.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 205
    Фен
    Град
    ruse
    Zrelite myje sa mn po-razviti i opitni ot po-mladite.Tva si e vypros na vkus.Az li4no predpo4itam batkovci na 20-24 nqkyde \/

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR

На това му се вика курвенска работа. Не го приемам, некви на 30 да чукат малолетни!
    На това му се вика ограничена работа... Всичко за теб ли е само секс? Аз ти говоря за нещо много повече.
    Моя близка приятелка има сериозна връзка- близо две години- с 36-годишен. ТЯ е зрялата в тая връзка. Достатъчно добре ги познавам- те са родени един за друг...Тя е на 19 м/у другото.
    Само като ги видиш как се гледат, как се докосват- просто са страшно щастливи...

И кво- да му каже "Бягай ве! Ти си по-дърт"... Ако някой смята така, никога не е обичал
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Zavisi si ot 4oveka,dali si k**** ti sama preceni,no edva li 6te se smetna6 sama za takava! Mislq,4e do 25-28 naiii mnogo e gore dolu dobre,pak si zavisi ot horata,no za 35????----> mislq 4e e absurdno! Ama ti si znae6,vse pak ti trqbva da se 4uvsta6 dobre.

Голям фен
    едно момиче може да е к***а дори и да не е спала с по- възрастен мъж. достатъчно е всяка седмица да си ляга с различно момче на нейната възраст . А тази тема доказа колко са ревниви момчетата между 14 и 20 , но няма нищо лошо в това. Все пак наистина най-готините мацки излизат с по-големи това буди завист и ревност у връсниците им

Цитирай Първоначално написано от rosskata

На това му се вика курвенска работа. Не го приемам, некви на 30 да чукат малолетни!
    На това му се вика ограничена работа... Всичко за теб ли е само секс? Аз ти говоря за нещо много повече.
    Моя близка приятелка има сериозна връзка- близо две години- с 36-годишен. ТЯ е зрялата в тая връзка. Достатъчно добре ги познавам- те са родени един за друг...Тя е на 19 м/у другото.
    Само като ги видиш как се гледат, как се докосват- просто са страшно щастливи...

И кво- да му каже "Бягай ве! Ти си по-дърт"... Ако някой смята така, никога не е обичал
    Не е въпрос до любов, въпрос е на морал!
    2т. забрана за ползване на профил

aDranalin4e_f
    Guest

Re: Momicheta padate li si pi po vuzrastni muje?

Цитирай Първоначално написано от silky_touch
    Ot 15 godi6na pravq sex sega sum na 17 .No mujete(stava vupros nad 28-35 moje bi) me privli4at mnogo pove4e i s tqh se 4uvstvam mnogo po sexsi po jenstvena i vsi4ko mi e na 6.No nqkoi hora mi kazvat 4e sum bila k***a i izvratena i kakvo li o6te ne!!!Vie kakvo mislite?Naistina li sum k***a zaradi predpo4itaniqta si?
    Ами...общо взето и аз съм по същия начин,така че...Много добре те разбирам...всъщност мъж на 38 чак не съм харесвала,обаче съм била влюбена в мъж на 30,а и аз съм на 17.Иначе сегашното ми гадже е на 27...Ей,за курва не си определено,ама както казват форумците ,внимавай с батковците(чичковците ),защото много прелъстяват и много лъжат ...Аз вече бях жертва веднъж...внимавай

Мега фен
    Добре. Вие по тази логика бихте били с адски глупав човек само защото има привличане и любов между вас. Или пък бихте били с убиец пак по тези причини. Истина е, че любовта замъглява мозъка, но умните хора се вслушват в него понякога.

Голям фен
    Град
    София
    абе не е толко ненормално като се замисля.. аз на изпита си по кормуване си харесах изпитващия а беше на около 30тина ма некъв ебати пича жалко че и той не ме хареса са щях съм с книжка...

Мега фен
    Всички говорите едва ли не за големи любови, а сега се намеси някакво сексуално желание към инструктор по кормуване. Разграничете двете неща.

Голям фен
    Град
    София
    ахаха абе ок аз само споделям.. той не ми пусна иначе щехме да говориме и за голямата любов..

ЪРТ
    Guest
    Тая-авторката ще я тракам за жълти стотинки

Голям фен
    Mi na 18 sam ..s poveche ot 23-24 ne bih se zanimavalaa ..

Повече от фен
    e strashno jenstvena si kato si s muj na 30 g nqma shto tova e tupo spored men zatova si ima vuzrastovi grupi
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Голям фен
    Град
    София
    Я се стегнете бе

"Не говориш само за секс" - ти го обичаш? Пфу, не говори глупости.

И той те обича (докато не те изпрати до вас в 8 щото мама е казала да се прибереш)

И още колко такива заблудени 15-17 годишни пиленца обича не мога да ти опиша.

Още сте малки и с малко средства, малко време и мили думи така може да ви се завърти главата, че... Все пак той 17 години се е "учил" да сваля, а вие сте живели общо толкова...

НО... моля ви се - останете си такива - глупавички. И аз като стана на 27 да имам такива като вас (на кило)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Я се стегнете бе

"Не говориш само за секс" - ти го обичаш? Пфу, не говори глупости.

И той те обича (докато не те изпрати до вас в 8 щото мама е казала да се прибереш)

И още колко такива заблудени 15-17 годишни пиленца обича не мога да ти опиша.

Още сте малки и с малко средства, малко време и мили думи така може да ви се завърти главата, че... Все пак той 17 години се е "учил" да сваля, а вие сте живели общо толкова...

НО... моля ви се - останете си такива - глупавички. И аз като стана на 27 да имам такива като вас (на кило)

hhahahahaha napulno sum suglasen s 4asovata zona!!!! evalata debel

vie se pribiraite v 8-9 a da znaete vashte priqteli kvo praqt az imam takuv poznat !!!!

spoko shte osuznaete edin den istinata!!!!

Голям фен
    Град
    София
    Не не, по-добре нищо да не осъзнават. Остави ги да мислят, че са влиюбени, както и "те в тях" (yeah sure - right...)

И какво по-точно можете да дадете на 15 години по-възрастен от вас мъж? Че вие дори секс не можете да правите на тая възсраст (note: правя секс няма нищо общо с лежа с отворени крака, потя се и пъшкам).

Та... какво ще му дадете? Прибира ви в 8 (най-късно и ако сте си научили) и после - life is life (пък ти си го обичай)

Просто сте по-лесни - няма никаква ангажираност, няма разход от финансове гледна точка, няма опастност да влюбиш в детенце... и като кажеш "Обичам те" после има да го сънуваш 6 месеца
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Не не, по-добре нищо да не осъзнават. Остави ги да мислят, че са влиюбени, както и "те в тях" (yeah sure - right...)

И какво по-точно можете да дадете на 15 години по-възрастен от вас мъж? Че вие дори секс не можете да правите на тая възсраст (note: правя секс няма нищо общо с лежа с отворени крака, потя се и пъшкам).

Та... какво ще му дадете? Прибира ви в 8 (най-късно и ако сте си научили) и после - life is life (пък ти си го обичай)

Просто сте по-лесни - няма никаква ангажираност, няма разход от финансове гледна точка, няма опастност да влюбиш в детенце... и като кажеш "Обичам те" после има да го сънуваш 6 месеца

vij za vsi4ko sum suglasen samo za razhodite ne sum !!!! trqbva blizalki da se kupuvat!!!! hahahaha

Голям фен
    Град
    София
    Не бе човек - има една близалка специално за целта

(и после има аз и тя ми )

Повече от фен
    mda to4no tova se setih ti i peesh tq ti sviri hahahah

Град
    Цитирай Първоначално написано от rosskata

Не е въпрос до любов, въпрос е на морал!
    Ейййц, големи моралисти се извъдиха тука ве???
    Би ли ми обяснил понятието "морал"... Какво ти дава право да смяташ, че твоята представа за морал трябва да важи за всички?

Добре. Вие по тази логика бихте били с адски глупав човек само защото има привличане и любов между вас. Или пък бихте били с убиец пак по тези причини. Истина е, че любовта замъглява мозъка, но умните хора се вслушват в него понякога.
    Е тука направо ме разби... Убиец... Човека просто се е родил малко по-рано Какво общо има той с един убиец, с един глупав човек??
    З да ти отговоря- глупав човек не би ме привлякъл по друг начин освен сексуално... А и нямам честта да познавам истински жив убиец.
    Направо съм изумена от вас хора... Отивам да кажа на най-добрата си приятелка да не се жени за голямата си любов след 2-3 години, щото да си с 16 години по-голямот теб човек е все едно да си с убиец А, и че е голяма курва да вземе да се влюби в някъф такъв дъртак. А, не ве, то и аз бях курва, така че...

п.с Отивам да си търся някой неморален убиец, при това глупав

ЛоЛ!
    Guest
    Супер мноо се дразна от фръцли като теб."Аз съм на 17 и спа с пенсионери".Кво спиш ти ма патко,бас лова,че дори не знаеш откаде превръзка да си купиш още.Модерно ли ти се струва да се изцепиш пред двуличните ти приятелки:"Ми наебах се с набор на баща ми".Каде отидоха ценностите вееей.Се повече от отвращавам от Българиките.Стига с тея курвенски номера ей.

Мега фен
    С ирония няма да стане нищо, аз го казах сериозно.

Впрочем, глупавият човек мен не би ме отвратил сексуално. Интересен вкус имаш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ЛоЛ!
    Супер мноо се дразна от фръцли като теб."Аз съм на 17 и спа с пенсионери".Кво спиш ти ма патко,бас лова,че дори не знаеш откаде превръзка да си купиш още.Модерно ли ти се струва да се изцепиш пред двуличните ти приятелки:"Ми наебах се с набор на баща ми".Каде отидоха ценностите вееей.Се повече от отвращавам от Българиките.Стига с тея курвенски номера ей.
    Не на 20 съм. Знам как да си купя превръзка от близо 9 години. А баща ми не е на 35 а на 50. Така че определено не съм спала с набор на баща си. А и да бях, не смятам че ти влиза в работата.
    И аз се питам- къде отидоха ценностите ееей! Аз за любов говоря, а май всички разбират под това само ебане

Впрочем, глупавият човек мен не би ме отвратил сексуално.
    Да де- това казах и аз.
    Иронията я използвах единствено да покажа колко абсурдно ми звучи на мен подобно сравнение.
    Не знам как да обяссня че по- големите от нас не са друг биологичен вид,просто са живяли няколко години повече. Нямат рога и опашки, и в повечето случаи не хапят.
    А, забравих- и на баба ми трябва да кажа че 50-годишния брак с човек 10 години по-голям от нея(дядо ми, де) е ибаси курвенската работа...

Тъпичко е по възрастта да определяш човека и особено гаджето - супер мизерно изглежда - "тоя е на мойте години следователно не става" ама ти си решаваш. Пределно ясно ми е, че мнението ти няма да се промени. Важното е ти да си се кефиш. Вече, че тва е повърхностно - ми оправяй се.

Град
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Тъпичко е по възрастта да определяш човека и особено гаджето - супер мизерно изглежда - "тоя е на мойте години следователно не става" ама ти си решаваш. Пределно ясно ми е, че мнението ти няма да се промени. Важното е ти да си се кефиш. Вече, че тва е повърхностно - ми оправяй се.
    Искрено се надявам да не говориш на мен...
    Защото това, което искам да кажа е, че възрастта има супер нищожно значение в една истинска връзка. Еднакво тъпо е да кажеш "Той е дърт, не става" и " Той е млад, не става". Хората не трябва да се делят по такива тъпи фактори, Или те привлича някой, или не. Или обичаш някой, или не. Гаджета не се избират по каталог(години:еди-колко- си, ръст метър и осемдесет...)

п.с.Ако се обърна към мен, направо ще се гръмна, защото явно въобще не мога да си изразявам мнението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си