- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Розови блузки и мъже в тях o_0
Не ме кефи!Изглежда ми прекалено сладникаво,а аз предпочитам по-загадъчни и мрачни
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
mene puk mi haresva... ama ne cigansko rozavo ami kato bqlo s mn lek rozav ottenuk
The pain is temporary!
Сладки са!![]()
Розовото рулира. Даже вече си имам една розова в гардероба и си я нося. Яко!
Пък и готино излиза на снимки, така че.... \/
Брех да му се невиди! Това някакво официялно нововъведение в българския език ли е?Първоначално написано от `Death`Whore`
Не знаех, че в този форум се навъртали такива велики езиковеди. =D>
abe zavisi i ot bluzata, i ot 4oveka
Определено не ме кефи...гейско е![]()
![]()
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Уау, колко сме иронични. Аз така възприемам думите. Най-малкото "педал" "гей" са жаргонни и обидни думи.Първоначално написано от Анонимко
[quote="mnogo_sladi4ka"]Пък на нас какво ни остана - нямаме розовото като наш цвят, дънки пъхнати в ботушите има всеки втори момък по улиците...Хмм...Мен не ме кефи, но на някои им отива и то много...Първоначално написано от LuDaTa_BaNi4kA
А за мъжете в тях...определено ми привличат окото![]()
Благодаря за уточнението, но в крайна сметка ако се чувствам толкова елементарно тъпа имам тълковен речник и мога да проверя коя дума какво значи. Не е нужно след поста ми някой да ми дава значението на думите, които съм казала. Все пак Благодаря нямаше нужда.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
wow abe hora gotino e i e adski sexy kato nosqt myjete rozovo,da vi kaja edna sityaciq.6e hodim da bqgame s fr i na ednata i idva gajeto,nose6e edino rozovo gorni6te,sede6e my tollllllkkkooovaaa sexy,4e 4ak mi ide6e da my kaja,vie koga 6e kysate?
![]()
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
Ami zavisi...ako mujut ima qko tqloi si sloji nqkoq svetlo rozova bluzka ili riza ..... opredeleno 6te mu otiva
![]()
bahti typacite nishto ne razbirate rozowoto e super cwqt sichki deto ni obrushtat orientaciite ili sa typite metyli ili sa prosti...neam dumi! o_O
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от exploitedteen
не ма кефят тез индивиди
it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT
Педалска му работа
Na nqkoi muje rozovoto im otiva mnogo i men li4no si me kefqt takiva muje, koito sa bez predrasudutzi![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Стига с тази война метъли - чалгари!Първоначално написано от nikitooo
Едно е да имаш предразсъдъци, а друго - да имаш вкус.Първоначално написано от Sugar_metalka
Скъпи мъже!!!
Моля ви, продължавайте да носите розово.Също така да си обезкосмявате цялото тяло, да си изрусявате косите и да си скубете веждите!Моля също така да си пъхате дънките в ботушите и да носите огромни очила!И кажете "аз не съм гей, розовото е супер цвят"
иначе на кой ще се смея...
Меко казано не ми харесва!!!
То така е било и като жените са почнали да носят панталони......![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
добра гледна точкаПървоначално написано от vra4ka
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по-добре от това не мога да се изряза
Real man wear pink muhahaha ама зависи от самия човек
ot koga rozovo i maj sa savmestimi dumi!super ligav cvqt =>...