.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Guest
    Na4i ili se plazga i se vadi koeto e znak 4e ti e golqm ili se rastqga :P :P :P koeto ne sum 4uval
    Bih te posavetval az da smeni6 markata probvai durex-site moje da e po razli4no puk i kakto nqkoi kaza predi malko to ra4no e edno pri sexs e drugo ama opredelno ako se vadi nema da e sigurna rabotata v sexsa :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nyx40
    kato cqlo diametyryt na penisite e otnositelno ednakyv,
    Ne sum osobeno saglasen s tva iskazvane

http://www.sexology.bol.bg/facts_full.html

Krylon
    Guest
    Е, да! Ше сме с Дюрекс, няма начин... Extra Safe ли, там както са казва....

Guest
    pfff po dobre si zemi vutre6na avtomobilna guma
    exstra save ne e ot nai podhodq6tite im modeli ili da kaja spolu4livite im
    PS az sum si gosta ot prednite postove

Krylon
    Guest
    Ами какви тогава? Не е ли препоръчително за 1вия път да е по-як презерватива, да не се скъса нещо..

Guest
    Abe te prezervativite sa si poprincip zdravi te se kasat ne ot super natovarvane mi ot gre6na opotreba. Moje si zeme6 kakvito iska6 tvoie e re6enieto http://www.durex.com/BG/productrange.asp?intMenuOpen=4 ako e izberi si sopred mene ima po uda4ni ot extra safe

ina4e za spravka samo :
    Вероятно най-впечатляващият тест е въздушното издуване. Той се провежда всеки ден върху случайно избрани мостри от всяка една партида презервативи Durex. По време на този тест за еластичност и здравина, кондомите се пълнят с въздух докато достигнат точката на спукване. По принцип, преди да се пръснат, презервативите Durex могат да поберат 40 литра въздух /равняващи се на 9 галона вода/.

aide uspeh i mnogo priqtnio izjivqvaniq

Krylon
    Guest
    Много ви благодаря на всички

Супер фен
    emi kupi si drugi.dur3x naprimer :P

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

_-_
    Guest

Re: Въпрос за презервативи :)

Цитирай Първоначално написано от Krylon
    Начи скоро с приятелката ми ше правим за първи път секс (и двамата). Досега карахме само на взаимна мастурбация, без прониквания и такива... И за да няма гафове, естествено, ползвахме презервативи (Sportex). Обаче тея презервативи нещо се изхлузват... Тоест, отдолу ластика не мърда, но оттам нагоре се изплъзва Що става така? Не го слагаме правилно ли? Или да сменим кондомите? (пробвахме и някви от 30 ст., и те тъй правят )

Айде дайте съвети!
    Малка ти е чурката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си