- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvi narkotici ste probvali
Abe, pi4, ti 4uva6 li se kakvo pi6e6?! Vie mai i haber si nqmate kato izpolzwate dumi4kata narkotik???! Kvo za vas koito e vzel LSD ili se e napravil s gybi e bati i 6tastliveca, det Gospod se e smilil nad nego. Hah, tva da ne vi e heroin. Hora, osyznaite se..."deistvitelnostta" za koqto govorite, moje v kraina smetka da ne se okaje tova, za koeto si mislite 4e e, moje da se oka4e 4e o4ite vi vi lyjat. A moje bi prosto o6te ne ste gotovi za takova psihi4no osyznavane...6ans...da se nadqvame 4e do 2012 6te se vzemat v ryce pove4eto hora....Първоначално написано от black_heart
dostata4no e 4e si si tapkal tqloto s kvi li ne gadosti,ne gabi,ako 6te carevi4ni pra4ki da sa,vse edno!!!
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
i vse pak krainoto mi mnenie e-4e ne me kefat tiq raboti,imam jelanie da gi opitam,no nqma da si go pozvolq
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Можеш ли да ми кажеш какво ти прави диетиламид на лизергиновата киселина, чел съм ,че била измислена като бойно веществоПървоначално написано от Анонимко
Никакви нямам и намерение да пробвам![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Какви ли не съм пробвал.Синтетичните са абсолютни боклуци не си падам по химията , предпочитам естествените неща от природата.
грешно си 4увал, първо- ЛСД не е било измислено, а откритоПървоначално написано от akademika
и второ- това е станало слу4айно, докато швайцарският химик Алберт Хофман изследвал веществата, които се съдържат моравото рог4е(паразитна гъба по ръжта).
Наистина , имало е опити да се използва като бойно вещество, но се оказало, 4е ефектите на ЛСД определено нямат военно приложение, даже напротив- пове4ето, които са го пробвали яко ги обажда хипарията и за никакви войни не щат и да 4уят.
Това, което изпитах от ЛСД беше преди вси4ко лека дереализация(4увство за променена реалност), променено усещане за време, за цветове и за пространство, при затворени о4и се появяваха ярки фрактални визуализации, и така поне 8 4аса, като през следващите дни и седмици имах т.нр. "флашбак"-ове от трипа (ехо-ефекти) продължаващи само няколко секунди, но понякога бяха доста шокиращи..
затова и не ща да пробвам ЛСД пак в по- голяма доза,
псилоцибиновите гъби, макар и да държат по-малко(около 3-4 4аса)
предизвикват у мен по-ярки халюцки, понякога даже и деперсонализация(променен усещане за ли4ност) без да предизвикват неприятни афтър-ефекти.
Намираме ги в планините, най-ве4е в Рила, Пирин и някои места в Родопите.
п.с. психедели4ните вещества от медицинска гледна то4ка НЕ са наркотици.
От гледна то4ка на закона оба4е са приравнени към наркотиците.
Колкото и да е жалко, това хи4 не ме притеснява, защото полицаите не разполагат с тест, който да доказва нали4ието на забранени вещества в някакви си гъби, корени, семена или дори картон4е с цветна хартийка.![]()
ne sam
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
samo treva
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
цигари,кафе,алкохол и трева![]()
po4nx s treva no edva li oje da se nare4e narkotik otskoro minax na amfeti ne e koi znae kakvo no ne ti puka i s otpuska6 a za tova 4e narcoticite e samo za sloboharakterni hora ne e vqrno i
lele ebati izpadnalite kompleksari! narkotici sux!! nikoga nqq opitam![]()
Само трева, а и беше само една дръпка. А и не ме кефи.
ДА не говорим че имам алергия от наркомани...
Ne sum probvala i dano mozukut da ne mi se bugne nqkoi den i da re6a da probvam!
shake me baby
Koлега, ако не си забелязал, заглавието на темата еПървоначално написано от Анонимко
"КАКВИ наркотици СТЕ пробвали?", а не
"Бихте ли пробвали някога?"
който не е пробвал и пише тук е тотално ОФФ-топик.
А "изпаднали комплексари" са вси4ки "анти-дроги", ако питат мен, поради щото се опитват да наложат на вси4ки собствените си "ценности"
Разберете, 4е употребата на някои вещества е 4аст от ценностната система на цели субкултурни общности, и забраната върху някои от тях е директна атака срешу ценостите на голям% от населението.
Това, 4е пове4е от половината потребители на леки дроги още нямат право на глас ще се промени преди да е дошло време за избори,
и нищо 4удно в следващия парламент вместо разни хейтърски "Атаки" и "Гербове" да се пръкне едно "Движение за Декриминализация на Дрогите", каквото има в Нова Зеландия примерно.
Аре ве..а мойта тема мачока я затри;[..
Иначеее съм пробвал...трева...си дера постоянно...хашиш..амфети..к ка(мноооогооо якоооооооо)индийско орехче..салвиа...екстази(дръ жки)...Ии изобщо най-си ми харесва масура...и коката,ама е прекалено съкпааа![]()
Твърдо против наркотиците съм. Никога не съм пробвал и не смятам да пробвам до края на живота ми.
tfa e LSD i ti pravi...hm...nai-to4no ti razkriva suznanieto ako moga taka da se izrazia....tova e smisulut zalojen v poniatieto "psihedeli4en" narkotik,kakuvto e naprimer i peiotut...Първоначално написано от akademika
we like it DARK&HARD
Ами за момента не съм.Мисля другия месец да пробвам кокаин.Не за друго,а просто ми е интересно да пробвам да видя какво е.
А пейота е един мноооого хубав кактус![]()
Az sam probvala treva,extazy,amfeti i dori koka,no ei taka na bazik,oba4e ot kokata prevarteh,s moia priatel otka4ihme
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!