Цитирай Първоначално написано от M@Dn3Ss
Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
Преди малко ми се скапа настроението от една страна, защото Левски отпадна, но от друга съм много горд с играта и въобще с всичко, което Левски показа като отбор. Е, правиха и грешки, но мисля, че това е съвсем нормално.
Съдията този път беше на ниво. Е, имаше някои неправилни отсъждания, но те бяха компенсирани. Не можем да се оплачем.
Да се надяваме, че Левски ще продължи да играе по този начин, както в евротурнирите, така и в българското първенство!

САМО ЛЕВСКИ !

Аз си очаквах, че ще отпаднем, но все пак се надявах да бием. Важното е, че изкарахме равен резултат и играхме много добре. Съдията наистина си беше на ниво и този път направихме каквото можахме. Важното е, че ние играхме и го правехме така, както се играе футбол. Наистина съ горд с това, което Левски показа в европейксата си игра и се надявам догодина да им покажем кои сме ние.

САМО ЛЕВСКИ!
Играхме отлично и само можем още повече да съжаляваме за измисления картон на Бардон в първия мач. Явно като има числено равенство и Шалке не са толкова добри Но така е, български отбор няма право да стига толкова надалеко и без това много дълго ни оставиха да играем в Европа.

САМО ЛЕВСКИ!