.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Moderated:Мога ли да забременея докато съм в мензис?

Hi! Не знам дали тука трябва да поствам това и дали ве4е няма такава тема но все пак да питам. Мога ли да забременея докато съм в мензис? Беше ми до6ло преди6ниа ден и с приателя ми правихме необезопасен секс и той свър6и в мен. Нали по принцип овулациата е някъде около 12-13 дни преди следва6тия мензис, а цикъла ми е сравнително дълъг (30-32 дни)... Не знам, не знам, ако някой може да ми помогне нека пи6е! Thnx

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

moge6 da zabremenee6 be vie ne se li nau4ihte hora da izpolzvate prezervativ?

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Винаги можеш да забременееш...
    Никога няма 100% гаранция, просто не мога да проумея защо е свършил в теб...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Не можеш да забременееш.тия те лъжат.

Зависи

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Ми винаги има възможност,ама има едно учебниче дето на нго пише биология за 8-ми клас там си пише квото ти трябва надявам се поне да не си 11-12 год

Супер фен
    Винаги има риск

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Естествено че можеш... Абе хорА вие не мислите ли Не е много сигурно но може и да забременееш.

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    NE - kogato ti e do6lo e nevuzmojno...osven ako niama niakvi anomalii

Tova biah az

estestveno 4e NE moje6 da zabremenee6! prosto ne e vuzmojno! nqma da ti obqsnqvam v podrobnosti no budi sigurna 4e ne moje6!!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Цитирай Първоначално написано от VORTEX
    estestveno 4e NE moje6 da zabremenee6! prosto ne e vuzmojno! nqma da ti obqsnqvam v podrobnosti no budi sigurna 4e ne moje6!!!!
    Аре обясни бе г*лупачко ... естествено, че може да забременееш земете прочетете повече литература

I LOVE MY SEX

Guest
    mn qsno che mojesh kvi sa tiq glupusti deto si vuobrazqvat povecheto che po vreme na menzis ne moje da se zabremenee!

purvo ne sum glupa4ka girlke!

vtoro 4ela sum dostatu4no za da komentiram!

treto predi da doide menzisa v opredeleniq den qi4nicite sa se podgotvqli za eventualniq zarodi6! suotvetno kogato si doide cqlata taq podgotovka s vsi4kite i tam raboti se izhvurlq! taka 4e ako pomisli6 malko 6te razbere6 4e ne moje da se zabremenee samiq organizum ne e gotov za tova v tozi moment!

4etvurto nai malkoto spermatozoidite 6te budat po4ti vednaga umurtveni i bez tova jivota im e karatuk!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Голям фен
    Град
    дианабад
    Аз лично също си го представям както го обясни VORTEX, но съм чела че ако овулацията ти е скоро след менструацията и ако са останали живи (годни) сперматозоиди може да се оплоди яйцеклетката
    Цитирай Първоначално написано от California
    Винаги можеш да забременееш...
    Никога няма 100% гаранция,...

Ехх най - мразя ем тъпи ем прости ... овулацията ако знаеш какво е това, е ПОДВИЖНА може да се премести точно преди кръвотечението, по време на кръвотечението и след кръвотечението. Ти с някакви малоумни думи си обяснила като дете във втори клас грешната си информация. Бременност може да настъпи когато е настъпила и овулацията. Следователно ако се е случило овулацията да съвпада с цикъла то при попадане на сперматозоиди във влагалището, бремеността е почти сигурна.Сперматозоидите могат да живеят в женското тяло определено време (няма да коментирам колко точно защото не съм сигурна, но мисля, че беше 3 дена) ТОЕСТ може и да ти е свършил мензисът, но да има годни сперматозоиди в теб и когато настъпи овулацията те (един от тях ) да те оплоди !

Като не знаеш не се излагай. Сега поне запази малко достойнство и млъкни вместо да спориш за неща, които не разбираш

I LOVE MY SEX

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    az sam saglasna s girlka vazmojnostta da zabremenee6 vinagi sa6testvuva. Tai 4e ne se izlagaite a pravete bezopasen sex
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    -Ехх най мразя ем тъпи ем прости ... овулацията ако знаеш какво е това, е ПОДВИЖНА може да се премести точно преди кръвотечението, по време на кръвотечението и след кръвотечението. Ти с някакви малоумни думи си обяснила като дете във втори клас грешната си информация. Бременност може да настъпи когато е настъпила и овулацията. Следователно ако се е случило овулацията да съвпада с цикъла то при попадане на сперматозоиди във влагалището, бремеността е почти сигурна.Сперматозоидите могат да живеят в женското тяло определено време (няма да коментирам колко точно защото не съм сигурна, но мисля, че беше 3 дена) ТОЕСТ може и да ти е свършил мензисът, но да има годни сперматозоиди в теб и когато настъпи овулацията те (един от тях ) да те оплоди !

Като не знаеш не се излагай. Сега поне запази малко достойнство и млъкни вместо да спориш за неща, които не разбираш
    bravo bravo bravo ;Pppp
    Mnogo dobre go obqsni mila)) tala iskam da dopulnq 4e ima spermatozoidi koito mogat i da izdurjat pove4e dori do pet dena...pravete sex s predpazni merki ...ne riskuvaite 6toto posldstviqta sa fatalni!

Град
    IzGuBeNa!!!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    -Ехх най мразя ем тъпи ем прости ... овулацията ако знаеш какво е това, е ПОДВИЖНА може да се премести точно преди кръвотечението, по време на кръвотечението и след кръвотечението. Ти с някакви малоумни думи си обяснила като дете във втори клас грешната си информация. Бременност може да настъпи когато е настъпила и овулацията. Следователно ако се е случило овулацията да съвпада с цикъла то при попадане на сперматозоиди във влагалището, бремеността е почти сигурна.Сперматозоидите могат да живеят в женското тяло определено време (няма да коментирам колко точно защото не съм сигурна, но мисля, че беше 3 дена) ТОЕСТ може и да ти е свършил мензисът, но да има годни сперматозоиди в теб и когато настъпи овулацията те (един от тях ) да те оплоди !

bravo bravo bravo ;Pppp
    Mnogo dobre go obqsni mila)) tala iskam da dopulnq 4e ima spermatozoidi koito mogat i da izdurjat pove4e dori do pet dena...pravete sex s predpazni merki ...ne riskuvaite 6toto posldstviqta sa fatalni!
    OPS OPS OPS tova bqh az ama zabraih da vlqza v profila si

Ехх най - мразя ем тъпи ем прости ... овулацията ако знаеш какво е това, е ПОДВИЖНА може да се премести точно преди кръвотечението, по време на кръвотечението и след кръвотечението. Ти с някакви малоумни думи си обяснила като дете във втори клас грешната си информация. Бременност може да настъпи когато е настъпила и овулацията. Следователно ако се е случило овулацията да съвпада с цикъла то при попадане на сперматозоиди във влагалището, бремеността е почти сигурна.Сперматозоидите могат да живеят в женското тяло определено време (няма да коментирам колко точно защото не съм сигурна, но мисля, че беше 3 дена) ТОЕСТ може и да ти е свършил мензисът, но да има годни сперматозоиди в теб и когато настъпи овулацията те (един от тях ) да те оплоди !

Е тва е истината до някаде А като краи на спора бих заявил че нема неважможни неща и че вероятноста за забременяване е 60 на 50 (%) ( верно че 60 и 50 праи 110 ама са така %тите ) и са в полза на незабременяването. НЕ СЕ щото истината е некаде по средата :P

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от LoLita^
    az sam saglasna s girlka vazmojnostta da zabremenee6 vinagi sa6testvuva. Tai 4e ne se izlagaite a pravete bezopasen sex
    i az sam saglasna \/
    Love you Kris !!!

Цитирай Първоначално написано от VORTEX
    purvo ne sum glupa4ka girlke!

vtoro 4ela sum dostatu4no za da komentiram!

treto predi da doide menzisa v opredeleniq den qi4nicite sa se podgotvqli za eventualniq zarodi6! suotvetno kogato si doide cqlata taq podgotovka s vsi4kite i tam raboti se izhvurlq! taka 4e ako pomisli6 malko 6te razbere6 4e ne moje da se zabremenee samiq organizum ne e gotov za tova v tozi moment!

4etvurto nai malkoto spermatozoidite 6te budat po4ti vednaga umurtveni i bez tova jivota im e karatuk!
    А знаеш ли, че при хормонене дисбаланс като в пуберитета може двата яйчника заедно да отделят по една яйцеклетка и да стане мазало?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си