте мега олигофрени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си