- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво слушат вашите ?
bonny M slu6a tatee, a mama slu6aa radio fre6, apocalyptica, razni moii, vednuj q xavanax da si tananika na system edna![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
баща ми слуша рок и ретро песнички ...маика ми не слуша музика ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
maika mi slu6a ABBA i toni dimitrova![]()
a ba6ta mi-eros ramazzottiaz mnoooooooogo haresvam eros
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
do predi dosta godini kogato slu6ah 4alga i te slu6aha tva ,posle minah na teia po radio city i t5va slu6at i te ,sia pak sam na tehno,house,trans, rap ,r&b ama ve4e ne me kopirat ,ba6tata haresva starite par4eta ot negovoto vreme a maiak mi ako ia ostavia vzeme da zaslu6a 4alga NEVER
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE
emi nashte obichat srabskoi chalga slushkat
maika mi e bqsna fenka na NATO i veche mi omrazana novata i pesen Be umide
![]()
nad 20 pati na den mi q puska![]()
Баща ми слуша Deep Purple, Scorpions, Metallica, Pink Floyd, Rolling Stones, Beatles, Queen, EaglesМайка ми слуша Barry White, ABBA и тем подобни, а от време на време и чалга си слуша, но по Планета на компа това животно не се допуска
![]()
![]()
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
Ами наште слушат чалга сестра ми също само аз съм си рапърчеа и между дрогото мнооооооооого мразя чалгата ама така е остроен света