- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ima li drugi otka4enqci (:
Добре, напоследък ме гонеше параноята, че съм шизофреничка....
1во- и аз имам игра с плочките, която още практикувам, само че при мен никога не е имало точки, бонуси и т.н. Просто не трябва да излизам от очертанията, понякога ако са по малки, прескачам по една, и си предствам, че очертанията са някакви невидими ластици, които ми закачат крака, и за тва ако закача ластика си вдигам крака, оабче понякога мамка му, не иска да се разкара, и си ходя със закачен...
2ро- и тва още го практикувам, пея си в асансиора, защото ме страх от него, понякога му говоря, защото като му пея, той е доволен и няма да заседне
3то- освен, че вярвах, че играчките ми, само дебнат да не няма в стаята за да почнат да си правят конференции и т.н. вярвах, че всичко си има душа, понякога си седя в автобуса и си мисля "леле, колко ли и тежа на горката седалка, а представяш ли само какви гъзове са седяли на нея...горката". Мислех си, че ако не се държа добре с нещата си, ше ми организират бунт, или пък ще ме мразят просто.
4то- като бях малка си мислех, че някой човек, като стане от седлакта в автобуса и друг седне, като порасне, ще стане като предишния, затова, все си стърчах....
5то- номера с камерите, разбира се, но не че наще ме гледат, просто някой
6то- винаги се оглеждах и за камери в банята
7мо- мислех си, че душа ме мрази, защото често по тръбите имаше въздух, и преди да потече вода, издаваше един такъв ръмжащ звук, и се тресеше...много ме беше страх
8мо- почти винаги се филмирам, просто се изключвам от реалноста, може най- добрия ми приятел да мине на 20 сантиметра от мене, и няма да го видя, защото просто потъвам някъде
9то- не знам защо, вярвам, че точно това мое потъване, е нещо като, че прескачам в друго измерение, даже си бях нарисувала една много хубава картина, с водни бои, с една дупка...не мога да я опиша, и си мислех, че само трябва да я докосна, за да ме засмучи, и да ме прати в друго измерение
10то- номераа с писането с пръста, който синистър описа, само че аз трия с бек спейс просто, и не е постоянно явление.
11то- понякога си вървя по улиците, обяснявам си нещо наум, но и жестикулирам, сигурно изгелждам дебилно, само че не виждам кой как ме гледа...
12то- разказвам си вицове, пак на ум и после, дали от факта, че си саморазказвам виц, или защото вица е смешен, си се хиля
13то- някой описа случката, когато някоя книга обесбва, до такава степен, че дори не ядеш, и при мене се наблюдава, през цялото време, през което не мога да чета, анализирам...
14то- искам да живе в света на Хари Потър
15то- въображаемата агресия, ако не си представям как разкъсвам нечия сънна артерия със зъби, то си представям, как съм насред нищото, което е черно, аз съм на колене и крещя, докато гласните ми струни не отидат подяволите, много често си представях, как разбивам главата на брат ми с клавиатурата
Май за това се сещам сега......
Give me your best shot motherfucker!
ХАХХАХА...изроди такива......мислех си, че само аз си скачам като ненормален от плочка на плочка, или само аз псувам камерите в нас...сигурно съм исзписал 50 тетрадки с пръст...и винаги като съм на вън си фантазирам, я че съм Фродо, Леголас, Арагорн, Анакин, ОбИ-УАН..не знам защо...винаги си се представям в разгорещена битка с Дарт Вейдър, в която той убива моя учител...и аз после го накълцвам...и това става в двора на даскалото ми...пред всички..
хах или, че една вечер елфите от Ломидол идват в нас и ми казват..."Ти си ни последната надежда, защото си последния оцелял елф"
или Йода идва и казва:"Ученик мой ти да стнаеш искаш ли?"
Пристига писмо от Хогуордс, с билет за перон 10 3/4...
Всеки ден, преди да си легна се пробвах да овладея силата и да преместя няк'ъв предмет само с воля...ужас...
Убеден съм, че в предишния си живот съм бил велик войн от варварско племе...или съм бил някакъв мореплавател, авантюрист...
Ami te sa mnogo,no eto niakoi:
Vinagi zatvariam vratata kato ia hva6tam nai=otdolu
Ne polzvam asansior
Kogato sum sama v nas i zapo4vam da kre6tia i da si govoria
i drugii![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз като малка се изживявах като вещица/гледачка - въобще човек с магически способности. Най-лошото е. че забърквах и приятелките си в тези ми "игрички" - виках призраци и осъществявах контакт с умрели - разни огледала намазани с восък, тъмни стаи , вилици, чаршафи и какви ли не простотоии. А момичетата пред, които ''демонстрирах способностите си " направо си умираха от шубе особено като се заключвахме в банята на тъмно да си говорим с умрели, отделно им гледах на карти и те си мислеха че мога да познавам кой кого харесва и всяакви такива глупости. Най лошото като се замисля е , че май вярвах донякаква степен в свръхестествените си способности.
Като ме оставяха сама за да не ме намери "лошия" (всеки път мислех, че ще дойде) се катерех върху гардероба с няколко играчки и чаках - прекарвала съм часове върху този гардероб, а беше толкова тясно и неудобно.
И до ден днешен не мога да си изкореня навика да си говоря сама, лошото е, че го правя понякога и на обществени места.
Това с плочките е ясно и дори като по навик мразя да стъпвам на границата на плочките
Говоря си пред огледалото
Разказвам си вицове и се смея на тях
Вкарвам се във всевъзможни моменти и ситуации и реагирам в тях
Като гледам филм на ужасите съм по спокойна ако си виждам краката здрави под мен
В асансьора си пея
Когато слушам някоя луда песен ръкомахам все едно бия барабани
Танцувам си по улиците
Пея си по улиците
Казвам истината (това е доста странна привичка...молили са ме да съм по-мила...)винаги без да ми пука кой е срещу мен
Когато съм нервна късам хартия и я гледам как пада през балкона
...Има и още, но за тези се сещам сега![]()
Аз като бях лапе и си свирех на пианото на втория етаж (бях с една братовчедка) и видяхме истински дух ( е поне на такова мязаше) беше на прабаба и на няква друга и от тогава все някакви духове ми са превиждат.. а да мръдне пердето нещо а дух хахаха трябва да се прегледам...
т. 2, 9
Хах явно номера с плочките минава при всички, аз още си го имам тоя навик.
Друга простотия пък... Като бях по-малка и се събирахме с приятелките от махалата, викахме Дама Пика и се бях наплашила страшно много. И като се прибирах самичка по тъмното тичах колкото можех, за да не ме настигне и да ме удуши.Даже сега още имам навика като вървя сама в тъмното и поглеждам зад мен, защото си мисля,че ме следи.
Постоянно си представям, че докато спя ме лазят паяци, бръмбари, змии и т.н. За това редовно преди да си легна оглеждам стаята.
Скоро пък бяха ограбили апартамента на гаджето и докато се прибирах същата вечер когато разбрах, тичах като пълна идиотка по улиците, защото си мислех, че ме гонят крадците (това беше преди 1-2 месеца!).
Винаги като вървя сама си мисля за простотии и си се хиля самичка, даже и на глас. Дори преди малко ходих до магазина и пак се сетих нещо и почнах да се смея и една комшиика ме гледа от терасата...
Друго - всяка сутрин си сгъвам старателно завивките, защото си мисля, че ако не го направя няма да ми върви през целия ден.
От малка пък имам навика като си легна да завивам всяка частичка от тялото си освен главата, защото ако не го направя духовете под леглото ми ще ме убият. Е, и до днес се случва да го правя.
Като се сетя за още ще пиша.
I`m trying to make your dreams come true...
1)Когато съм била на 2-3 годинки и съм се разхождала с наште някъде и ако е ставало както съм искала....БАМ...на коленца и съм си биела главата в земята
2)Говорех си с телевизора.Смятала съм някой герой,че са ми приятели.
3)Много обичах дъвки и си ги плювах нарочно,за да ми купят нова
4)Когато някой ми е симпатичен,му правя изненада след изненада.Будя го за даскало пред вратата му,звъня му в 4-5 сутрин да го питам как е,подарявам му подаръче без причина(малко са хората така тероризирани от мен)![]()
5)Обичам когато излизам с някое момче да се суржим се едно сме или роднини или гаджета.Млаеее....голям смях пада.Понякога преиграваме,НО е ужасно забавно!!!!
6)Заговарям непознати,когато ме гледат странно или втренчено
Май,май това е! Не е кой знае какво.Във всяко странно нещо има логично нормално обяснение![]()
![]()
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
Като бях малка, че и сега, обожавах да гледам привечер как летят гаргите.Като се преместихме и нямах много приятели, това ми бе заниманието всяка вечер.Стоя и на терасата,замислено и наблюдавам гаргите.Успокояват ме...Както казах и сега понякога си ги гледам, особено ако съм тъжна![]()
Tova za kamerite v ku6ti i 4eteneto na mislii az gq imam taziludost! Tiq 2 ne6ta vse edno az gi pi6a! Samo deto vednuj baba mi mi pro4ete misl;ite!Az si sedq do neq i si mislq kak mi se qdat purjeni kartofi i tq mi vika:
Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!
В тоя форум всички са някакви психопати ве (в добрия смисъл де)
Иначе моите неща са подобни, има камери у нас, четат ми мислите и т.н. Аз лично не мога да заспя ако у нас е тихоако не е пуснат телевизора не заспивам, ужасен навик.
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Tazi temichka e super,mn radvaAz neshto se bqh sduhala i kato zapochnah da cheta mi se opravi nastroenieto i prez glavata mi zapochnaha da minavat vsichki gotini momenti ot detstvoto mi...
![]()
To i az kato vas sam imala nqkakvi takiva paranoi-za plochkite,che me nabliudavat i t.n.Eto i nqkolko drugi,za koito se seshtam v momenta:
kato po-malki s bratovchedka mi hodehme pri baba i vecher kato si lqgahme mislehme,che Karakoncho(nqkakav losh,deto otvlicha deca i celiqt e cheren)ni chuka na prozoreca i nie ako mradnehme dori toi shte vleze i shte ni otvleche.I taka kato si vaobrazqvahme,che chuka ne smeehme da mradnem po 20-30min,za da ne ni useti
![]()
misleh si,che sam "Eindjal-deteto na cvetqta"-to tova e filmche,ako si go spomnqte
bqh si vaobrazila,che s vseki izminal den se smalqvam i mn se strahuvah,che edin den shte stana tolkova malka,che nikoi nqma da me zabelqzva
Tova se seshtam za sega,ako ima i drugo shte pisha![]()
ММм...карате ме да се замисля...
аз какви "странщини" правя![]()
Ами..като малка,толкова бях страхлива,че си мислех,че като легна да спя и ще стана нощем и ще взема някой остър или просто ръбест предмет и ще се нараня...затова криех всички колани,твърди играчки,линии,пергели и други
после спрях...може би съм решила,че и с меките плюшки пак мога да си навредя,
а те са много ии не ми се е занимавало да ги крия...и съм се оставила на произвола на нощта и развинтеното ми въображение
![]()
като се къпя в банята и почвам мислено да си приказвам,ама все едно водя диалог с някой,случвало ми се е да си мърдам устните докато си говоря,ама естествено без звук
,но тва го правя в случаите,когато не пея под душа,не се смея,или просто се къпя...
--------
Хммм...аз съм много странно човече....ама нещо не се сещам за някакви явни прояви на невменяемостТази вечер хубаво ще си помисля,естествено след като покрия клавиатурата и мишката..а и тонколонките с нещо...че току виж съм се събудила...да се блъскам с тях по главата
![]()
И аз досега вървя само в очертанията на плочките, и то задължително през еднаОсвен това обичам като видя някой да говори по телефона на улицата да му отговарям или просто като чуя някой диалог
.Когато някое куче лае или някфо животно издава звуци му казвам да млъкне
(понякога млъкват
). Понеже вкъщи имаме 2 телефона си мисля че когато нашите са тук и говоря по телефона ме подслушват
. През деня когато слушам някоя песен и ми се набие в ума си я слушам на "вграденото мп3" и вечерта когато изляза с приятеля ми се е случвало като сме седнали в някой парк по половин-един час да си слушам песента и да не му говоря
![]()
![]()
.Когато нашите ме ядосват най-безцеремонно си ги псувам наум
.Преди с приятелките ми се качвахме на покрива на блока и си правехме "клипове" на някои песни, може и само "снимки" с въображаеми камера или фотоапарат и като снимахме казвахме "Щрак!"
понякога като сме с приятеля ми пак в някое паркче и ми доскучае ставам и почвам да се въртя
.Понякога като си ходя по улицата имам чувството че всички ме гледат или следят
(и се обръщам назад да видя кой е).Често като се присетя за нещо (най-често за лафа "Котее, кажи "мяу" -Грух! -Ебаси котката"
)си се хиля сама и другите ме гледат странно
.
Еми засега тфа е, което се сещам![]()
Абсолютно същите неща, с едно допълнение- когато бях малка си мислех, че под леглото ми има някой и много рядко се доближавах до леглото, защото мислех, че ще ме дръпне отдолу и ще ме изяде...Първоначално написано от DaRk_WiTcH
А се качвах на него, за да спя,с един голям скок от поне една крачка разстояние от леглото...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Сетих се още![]()
Значи, като малка (1-2год.) имахме кученце в апартамента и тогава спях в една кушетка, и то като щъкаше посреднощ и аз съм си спуснала крака през една от решетките, си играеше с него и до 4-5 годишна спях със свити крака щото ме беше хванало страхИ аз като съм седяла на компа после си представям някоя дума как изглежда
В 1ви,2ри клас една френдка ни беше зарибила, че в блока имаме чудовище и когато някой чукаше по тръбите на парното много ме беше шубе и не исках да оставам сама
Преди в стаята на дядо ми в тяхната къща имаше един голям портрет на прабаба ми (която почина), и като идваха приятелки там мрънкаха, че портрета ги следи, обаче около година след тфа аз се погрижих и сега има плакат на "Аладин"
В същата тая къща има доста стъпала, щото е на 2 етажа, и аз се бях стресирала нещо от някъф филм и имах чувството че една от героините се влачи след мен и се обръщах назад да проверя
Преди имах чувството, че някой ме гледа през ключалката на банята и редовно като минавах пред ключалката, я закривах с няква кърпа
За 6тия ми рожден ден нашите ми подариха уокмен с касетка "Малката русалка" (
) и се бях зарибила да я слушам и му изтощих батериите на 2рия ден
Обичам да се заравям в гардероба и да си пробвам дрехите
![]()
Еми сега за др не се сещам после мога да добавя![]()
Аз пък, като си лягах, си представях, колко готино би било, ако на стената, към която се обръщах да спя, имаше малко телевизорче и можех да си гедам детски цяла вечер /защото тогава много се ядосвах, когато майка ми ме караше да си лягам точно като нещо ми се гледа по телевизията, а все още нямах телевизор в моята стая/.
Всички предмети ги считах за живи /то и сега го правя понякога/ и даже веднъж, не знам защо, се бях привързала много към една гъба за миене на съдове
и когато майка ми трябваше да я изхвърли, защото вече се беше скапала, започнах да рева, а тя ми каза, че гъбата щяла да отиде при други такива гъби и щели да се сприятелят. И аз като го чух това, разреших да я хвърли
![]()
Хах аз верно трябва някой път да се замисля и да си спомня какво съм правил...много са но не съм се замисля...сега се сетих за едно обаче хахаха
Като малък беше много модерно в квартала да излезеш навънка с филиика хляб намазана с маргарин и чубрица....просто излезеш ли с филиика цялото внимание е твое...това няма пряка връзка с историята де...та по едно време ми писна да ям филиики с маргарин и чубрица от мойте..някак си бяха много еднакви..нали знаете как чуждото винаги е по-вкусно. Та какво правех...сядам на стълбите аз и чакам да мине някой съсед от входа...като мине нали ме пита "какво правиш бе Димчо" и аз се обяснявам как съм се заключил (което не беше вярно) и как чакам да се прибере мама и че съм много гладен...това беше просто като пистолет в тила...и най-безчувстевния човек ще се смили над гладно дете... а пък и съседче...при което питаха дали искам нещо, което само и чаках. Веднага си поръчвах филиика с маргарин и чубрица (ако може разбирасе
) и така на ден изяждах по незнам колко филиики..бяха толкова вкусни само защото са от други хора...всяка беше толкова различна и неустоимо вкусна..а като мама ми предлагаше от наще направо ми се повдигаше...този метод обаче действаше безотказно...нямаше човек който да не бъде минат
![]()
Иначе това с плочките е много зарибяващо хахахахаха май не съм само аз....аз обаче се ограничавам само по това да не стъпвам на черти...е не винаги ма като почна трудно се спирам, счупените плочки са най-гадни...понякога са толкова натрошени че няма как да стъпиш без да настъпиш черта...а като ся няколко подред натрошени...изагрях...май не съм превъртал цяла улица...пък и хората само се пречкат, Витошка е най-трудното ниво. Много ми става гадно като съм почнал и плочките да минат на асфалт...направо се натъжавам и не ми се върви повече..особено ако е вървяло без грешки..
Edit: Сетих се още!
Много често си представям какво бих направил на мястото на някой друг. За пример се сещам че съм си представял че съм президент, министър прецедател...ама не само да ми мине мисълта...ей така сутрин си лежа и си мисля и си представям че съм някой и си мисля...изготвям си ситуация..после реагирам на нея..нещо като мини друга реалност..това наистина отнема време...сигурно с часове съм го правил...провеждам мислени разговори с хора..и не само това..когато слушам някоя яка песен си представям как съм примерно барабаниста или китарицста и как блъскам на някфа огромна сцена с много публика...после си представям как говора с някфи хора, някфи фенове...пресконференции...п ърво съм журналист и си задавам въпрос след кето си отговарям....много често си провеждам мислени разговори с някфи хора, приятели...като формулирам и това какво би казал той/тя в случая...просто разговор...така мога да си говора с часове с някой..яйде не часове но половин-един час е достатъчно...по нататък е за диагноза![]()
И докато някой хора мислят че им четът мислите, аз пък се опитвам да чета мисли...примерно в автобус наблюдавам тайно някой и се опитвам да разбера какво си мисли по поведението му, изражението му.....
Също съм се опитвал да спра за момент да мисля...да си изчиста ума...просто да не мися нищо..да не си говора...да няма картина...не става!!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Мислех си,че приятеля ми е поставил камера из къщата ми и ме гледа по цял ден какво правя![]()
Radvam se che imam srodni dushi v tozi forum..qvno ne sym samo az ludata..Eto sega i nqkoi moii typichki neshtica koito nqmat obqsnenie za vyrsheneto im..
Kato malka gledax edin film ne si spomnqm tochnu obache imashe edna otrqzana glava zad zavesata v banqta..i az ottogava kogato vlqza tam pyrvo proverqvam dali nqma otrqzana glava![]()
I az si mislex che ima kameri i nashte gledat kakvo pravq kato sym sama zatva si sedqx mirno i gledax tv..
Nikoga ne spiqx s kraka ili ryce izvyn legloto..Nzm zashto ..moje bi me e bilo strax ot nqkoe chudovishte da ne izleze pod legloto![]()
Kato malka ama mn malka..Si vyrvqx samo po kraishtata na trotoara ..predstavqx si che ot ednata strana ima lava a ot drugata voda..Abe luda rabota![]()
A i Imax plan ako stane nqkoe bedstvie v grada..Znaex koi igrachki da si vzema i koi drexi..A i koi cenni veshti da vzema ako ni potrqbvat..
Abee dumi nqmam..Ima i oshte izvrateni neshta ama ne se seshtam![]()
Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!
Осиновен съм
Има камери вкъщи
Аз все още стъпвам по целите плочки понякога
Обичам да има симетрия! Ако с палеца на едната ръка си докосна другите пръсти - правя го и с другата. и полсе пак, но на повечеместа и така на пръст по 3 пъти и се повтаря действеието
Каквото кажех си го повтарях, като си мърдах устните и хорта виждаха че казвам същото нещо
Като малък се завивах през глава, за да не ме нападне нещо.
Загасях лампата, две бързи кразчки и се мятах в леглото по най-бързия начин
под леглото...лоша работа
Сега все още не мога да спя и тъката да ми е на земята
Само аз съм човек, а хората около мен (сещам се за случай с който се качвахме със семейството по стълбите за вкъщи и аз си играх с фенерче) и те изведнъж се превръщаха в чудовища
След някъф гаден филм...като ходя до тоалетна мисля че има някой зад мен
Гадно ми е да съм сам вечер вкъщи...
представял съм си много мои си битчици с разни хора и начина по който се развива двубоя
![]()
Често си мисля ако имам снайпер ("Драгунов" примерно как трепя хора)
Като се къпя все си мисля че печката която съм си пуснал в стаята е направила пожар. Дръпнах един пожарогасител от даскало, който ми е зад вратата, и сега "има" с какво да се преборя с пожара
От над 10 години искам да скоча от вкъщи (живея на третия етаж).
От дестската градина имам 2-3 съня, за които и сега се сещам, а и пнякога сънувам наново.
като малка докато спях 4есто падах от леглотозатова спя със стол до главата си, а на стола има възглавница и сега още го правя, въпреки 4е ве4е не падам
![]()
когато съм сама вкъщи, имам 4уството, 4е наще ще се върнат, щот са забравили нещо
когато паля цигара, винаги се оглеждам внимателно наще да не са наоколо, демек да ен ме следят![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
хахаах
1. нее тва с плочките още си го правя. адски зарибяващо е и ако ходя на улицата трябва да съм точно по средата
2. като видя подлез задължително трябва да мина през него, иначе съм нарушила веселия дух на подлезите и ще им е много тъжно.Даже като съм с някой и него го карам да минем през подлеза дори и да се заобикаля мн и да бързам
3. като малка като се разминех с някои човек и си мисля"той си мисли 4е аз си мисля за него" и после той си мисли"тя си мисли че аз си мисля че тя си мисли за мен" и тн. Много беше депрсиращо![]()
4. редовно сутрин си пея силно по улиците
5. винаги си мисля 4е в асансйора има камери и си подскачам и правя някфи физиономий на камерите
6. мн често се хиля сама и хората ме гледат странно
7. преди като ям нещо винаги трябва да го сдъвча по равен брой пъти с лявата или дясната страна иначе много си се дразня и почвам от на4ало; или простои като правя нещо с някоя ръка, трябва и с дръгата иначе ще ми се разсърди![]()
8.хаха като загася компа или телевизора има махам и им казвам чао ако още не съм има казала чао е не съм махнала пак ги включвам и има казвам чао![]()
9. и редовните разговори със всякакви предмети..
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
Леле![]()
![]()
Какви простотии съм си мислила и правила аз,просто не е истина!!!Примерно тва за камерите ми е било редовен номер.Или като бях малко много гледах телевизия и нали като съм сама в къщи и наще за да не разберат че съм гледала,после връщах на която програма беше оставено ТВто , същата сила на звука и си връщах дистанционното точно където беше оставено!!!А преди просто се бях вманиачила като докосна нещо примерно с едната ръка,че трябва да го докосна и с другата
абе още много простотии съм правила ама не се сещам.Като се сетя ще пиша
![]()