.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

НАЙ-ГОЛЯМАТА КАРЪЩИНА

Хора,

Коя е най-голямата каръщина, която ви се е случвала?

Голям фен
    Mmm ne se seshtam za neshto tolkova zapomnqshto se hah sigurno ne sam karyk ..

Бях забравил да чукна касова бележка за една фактура къдетоо работя и кам 22ч. отидох да я чукна с цел датата на касовата бележка и на фактурата да съвпадат, но часовника на касовия беше точно 00:00 ч. - направо се изядох

Супер фен
    Имал съм такива случки,но нищо запомнящо се - дреболии,които вече съм забравил и немога да цитирам

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    E ne mi se razpravq....no kato hodih na Bansko...to kolata li ne prudna, vremete li be beshe gadno, avtomata na skite li ne se schupi, laptopa i toii prudna, a garanciqta mu iztichashe v perioda dokato sum taaam...unas posle...kompa nabukan s vurisi, aide nqkolko piti preinstalirane na uindous-a....ae ot togava kato mi e trugnalo nazad, 4e nazad..oshte nemoga da se opravq

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    E ne mi se razpravq....no kato hodih na Bansko...to kolata li ne prudna, vremete li be beshe gadno, avtomata na skite li ne se schupi, laptopa i toii prudna, a garanciqta mu iztichashe v perioda dokato sum taaam...unas posle...kompa nabukan s vurisi, aide nqkolko piti preinstalirane na uindous-a....ae ot togava kato mi e trugnalo nazad, 4e nazad..oshte nemoga da se opravq
    ooooooh,tva 4ak i men me zabolq.......

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Еее човече това направо е ужасно. Явно си голям карък!!! На мен не са ми се случвали кой знае какви запомнящи се неща за което се радвам де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си