- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво предпочитате? (момичетата)
Предпочитам човек,с когото да си допаднем .Обичла съм и по-малки от мене .В любовта не можеш да разделиш човека на богат,красив,малък ,голям ,метал,чалгар ,спортно облечен или елегантно облечен!Защо най-накрая не го разберете?!
hmm...emi ima mnogo malki potencialni k*rvi4ki,koito hodqt s 4i4kovci,za da imat slava,koqto spored tqh e hubava slava,no neznaqt kak 6te mislqt,kato otrasnat mani4ko.
Az li4no...priqtelqt mi e po golqm ot men s 2 godini i naprravo si mi e super.Ne bih si hvanala mom4e ot moq klas-kazvam go 4estno,no s edna dve godini po golqm mislq 4e e mn normalno![]()
според мен по-голямата част от мъжете които ходят с по-малки момичета го правят само заради секса!колкото до момичетата-от гъзария,заради парите,кола...не мога да повярвам че някое момиче може да ходи с човек които спокойно може да и бъде баща и да го обича!![]()
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
pi4....moje i momi4eto da e po-golqmo,no se zagledai,4e poprincip ili sa na edna vyzrast ili mom4eto poprincip e malko po-golqmo.Ne e kazano,4e trqbva da ima opredeleno,no poprincip e taka.A t`va deto UJ go dade za primer...ve4e po4ti ne se sre6ta istinska i 4ista lubov,kakvato vseki si prectavq....ve4e sme v 21v. i tova mn rqdko se sre6ta....mnogo ! vseki 4ovek me4tae za idealnata lubov,no tq ve4e ne se sre6ta navskqyde,ne te kara kakto predi da trypne6.....no vse pak q ima ! nedeite da si mislite,4e vsi4ko okolo vas e lubov.... !!!!! aideПървоначално написано от Анонимко