XpensivE написа:
Ми опитвал съм X (екстази) един път. Горе долу скъп наркотик около 30лв. хапчето. . -> xaxa bate baq sa te izgyrbili ima nqma 20 kinta otgore no nqma znachenie..moje bi i ti si 1 ot mnogoto lyjlivi gyzari xaxaxa.. probval sym.. masur .. amfet ..hapove i koka..masura ne mi haresva i ne go pushaamfetamina e laina xaxa ne e narkotik a stimulant..prosto dava energiq..glupava rabota.. mnogo otdavna e bil razreshen...hapovete ot vreme na vreme po party-ta v diskoteki i nikyde drugade...probval sym-> in qn,bakardi,armani,kengyry,zvezda 2 vida,miki mays,diamant,surce,bqlo mitsubishi mn mi e chudno zashto vsichki si mislqt che kato napishat che sa probvali nqkakuv narkotik i sa gyzari xaxaxaaxa gledam na polovinata koito ste pisala "probval sym aNfeti" pishe se amfetamin - aMfet ne mislq che kato sym vzimal narkotici sym kompleksar naprotiv xaxa smeshni ste ei takiva dori koito ne sa probvali a inache go davat mnogo razbirachi..osyznaite se ne govorete za neshto bez da ste go opitali kato ne razbirate ne se obajdaite nepodgotveni..stavate smeshni.. veche ne vzimam nishto.. no i ne syjelqvam che sym vzimal..!