Сетих се още
Значи, като малка (1-2год.) имахме кученце в апартамента и тогава спях в една кушетка, и то като щъкаше посреднощ и аз съм си спуснала крака през една от решетките, си играеше с него и до 4-5 годишна спях със свити крака щото ме беше хванало страх И аз като съм седяла на компа после си представям някоя дума как изглежда В 1ви,2ри клас една френдка ни беше зарибила, че в блока имаме чудовище и когато някой чукаше по тръбите на парното много ме беше шубе и не исках да оставам сама Преди в стаята на дядо ми в тяхната къща имаше един голям портрет на прабаба ми (която почина), и като идваха приятелки там мрънкаха, че портрета ги следи, обаче около година след тфа аз се погрижих и сега има плакат на "Аладин" В същата тая къща има доста стъпала, щото е на 2 етажа, и аз се бях стресирала нещо от някъф филм и имах чувството че една от героините се влачи след мен и се обръщах назад да проверя Преди имах чувството, че някой ме гледа през ключалката на банята и редовно като минавах пред ключалката, я закривах с няква кърпа За 6тия ми рожден ден нашите ми подариха уокмен с касетка "Малката русалка" ( ) и се бях зарибила да я слушам и му изтощих батериите на 2рия ден Обичам да се заравям в гардероба и да си пробвам дрехите
Еми сега за др не се сещам после мога да добавя