Значи преди два месеца се запознах с едно момиче по irc и така се запознахме, после излизахме заедно на кафето, навън, обсъждахме проблемите си и си говорихме доста, по едно време разбрахме, че трябва да видим какво ще излезе от това и така тръгнахме заедно.И така до преди няколко дена, цял месец и няколко дни, докато по едно време всичко това СПРЯ.Бяхме заедно следобяда и се разхождахме из НДК и парка наоколо и стана време тя да си ходи и я изпратих.Усмихна се и замина, без целувка, без чао и т.н.След 1 час реших да и се обадя да се видим пак на следващия ден, обаче тя не вдигна.Реших, че не е в нея телефона или не го е чула и се обадих пак.Звъннах, затвори ми.Мислех, че момента не е подходящ и сега е заета.Обадих и се пак след 1-2 часа и пак ми затвори.Пратих и смс да попитам защо ми затваря, тя не отговори.На следващата сутринта вече бях доста огрижен, обадих и се пак, но пак ми затвори.На следващото обаждане -> "Телефонът на абоната не е включен".И така до сега.Това трае вече няколко дни, при което вече почти спирам да мисля за нея, явно и тя за мене.Та от всичко това което ви разказах искам да м идадете съвет горе долу какво да правя от тук на сетне.Не искам да я загуба, искам да си продължим да сме заедно и да не се спира до тука.В момента нея я няма в София и не мога да се свържа или да говора с нея лично, но когато си дойде ще отида, ако все още не е късно.