- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Розови блузки и мъже в тях o_0
Първоначално написано от vra4ka
=D> =D> =D> Страшно много михареса това мнение, и с риск да флудя, искам да го подкрепя с две ръце \/
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Трудно е да се разчупят някои граници...Първоначално написано от Boot
Tfa muj li e ili...Muj v rozovo ?!?!
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Edin istinski maj 6te izglejda majkar vav vsi4ko dori i rozova teniska!
J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!
Освен това си слагайте гланц на устните и спирала на миглите.Първоначално написано от ^зло^
И аз не харесвам мъже в розово. Не мисля, че е предразсъдък, както каза едно момиче, едно е да имаш предръзсъсъдци, друго е да имаш вкус. Вялно е, че всеки си има право на избор как да се облича, но и всеки има право на мнение какво му харесва и какво не. На мен не ми харесват мъже в розово, както и такива със скубани вежди, епилирани ръце и т.н. Смятайте ме за ограничена, но това е моето мнение.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
И къде пише, че розовото е предназначено само за жени? Какво е това ограничено мислене? Има ли значение кой какъв цвят носи и харесва? Важното е да му стои добре.
По тази логика ние пък не трябва да носим синьо, така ли? Айде моля ви се, стига вече с тия глупости - гейско било, има къде къде по гейски неща. Това, че едно момче е с розова блузка значи, че е гей??? Е, браво-голяма логика ударихте.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Da be tochno!kvo stana ve4e ne mi e qsno...Първоначално написано от midnight...
![]()
Абе
розов колан...добре, приема се!
Розови връзки на обувките...приема се!
Ама розова блуузка!Тва вече е прекалено РОЗОВО!!!
Който иска да носи...ще му викат педал и ще спре да я носи
или пак ще му викат педал и ще продължи да я носи...
Голямо мнение написах![]()
Мерси
Пийс
маа фака
По - правилно е за "педал" (т.е. хомосексуалист) да се смята мъж, който изпитва сексуални влечения към хора от неговия пол, а не момче с розова блуза.![]()
Хахах.. всичките мнения ги изчетох и просто ми е ужасно смешно .
Аз съм за това , който каквото иска да си носи . Принципно и мен не ме кефеше розовият цвят (нито за момче , нито за момиче) , но сега като си отворя гардероба не мога да кажа ,че нямам розови дрешки ( не се обличам като Барби де) . Тва момче с розово , напрово ме отвращаваше.. Ноооо.. видях него . Мале... с розова ризка ( някво много хубаво розово ) . Ако искате недейте вярвайте , но просто ме съмнява някой друг цвят да му седи толкова яко ( П.П Той не е някъв гейски облечен сладур .. винаги до сега в черно съм го виждала)Така че , тва с розовото си е до човека, до розовото , дори и до вида на горната дреха
![]()
Бе.. само тъпотии плямпам , ама определено ,ако видя някой с розова блузка и по- смъкнати дрехи , ще ми направи впечатление смелостта му да е различен , фактът ,че не му дреме ,че такива като вас го оплюват![]()
На някои им отива на други не![]()
Ризка по-мога да възприема,ама чак блузкаа