1.Най-неочакваното(решено на мига ,необмислимо)нещо сте правили - *Много такива неща съм правила,попринцип съм си импулсивна и нещата обикновено ги правя необмислено и на момента,в които ми хрумнат.Което разбира се е поредната ми голяма грешка

2.Най-гадният ви ден - *Имала съм много гадни дни.Например когато умря пра баба ми или когато за малко да умре и баба ми,но слава богу лекарите я спасиха.Друг адски гаден ден ми беше съвсем скоро,преди няколко месеца,може би през февруари беше..но за този ден не ми се говори,нито пък мисли

3.най-щурото,което сте правили - *Както казах,аз само щуротии правя.Последно излизах посред нощ по пижама и пантофи навън.

4.Опитвали сте да се самоубивате (защо и по какъв начин) - *Не съм и не мисля да се опитвам.Човешкият живот е твърде ценен,за да го отнемам сама.Че е труден живота,труден е,но има и толкова красиви моменти..

5.Най-хубавите ви мигове досега - *Ами много са хубавите ми мигове.Всеки миг,в които си усмихнат,весел и щастлив,обграден от хора,които обичаш е хубав..и безценен..

6.Най-гадното ви прецакване(вие да сте прецакали някого или той вас) по какъв начин,какви мръсотиики и номерца сте правили и съответно на вас - *Много мръсни номера съм правила,когато някой ме прецака - прецаквам го и аз.Гадно е,но единствено така оцеляваме,с надцакване..

7.Деня в който най-много сте плакали - *Напоследък плачех всеки ден,почти непрекъснато,но вече съм си обещала никога да не плача.Най-малкото за глупости никога няма да плача повече!

8.Ден в който НАЙ-много сте се смяли,та чак до припадък .. - *Ами аз се смея всеки ден много,та чак до припадък..смехът лекува и радва хората..стига да е истински и от сърце..усмивката има невероятна сила!Затова не спирайте да се усмихвате!!!