.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 112 от общо 112
    Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Че вие тогава кат казвате не никога ли не сте имали забивки?

Град
    varna
    dokato ne opita6 ot ne6to, nqma da razbere6 dali e imalo smisal. 2 p1ti mi se e slu4valo da go pravq samo zaradi privli4aneto. ponqkoga nqma kak, lqto...plaj....more......svalki....gotini mom4eta...prosto nqma kak

Цитирай Първоначално написано от doky
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А не искаш ли да се отличаваш от всички останали пубертетски ограничени момичета,които въпреки че си имат приятели,вързват на първия,който ги прелъсти.От това по тъпо няма,опитай се поне да бъдеш различна,не може да преспиш с целия свят,пък и да пропуснеш един секс,не е фатално в крайна сметка,не бъди толкова лесна плячка,и най-вече съобразявай се с човека д отеб,тъй като той ти има доверие!
    1. Когато съм била с някого само за секса, не съм имала гадже.
    2. Хайде прочети пак какво съм написала и се замисли. Нито съм курва, нито се е** с всеки срещнат.
    3. Различна съм за твое сведение
    Това исках да чуя,особено за първото,защото иначе малко ми падаше в очите.Знаех че си различна,затова и се напъвах да ти обяснявам.

П.С.-Цеци Пенев->плс махни тая снимка,тъй като и двамата с другия индивид сте мега олигофрени.
    Хаха, най малко пък ще я махна, заради някакво лигльо, който се мисли за нещо..

Ходи говори на гаджето си какво да прави!

Цитирай Първоначално написано от LoLita^
    ami az pone moga i sam go pravila. Razbirase trqbva da precenqvame tezi s koito go pravim 6toto ako sa nqkoi puberteti na po 18-19 ne blagodarq. Dokato ako e nqkoi koito e stabilen nikoga nqma da te zlepostavi
    Т.е искаш да ми кажеш че не била спала с някой на 18 19 а някой който е стабилен под кое разбираш кой стабилен ? по кура ли му или по портфейла му ?

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А не искаш ли да се отличаваш от всички останали пубертетски ограничени момичета,които въпреки че си имат приятели,вързват на първия,който ги прелъсти.От това по тъпо няма,опитай се поне да бъдеш различна,не може да преспиш с целия свят,пък и да пропуснеш един секс,не е фатално в крайна сметка,не бъди толкова лесна плячка,и най-вече съобразявай се с човека д отеб,тъй като той ти има доверие!
    1. Когато съм била с някого само за секса, не съм имала гадже.
    2. Хайде прочети пак какво съм написала и се замисли. Нито съм курва, нито се е** с всеки срещнат.
    3. Различна съм за твое сведение
    Това исках да чуя,особено за първото,защото иначе малко ми падаше в очите.Знаех че си различна,затова и се напъвах да ти обяснявам.

П.С.-Цеци Пенев->плс махни тая снимка,тъй като и двамата с другия индивид сте мега олигофрени.
    Хаха, най малко пък ще я махна, заради някакво лигльо, който се мисли за нещо..

Ходи говори на гаджето си какво да прави!
    Не съм казал махни я,щото съм велик.Просто ти споменах да я махнеш,защото наистина фешънчето до теб беше уникален плеър ,позьор и нещастник,дадох ти съвет просто.Радвам се,че махна снимката.

Супер фен
    Зависи

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    правила съм го преди но само веднъж и видях , че няма смисъл и няма да го повторя това

Guest
    Абе и аз съм го правила 3 пъти така и последния път бях така жестоко наранена, че честно казано не мисля, че това е най-добрата алтернатива...
    Казах си, че няма повече, ама се получи така, че сега от доста време не съм обвързана и то хормоните си казват думата, а кандидати колкот щеш...
    И незнам.....пробам да се сдържам, ама ... желанието май е по-силно от волята
    HeLppppppppppppppppppppppp

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Никога не бих правила секс с някого към когото не изпитвам чувства!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от LyLa
    za6to ne ..dokato 4akam nqkoi kum koito 6t4e izpitam istinski 4uvstva tva zna4i da ne praa sex izob6to
    evalata
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Правила съм го и не смятам, че има нещо лошо да го направя пак.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

sex bez 4uvstva e kato bani4ka bez boza we!Ne e vkusno prosto!!!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си