.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 179 от общо 179
    Повече от фен
    Предпочитам човек,с когото да си допаднем .Обичла съм и по-малки от мене .В любовта не можеш да разделиш човека на богат,красив,малък ,голям ,метал,чалгар ,спортно облечен или елегантно облечен!Защо най-накрая не го разберете?!

vodkata_vr-_-
    Guest
    hmm...emi ima mnogo malki potencialni k*rvi4ki,koito hodqt s 4i4kovci,za da imat slava,koqto spored tqh e hubava slava,no neznaqt kak 6te mislqt,kato otrasnat mani4ko.
    Az li4no...priqtelqt mi e po golqm ot men s 2 godini i naprravo si mi e super.Ne bih si hvanala mom4e ot moq klas-kazvam go 4estno,no s edna dve godini po golqm mislq 4e e mn normalno

Фен
    Град
    София
    според мен по-голямата част от мъжете които ходят с по-малки момичета го правят само заради секса!колкото до момичетата-от гъзария,заради парите,кола...не мога да повярвам че някое момиче може да ходи с човек които спокойно може да и бъде баща и да го обича!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Guest

Re: a we momi4eta

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a we momi4eta za6to puk nie se trqbvame da sme po golqmi az ne 4e sum mn golqm de no se pak nikoi ne mi dava tolko na kolko sum ima gi vsqkvi mom4eta e davam vi 1 primer az hodih s 1 momi4e koeto be6e s 2 godini po golqmo ot mene ei sa koda napravq lybovta nema granici moje da sum na 100 a tq da e na 15 ei nali se ybi4ame nema zn vuzrasta imah fr koi to e na 16 a hode6e s nekva kaka na 18 ko da se pravi!!!
    pi4....moje i momi4eto da e po-golqmo,no se zagledai,4e poprincip ili sa na edna vyzrast ili mom4eto poprincip e malko po-golqmo.Ne e kazano,4e trqbva da ima opredeleno,no poprincip e taka.A t`va deto UJ go dade za primer...ve4e po4ti ne se sre6ta istinska i 4ista lubov,kakvato vseki si prectavq....ve4e sme v 21v. i tova mn rqdko se sre6ta....mnogo ! vseki 4ovek me4tae za idealnata lubov,no tq ve4e ne se sre6ta navskqyde,ne te kara kakto predi da trypne6.....no vse pak q ima ! nedeite da si mislite,4e vsi4ko okolo vas e lubov.... !!!!! aide

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си