.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Голям фен
    Град
    сега тук,после там

НЕКА ПОДКРЕПИМ ИДЕЯТА

Нека подкрепим идеята...
    аз ще бъда там,бъдете и вие!

Супер фен
    hmmm e ako se pokaja na ndk s boqdjiiska maska i 6te ima umrqli maiki s deca beina4e ne e lo6o kat ideq no mai togava 6te sum na rabota .... vse pak podkrepqm ideqta !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Може и да дойда. Струва ми се, че ще е яко. \/

Аз няма как да отида !Но който отиде нека да отиде и заради мене

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Мега фен Аватара на machoka
    Голяма глупост ми се струва. Когато започнеш да шофираш, да имаш возило, което е 24 часа в денонощието с теб и си само на едно завъртане на ключа от това да идеш във всяка точка на България по всяко време, пак ще си говорим !

Супер фен
    Не мисля,че след този протест,нещо ще се промени.

neizvesten
    Guest

ok

Ideqta e strahotna,no mojebi 6te6e da ima po-golqm efekt ako se bqhte obarnali kam Nacionalniq U4eni4eski Ekoparlament. :P

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Ще отидеш там икакво?Нещо ще се промени ли?Въздуха ще стане ли по-чист?Или това е повод да се върши нещо друго?
    11 tochka deaktiven profil.

Мачок, нямам нищо против автомобилите, но имам МНОГО против когато се използват за щяло и за нещяло - има хора които за 500м-1км палят колата - по този начин замърсяват въздуха без основание. Какъв е смисъла например да запалиш колата от Обеля до Сердика(надявам се спомените ми за СФ да са достатъчно пресни) вместо да хванеш метрото ? Познавам жeна която го прави всеки ден....ГЛУПОСТ НЕЗЕМНА !!!
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

glupava iniciativa...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Цитирай Първоначално написано от sk8_dont_h8
    Мачок, нямам нищо против автомобилите, но имам МНОГО против когато се използват за щяло и за нещяло - има хора които за 500м-1км палят колата - по този начин замърсяват въздуха без основание. Какъв е смисъла например да запалиш колата от Обеля до Сердика(надявам се спомените ми за СФ да са достатъчно пресни) вместо да хванеш метрото ? Познавам жeна която го прави всеки ден....ГЛУПОСТ НЕЗЕМНА !!!
    Не си прав. Колата е голямо удобство. Пътувам от години всеки ден с метрото и всякакъв друг транспорт /София/, ходил съм и пеша много, шофирал съм по цял ден също из града и мога да ти кажа, че колата наистина ти предлага много улеснения, стига да смогваш да я 'храниш' с гориво.

А това за замърсяването на въздуха отдавна се 'изтърка'. Много от нещата, които правиш във всекедневието си замърсяват природата не по-малко, а по-новите коли имат много читави устройства за филтриране на вредните газове до допустим за природата минимум, стандартен за цяла Европа.

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Голяма глупост ми се струва. Когато започнеш да шофираш, да имаш возило, което е 24 часа в денонощието с теб и си само на едно завъртане на ключа от това да идеш във всяка точка на България по всяко време, пак ще си говорим !

Вднъж да съм съгласен и аз с machoka. Колата е едно от най-големите удобства .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Ахъм, градския транспорт и разходките под жаркото слънце няма да закарат за 10 мин твой познат до болница, ако се рани сериозно, нито ще ти предоставят лукса на едно комфортно стигане от точка А до точка Б. И това са най-елементарните примери.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аз съм съгласна, че колата е ужасно удобна. но съм твърде против всеки да си паркира където иска. ебати, по улицата има коли, по тротоарите има коли. а ние които ходим пеша трябва да се научим да летим........?
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си