.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 179
    Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    do 4-5 godini nai mnogo e tova e! po golemi ne !!!

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Guest
    Аз предпочитам да е с малко по-голям от мен 1-2-3-4 мах 5 години

Lo0o00oL
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoLita^
    az sam na 17 g a priqtelqt mi e na 24 i az sam ``za`` po-golemite za6toto izvinqvaite no kakvo 6e prava s nekoi na moqta vazrast deto misli zamo za sex i po-to4no se 4ugi koq da izlaje za da si legne s nego 6toto o6te e devstven. Ili kakvo 6e mi govori s koi se sbil i takiva gluposti- ne blagodarq. A kato e nqkoi po-golqm hem ti e gotino hem imate za kakvo da si govorite.
    Nz pri vas kak e no mom4etata na moqta vazrast sa mn mn zle i tqh nai- mn moje da im se varje nekoe 14 god detence
    E k'vo 6te mi kaje6 4e toq deto e na 17 nqma kvo da si kaje6 s nego li... ne vsi4ki mom4eta sa ednakvi....ne vsi4kite mislqt samo za Sex......

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Az predpochitam 1 - 4 godini po golemi ! A zashto - nz tochno.. no mislq che te nai odgovarqt na akula mi i voobshte s vuzrasta i taka na tuk !! =P

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    За всичко изброено от теб - BMW, купуване нон-стоп и кво ли не трябва тая да има златна п*тка. Като я напуцам след 10 мин пак да е девствена
    Ем ти се чуди, ама си е така, познавам такива нахални путки ;Р
    моита приятелка като я видиш ще кажеш та тая ходи с дедовци, подръжката й е много пара.. ама не е така ;]

bate i az sam ebal gadjeto ti taka che nee mnogo svestna xaxaxaxaxa ifka ot lozenec xaxaxaaxaxxaaxxa no comment

Откакто свят светува, жените си избират по-зрели мъже
    2т. забрана за ползване на профил

Мега фен
    Предпочитам връстник или 1-2 години по-голям или по-малък.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    предпочитам и харесвам момчета около моите години..максимум 2-3 години по-голям, не повече
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    hodila sam i s vrastnici..no te ne znaqt kakvo iskat...az na 15..ne 4e i az znam mnogo..no sega ot 2 god..hoda s edin na 20..savsem razli4no e..toi prosto znae kvo iska...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Мега фен
    Аз продължавам да питам - защо едно момиче би търсило човек, който знае какво иска, след като самото то признава, че не знае какво иска?

Hora, stiga ste lepwali razni etiketi, stiga ste postawqli wsi4ko w granici. To4no takiwa repliki kato : nikoga nqma da sym s nqkogo po- golqm s powe4e ot 4 godini primerno ili nikoga nqma da sym s de4ko na moqta wazrast pokazwat 4e waob6te ne razbirate za kakwo stawa na wapros. W taq wrazka ne moje kato 4ye6 , 4e momi4e na 17 e s mom4e na 27 da si rpawi6 welikiq generalen izwod, 4e e kurwa, 4e e zaradi aprite i nenam si kwo, naistina ima takiwa sly4ai i nie gi wijdame po diksotekite, zawedeniqta i t.n. i tezi sly4ai trqbwa da sa razobli4awani,ama tiq momi4enca pyk i mujete s tqh ne sa si w red pona4alo, oba4e ne taka e s wsi4ki i winagi. NIkoga ne znae6 jiwota s kakwi hora 6te te sre6tne, tqbwa da ima6 opit w ob6tywaneto s mn hora, a ne da ne znae6 kwo da kaje6 na po-malyk ot teb ili nqkoi s 6- 7- godini po-golqm i da se 4ydi6 kaw e pa toq dartak. Otkyde pyk da si sigyren ,4e twota priqtelka primerno ne ti kazwa 4e ima gadje s 6-7-8-9-10 godini po golqmo ot neq t,o4no za6toot q e strah ot twoqta reakciq i 4e 6te q zakleimi6. Dokato ne poznawa6 li4no hroata i ne znae6 sly4aq ne moje6 da wika6 taq e kyrwa onq kyrwar.
    Az sa imala i produljawam da imam 6tastieto da ob6tywam i s hora po-golemi i po-malki , i kato gadjeta i na priqtelsko niwo i moga da kaja 4e kakto tyk se spomena nqkolko pati wsi4ko zawisi ot 4oweka , no towa ne trqbwa samo taka da go izcepw6a, a naistian da wnikwa6 w smiusla, Da zawisi ot 4oweka, mom4e na 16 moje da e welik zateb, a na 25 da e tapanar, i obratnoto. Nikoi nqma praow da sadi, az sam izjiwqla i dwete sityacii, gadjeto mi koeto be6e s edna godina po-maluk ot men, i mi se 4ydeha kak moje da hodi6 s po-maluk ,kato toi si izglejda6e napuln normalno, sy6to sa mi se 4ydeli kak moje dao b6tywa6 s 4owek deset godini po -golqm ot men, - mi moga kogato 4oweka me radwa, kogato besneem , kogato se radwame. W momenta edin ot dobrite mi priqteli e s 13 godini po-golqm ot men, az sam na 19. i eto nie nqmame otno6eniq " gajdeta" , i kakwo, towa e nenromalno li ? Da, razkarwame se s motora my, hodim po rokadjiiski kry4mi i kuponi , prawim mn ne6ta zaedno i kakwo? Toi izglejda hilqdi pati po mlad i po diw ot mnogo po mladi ot nego, ot moite say4eni4ki primerno koito we4e sa si naprawo ulegnali jeni!?
    W sa6toot wreme moga da si se razkarwam i sas saseda na 15, i da si se weem po ulicite primerno i toi da e po welik ot si4ki maje s koli pari i t.n.
    Taka 4e ne wijdam smisul da se slagat nqkwi weliki izwodi i zaglawiq kli6eta. Wseki sam izbira za sebe si w normalniq jiwot, a kyrwite i mastitite mytri i biznesmeni sa sawsem dryga tema,
    :P

Голям фен
    Predpo4itam vrastnici ili s 1-2 godini po-golemi
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Guest
    Незнам аз иглеждам много по голям от врастниците ми.За това гаджето е с 2 години по голямо

Guest
    Попринцип този,който ми ляга на сърцето е приблизително на моите години,досега не съм имала връзки с голяма възрастова разлика.
    Най-добре е да си с такъв,какъвто ти е на акъла,какъвто живее в твоя свят,а не с 15 години назад (не че е много,но пак е нещо).
    Едва ли бих понесла някакъв чичо-педофил,който си пада по малки курвенца.Просто ми е противно да си го помисля...не знам,привличат ме тези,на мите години

сходната възраст му е майката

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    zavisi kakvo to4no tyrsi6..zavisi i na kolko si godini...ne e tolkova stranno jena na 27 godini da hodi s nqkoi na 40 primerno...abee mn zavisi na kolko si godini.li4no az v momenta haresvam myje do 5 godini po-golemi...(s malki izkliu4eniq xaxa)
    get off.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Juicy_Lucy
    zavisi kakvo to4no tyrsi6..zavisi i na kolko si godini...ne e tolkova stranno jena na 27 godini da hodi s nqkoi na 40 primerno...abee mn zavisi na kolko si godini.li4no az v momenta haresvam myje do 5 godini po-golemi...(s malki izkliu4eniq xaxa)
    A-ti
    B-mom4e

B:dryn dryn..dryn dryn ... a m/u drugoto na kolko si ?
    A: na 16(primerno) a ti ?
    B:na 20
    A:ee pod 5 godini razlika , ne stavash sory

абе нз какъв е проблема на момчетата, ама като чуят че ходиш с по-голям и започват да те псуват и ти викат к***а.моето предишно гадже беше на 35 и мн ме обичкаше.водеше ме на хижи и и в боровец и даже ми обеща като порастна да се разведе и се ожени за мен.но аз н еисках шото сина му учи в моя клас.той е голям здуханяк и не бих искала да живея при тях.той сега си намери друга но понякога ми с еобажда и ме извежда на клуб
    сегашното ми гадже е 1 г по голям но е мн скучно.има и вечерен час и в 11.30 тр да се е прибрал а на мен ми е тъпо така
    предпочитам да е поне 5-6 години по-голям като приятеля на брат ми

Мега фен
    Смятай се за пораснала, когато спреш да казваш, че някой те води някъде.

abe da hlutnal po mene,da e krasiv da e pi4 i da pr1ska pari po men!drugo ne6ta
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    predpo4itam vrustnici ili nai-mnoo 1-2 po-golemi poradi prostata pri4ina 4e te sa mi na akula za kvo bih mogla da si govorq s nekoi 4i4ko na 30??
    I az taka

Голям фен
    Az sam na 16 i vinagi sam se zanimavala s momcheta okolo moqta vazras-koito ne sa finansovo nezavisimi i ne karat skapi koli ;] Za men nqma smisal da sam s nqkoi bogatash,dyrt ,koito smenq nepalnoletnite momichenca vsqka sedmica ..Ama imam edna poznata koiqto si izliza s 30-35-40 godishni maje ,koito q razkarvat s skapita kolichki ,vodqt q po kafenca,kupuvat i parcalki i q trqskat stabilno
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    И аз предпочитам такива около мойта възраст или малко по големи,но не баш някви космични разлики,за по големите-ми защото имат малко повече акъл и са спряли да се доказват(поне някои)и да говорят глупости някак си повече приказка мога да завържа с тях и никога не съм подбирала хората с които се виждам по бюджета им-тъпо е

Голям фен
    predpo4itam tezi s koito mi e dobre!no ako trqbva da sme 4estni az su6to sum "za" batkovcite

Град
    Botevgrad
    Аре обяснете ми какъв е смисъла да ходиш с некав богат чичко,който да ти копува тва и онова и да е с теб само зарад секса като можеш да си с човек около твоите години и да се обичате.Аз съм на 15 и до сега най-възрастното момче с което съм ходила беше на 20.Много ми е странно като вида некво младо момиче с некъв дъртак.Еми немога да го възприема тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си