1.Най-неочакваното(решено на мига ,необмислимо)нещо сте правили
Хм.. няма да бърникам много в миналото .. нещо по-прясно да кажа.. аааа.. сетих се. Начи един ден , когато момчето , по което си падам беше в моя град (от различни градове сме) , дойде време да си ходи , изпратих го до гарата , казахме си чао и т.н . ама кво ми скимна нз .. и аз реших ей така да си го придружа до неговия град и после обратно да се върна сама Ха.. тва беше голяма глупост де. Едва ли пак бих се изложила толкова много

2.Най-гадният ви ден
Има три такива засега :
~~~Когато бях на погребениетo на жената , изиграла ролята на втора майка в моя живот.
~~~Когато по телефона ни съобщиха ,че най-добрият ми приятел е почитал при скок с парашут.
~~~Когато единственият за мен (момчето , за което споменах по-горе ) предпочете секса пред любовта.

3.най-щурото,което сте правили
:P съблякох един бивш фр .. бе.. тва не е щуро , ама за нищо не се сещам сега

4.Опитвали сте да се самоубивате (защо и по какъв начин)
Даа.. но не искам да си спомням за този период , така че няма да пиша
5.Най-хубавите ви мигове досега
Те са доста.. ама са свързани с периода , когато любовта ми бе споделена .. Ааа... и денят , когато брат ми се роди

6.Най-гадното ви прецакване(вие да сте прецакали някого или той вас) по какъв начин,какви мръсотиики и номерца сте правили и съответно на вас
Офф.. ми .. една приятелка обичаше тази въпросна моя любов , много преди аз да мисля за него ..ама събда. аз бях с него , тя не .. сега и двете малко или много си мислим за него What a party!

7.Деня в който най-много сте плакали
16 ми рожден ден . Бяха около 5 часа (може и повече) - пак заради споменатото момче ( колко съм била тъпа само )

8.Ден в който НАЙ-много сте се смяли,та чак до припадък ..
Май не е било много скоро .. не се сещам сега

9....