- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли истинско приятелство м/у момче и момиче?
ДА, има приятелство между момче и момиче! Истинско приятелство! Най-добрият ми приятел е момче, обичам го като брат и само той ме е подкрепял винаги![]()
Бобии обичкам те чеде![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Едно приятелство може да прерасне в любоя, но една любов в приятелство - много трудно! Според мен едно приятелство м/у момиче и момче може да бъде много по-трайно и истинско, отколкото м/у 2 момичета, защото рядко има завист, злоба... караници, неразбирателства. Всичко си има и изключения и си зависи от човека!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ще кажа само - 2ма от най-близките ми приятели са момчета
Има приятелство между момичета и момчетаПоне аз така мисля..
Вярно не може да бъде като женското приятелство - да си давате съвети какво червило да си купя,но често съветите им относно живота са доста добри.И в повечето случаи да си говориш с тях си струва![]()
На някой момичета им се струва,че момчетата не са чувствителни и именно заради това приятелство не може да има - всъщност в повече отношения момчеата ни бият по чувствителност.Просто не го показват,но определено не им е приятно,когато някой ги обиди.Те не обичат да разговарят за това ,не искат да свалят маските на "големите мюжкари".Поне аз така си мисля.
Именно заради това между момиче и момче може да има приятелство,защото можем да си говорим за чувствата си без срам от нещо.Защото за момичетата е нормално.
Момчето приятел помага да приемаме живота по-безгрижно,а и го има предимстовото,че няма завист.
Друга история е,ако възникнат чувства по-силни от само приятелското.Ако някой "само приятел" каже,че изпитва по-силни чувства ,бихте се замислили дали всъщност и вие не чувствате нещо повече,нали?
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Според мене само истинско приятелство между момче и момиче не може да има.Рано или късно хормоните напират..
еми кфо да кажа....мисля че не[/b]
в грешка си миличкаПървоначално написано от st1ka
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
ВЪзможно е и това всъщност е най-здравото приятелство според мен!
Съдя по себе си...имам 2 приятели момчета,с които съм от 4 клас.В момента съм 12 и не съм си легнала,нито съм имала нещо друго с тях.
Да,според мен сексът разваля приятелството.Не се гледате по същия начин,прекрачили сте границата.Нали това е едната от основните разлики м/у гадже и приятел все пак
има, но мн рядко![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
e па има
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
Според мен това е напълно възможно.Самата аз имам истински приятел,но нищо повече![]()
Определено може да има приятелство и то даже по-истинско, отколкото само м/у момичета или само м/у момчета. Зависи как се възприемат отношенията между двамата приетели. Аз лично моят най-добър приятел си го обичам като брат.
А секс... би могло винаги да се случи, ама то това вече е много индивидуално, зависи от обстоятелствата, от характерите и от отношенията ....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Може, разбира се. Всичко зависи от хората, от харесванията им и от начините им на разбиране.
Аз мисля,че такова приятелство има,но се среща мноого рядко .Първоначално написано от TIMESHOY
И мисля,че не го разваля секса,ами любовта,но щом така мислиш .![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
еми според мен не може да има... щото аз имам приятел момче преди... а сега с него сме гаджета ...просто не може да има приятелство между момче и момиче ... камо ли истинско![]()
Според мен има. Аз имам приятел с които съм израснала и между нас никога не е имало нещо повече от приятелство.
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
Не, не е възможно, просто в един момент все единия започва да харесва другия и всичко се разваля...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ами в началото има, но впоследствие вече не е само приятелство...![]()