.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: drug metod

silvestraa
    Guest

drug metod

pls molq vi nqkoi da mi kaje nqkakuv drug kontraceptiv i kak se polzva.no bez protivoza4aty4ni i prezervativi
    kajete nqkakuv vaginalen krem ili neshto takova

Град
    На оня свят
    Сигурна съм, че знаеш абсолютно всички начини. Сега само ще караш народа да се изрежда да ти ги изброява...

1.Ами добрия стар кондом - най-доброто, най-сигурно, най-ефтино.... (между другото да отбележа, че има и женски кондоми ако не знаеш...)
    2. Противозачатъчни, антибебета и т. н. все хапчета - пиеш и можеш да си почти спокойна, че почти може да не забременееш, но все пак венерическите болести са ти в кърпа вързани
    3. Спирала - слага се само на вече родили жени, на които няма да се "налага" да разждат повече. Поставя се от генеколог и е за време от няколко месеца до година.
    4. Сигурно има и 4, ама не се сещам сега. Ама да оставя нещо и за другите

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Мега фен
    4. Изглежда като хапче, което се поставя във влагалището преди акта.
    5. Как беше...като гел, маже се.

Guest
    по точка 4 тези вагинални таблетки се намокрят леко и си ги слагаш във вбагабището 10 мин преди акта,но не са толкова сигулни колкото презервативети и нормалните хапчета,гинекологът ми ми каза,че все пак са достатъчно и процента е колкото,ако си със спирала.
    струват 6 лв 12 таблетки,поне тези,които са едни от най-известните-ФАРМАТЕКС

re:

gelove,kremove,spirali...oba4e spiralite sa slagat s1s pomo6ta na ginekolkog.ina4e uda4en variant sa diafragmite.otia6 do aptekata,kupua6 si,4ete6 si ukazanieto za upotreba,i kat mu dodi vremeto si q slaga6:")moje i s hap4enca,oba4e posle moje i da ne zabremenee6 kato porasne6 i iska6 da si ima6 beb4e.ti re6ava6...
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си